sağol canımtamam kuzu kolay gelsin o zaman sana
bende anestezili olmuştum ama bilmiyordum kolay olacağını bilseydim hiç anestezi almazdım cahil zamanlarımdı o zamanlar
iyiyim ayşemm c.tesi bir temizlik yapmışım dayanamadım , güya kendimi yormadan belimin ağrısından duramadımhosgeldinn sedoo, iyisindir ins. sana kolay gelsin o zamann
tamam tamammm
ayy inşallah kızzzz
yaa ne bileyim kasınca yanlış sonuç çıkabiliyormuşşş tıkalı gibi tıkalı olmadığı halde ben kasarım biliyorum
anestezili diyemi 300 tl acaba :44:
sedommmmmpekiii git bakalımmm
tamam tamammm
ayy inşallah kızzzz
yaa ne bileyim kasınca yanlış sonuç çıkabiliyormuşşş tıkalı gibi tıkalı olmadığı halde ben kasarım biliyorum
anestezili diyemi 300 tl acaba :44:
sedommmmmpekiii git bakalımmm
stresss olmuyo en azından uyuyon kalkıyonn
sağol canım
iyiyim ayşemm c.tesi bir temizlik yapmışım dayanamadım , güya kendimi yormadan belimin ağrısından duramadımama pazar günü güzel uyandım , sen nasılsın canım iyisindir inş.
fundoşuuumm , gül güzelii :103: nasılsın , ağrılara takılma sakın çünkü benim hep vardı , hala oluyor, dilerim gelmiştir minik misafir popişini yediim
evraklarıı bir görseenn :18:hemen bitireyim bu hafta son neyse bu son girişlerimm oohhönümüzdeki ay yeni gelen kadına vericem girsin
evet canım anestezili diye bende geçen sene 240 tl ye yaptırmıştım
haklısın aslında anestezi almak güzel kız adam 3 e kadar say diyo sen 2 de gidiyorsun
evet canım anestezili diye bende geçen sene 240 tl ye yaptırmıştım
haklısın aslında anestezi almak güzel kız adam 3 e kadar say diyo sen 2 de gidiyorsun
sağol canım
iyiyim ayşemm c.tesi bir temizlik yapmışım dayanamadım , güya kendimi yormadan belimin ağrısından duramadımama pazar günü güzel uyandım , sen nasılsın canım iyisindir inş.
fundoşuuumm , gül güzelii :103: nasılsın , ağrılara takılma sakın çünkü benim hep vardı , hala oluyor, dilerim gelmiştir minik misafir popişini yediim
evraklarıı bir görseenn :18:hemen bitireyim bu hafta son neyse bu son girişlerimm oohhönümüzdeki ay yeni gelen kadına vericem girsin
kızzz 240 çokkk iyiymişş ben kurbn bayrmndan snra yptrmıştım 500 aldılar
ciddimisinnn benimki çok iyi ozamannnya kızlar ben şimdi adet olsun bitsin öle gidim demi doktora oda hemen ister zaten filmi geç kalmış olmam açıkcası onun sonucunuda çok merak etmekteyim
Kuzular yine ben geldin duramiyorum
Sedim sosyalim nasilsinz ders bos gireyim dedim
Kizlar ben 26 ocak dedim ama simdi hesapladim 25 te olabilir bat
Fundos testi ne zmn yapicaksin cnm
memorialde olmuştum sen nerde olcn ne kadara kuzum
kız ne yoruyon kendiniiiiiiiiii bırak bok götürsün
banamı dediiiinağrı yok şuan bu ne yaaa offfff ama arada böle hafif mide bulantısı kasıkta hafif bi ağru haah oldum dedirtiyoo
popişini yediklerimizde olabilirrrrrama hiiiiiiç belirti yokki
itiraf ediyorummmmmmmmmmmmm onu merak ediyom bendeanestezi nasıl bişeymiş hemen bayılıyomuşsun bi kalkıyomuşsun işi bitirmişler eşim diyo bende gelcem ya sana bişey yaparlarsa
bende iyiyim cnm. iste dayanamiyorsun yine. bu ara bacaklarima kramp giriyor. 10-15 dakika kalkamiyorum yerimden. yorulunca daha kotu oluyorum. benim bunye cok zayif yaa
fundosum bosver dusunme simdi onu,ins gerekte kalmaz bidaha bu konu hic acilmazzzz
memorialde olmuştum sen nerde olcn ne kadara kuzum
kız ne yoruyon kendiniiiiiiiiii bırak bok götürsün
banamı dediiiinağrı yok şuan bu ne yaaa offfff ama arada böle hafif mide bulantısı kasıkta hafif bi ağru haah oldum dedirtiyoo
popişini yediklerimizde olabilirrrrrama hiiiiiiç belirti yokki
itiraf ediyorummmmmmmmmmmmm onu merak ediyom bendeanestezi nasıl bişeymiş hemen bayılıyomuşsun bi kalkıyomuşsun işi bitirmişler eşim diyo bende gelcem ya sana bişey yaparlarsa
kızzz 240 çokkk iyiymişş ben kurbn bayrmndan snra yptrmıştım 500 aldılar
ciddimisinnn benimki çok iyi ozamannnya kızlar ben şimdi adet olsun bitsin öle gidim demi doktora oda hemen ister zaten filmi geç kalmış olmam açıkcası onun sonucunuda çok merak etmekteyim
Kuzular yine ben geldin duramiyorum
Sedim sosyalim nasilsinz ders bos gireyim dedim
Kizlar ben 26 ocak dedim ama simdi hesapladim 25 te olabilir bat
Fundos testi ne zmn yapicaksin cnm
Avcılar Hospital 300 tl
sağlık bakanı müezzinoğlunun hastanesi
3 tane test yaptım canım daha yapmayı düşünmüyorum bugün ve yarın
fundoş çok değişik oluyor kız yaşarsan anlarsın şimdi ne söylesek boş, ameliyathanede oluyor ama eşini almazlar ki içeri
bayağı almışlar kızzz
adetin biter bitmez gidiyorsun fundoş
sende cuma günü yap o zaman testi arka arkaya haber verelim
fundoş çok değişik oluyor kız yaşarsan anlarsın şimdi ne söylesek boş, ameliyathanede oluyor ama eşini almazlar ki içeri
bayağı almışlar kızzz
çokkk iyiymişş cnm yatış vermşlerdı bana akşma kadar ondan çokkk pahalı oldu
bayağı almışlar kızzz
Valla cnm bu ay yapmayi istiyorum yaparim kuzum muhtemelen
Kizacaksnz ama belirti yok ya
deniyelim bakalımmm
yatışmııı kötümü oldunkiiii
ayy sabah gelirken bizim orda motosiklet kaza yapmış yer kan içindeydiiihala aklıma geliyoo
benim karnım ağrımaya başladı sanki adet olacam gibi
fundoşum inşallah gerek kalmazda bu ay minişlerin sana sürpriz yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?