deniyelim bakalımmm
yatışmııı kötümü oldunkiiii
ayy sabah gelirken bizim orda motosiklet kaza yapmış yer kan içindeydiiihala aklıma geliyoo
hee yaaa çoookkk aldılarama çokdaaa iyi ilgilendiler aşılama olacaktım anlatmıştımya hani yumurtayı göremedi 2 ay erteledi diye aşılamayada 800 olur demişti aceyıppp pahalı allahım aşılamaya koymadan hayırlısıyla nasip etsinnn çokkk sıkışıyoruz valla ama bebek için deger diyoz sonrada
evet kuzu hayırlısı tabii inşallah aşılamaya falan gerek kalmaz
benim karnım ağrımaya başladı sanki adet olacam gibi
fundoşum inşallah gerek kalmazda bu ay minişlerin sana sürpriz yaparlar
Buarada bnde hsg ye 300 vermistm anestezisz hmde
bişey çıkmadı demi canom
Buarada bnde hsg ye 300 vermistm anestezisz hmde
Yok kuzun şükür tikali degildi acisiz oldu ben de cok korkark yaptrdm ama 30 sn sürdü
cesur yürek
günaydın kuzucuklar geçmişi okudum ve geldim nasılsınız ben şimdi hastaneye gidip doktorun istediğin kan testlerini yaptıracam dönünce haber ederim size öptüm hepinizi grşrz
bir arkadaşımla konuştum oda adeti geciktiği halde idrarda negatif çıkmış
adet sancıları çekmiş
recep ivedik 4 çok komikkkkk fragmana bakınnnnn
o kadar cesur degilim ama o gun ne olduysa bi cesaretlendim
günaydın kuzucuklar geçmişi okudum ve geldim nasılsınız ben şimdi hastaneye gidip doktorun istediğin kan testlerini yaptıracam dönünce haber ederim size öptüm hepinizi grşrz
sonrasında gebe miymiş kuzu peki
ben hafta sonu keşfettiim hatta gideyim mi gitmeyeyi mi diye sormuştum benay git demişti
benay nerede bu arada yaa
haydi güzel haberlerle gel kuzu
kuzucuk şuan 1 yaşını doldurdu bile ve çok cadııı
kız çok komik yahuuu
benayı gördüm dmeinn gitmişmiiii
fundoşum klomen kullananların adeti kaç gün gecikmiş araştırdın mı, kız bi de senin ki günü gününeydi ya gelmemesi çok anormal benim ki olsa hani daha zamanı değildi derdim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?