aman kuzum ya ben kafayı bu iş yerinde yiyorum yemin ederim bıktım usandım.. bi defolup gidemedim de :)
İnşAllah bir kurtuluşum olur.. onun dışında iyiyim canım..
bu ay rahatım çünkü nedense kaçırdım diye düşünüyorum.. gerçi telefona iki tane program yükledim birine göre bu hafta yum günüm görünüyor ama bakalım dikkate alıcaz elbette ama diğerine gre de geçen haftaydı.. bana göre muamma çünkü bir belirti yok sadece akıntı olmuştu o da bayaa oldu olalı :)) kasık ağrısı desen yine bu ay eser yok :))
sende evet çok umutlanma evet
umutsuz ev kadınları olup birden olması durumunda heyecan patlaması yaşayalım en iyisi.. sen şimde her ay iğne vurulmak zorundamısın ? daha bebiş yok ya ona sebep sordum..
çok konuştuk kız. sorduğuna pişman olma :)
SABAH ZOR OLUYOR canım yaa eşim erken çıkıyor işi uzak
evet cok haklisin sosyalim.. ins hsg den sonra hayirli haberlerini alacazzz... canim ben anneme geciyorum. ordan ara ara bakarim size.
benayim senide cok opuyorum. gorusmek uzere kizlarr
Kizlar selammmm nasilsinizz hepinizz
Fundammm canmmm herseyin hayirlisiii nasip degilmis demekkii napalimm her ay bunu yasiyoruzz bi adet donemi karalar baglayipp adetten cikinca yeni umutlarla devam ediyoruz
Simdi senin icin de yeni umutlarr bak hsg de ak g.t kara g.t cikacak ortaya
Sikma canini hersey olacagina varir kuzum biz istedigimiz kadar yirtinalimm
yelizimmmmm
ne yapıyon kuzu
Napim canmm disari cikcamm oyalanip duruyomm kv gile gitcem de canm hiic istemiyoo
Kızlar bugün beta hcg baktırıyorum haberiz ola şimdi kan verecem
cansucum bugün kaçıncı gün ki:44:
canım bat 23 ocak ama ben erken öğrenmek istedim çünkü balıkesire gitcem orda hastane aramayım bide dedim ondan dua edin canlarım
kız öyle şey olur mu deli konuşuyoruz buradakurumlar arası geçiş varsa bi denesene kuzu bi de benim bildiğim bir şey var 1 yerde en fazla 5 yıl kalacaksın sonra tayin isteyip gideceksin ben bunu bilir bunu söylerim...
sakın gün aşırı ilişkiyi bırakma bu işler belli olmaz hem biz geç yumutluyoruz ona göre yok geçti falan deyipte askıya alma sakın çalışmaları
eğer bebiş varsa hemen iğne yapmam lazım kanımın sulanması için yoksa oda karnımda ölür, bi de her ay değil öğrenir öğrenmez her gün yapacaksın bazıları doğumdan 3 ay sonra bile her gün kullanıyorlarmış kuzu
o zaman geceleri canım
40 dk sonra canımBekle artık
ayy çok heyecanlı değil mi canımhadi inşallah açılışı senle yapalım
40 dk sonra canımBekle artık
Canım bizde yok illla 5 yıl 2 yılsan sonra hak kazanıyrsun 2 kez talep ettim red oldu.. Eşimin daha var yılının dolmasına bakaım hakkımızda hayırlısı..
Biz bırakmadık bakalım çıkmadık candan umut kesilmez hesabı geçen haftada gün aşırı olacaktı ama olamadıbakalım kısmetimizde varsa Olur.. Daha benim bata çok var sizleri merakla bekliyorum ben
Senin iğneyi şimdi tam anladım evet senin batı takip etmen şartmış.. Allah korusun kötü bişey olmasın yaptırmadığında sonrasında vicdan azabı duymayasın önemli.. RabbiM korur onu.. İyi düşünelim biz
Evet kız herkes kaçmışş
Başkan olaraK yerindesin :)
bekliyruz inşallah 5 e kadar çıkar kız :18:
inşallah bu sefer red olmaz kız belkide hakkına hayırlısı bu az daha beklemen gerekecekayın kaçına adet olmuştun ki sen bugün kaçıncı günün:44: evet canım iyi düşünüyorum zaten inşallah herşey çok güzel olacak
artık tek başıma yazacak seviyeye geldim yakında kendim soru sorar kendim cevaplarsam bilin ki kafayı tırlattım
Hayırlısı hu tabiki tayin olmam ılaaydı şimdiye olurdu zamanı değil
Tırlatma kız lazımsın sen
Ben aralık 27 de olmuştum sen hesapla valla artık yetişemiyorum
Bu ay olmazsa bebişim gitcem ama doktor da ne yapacak alttan bakacak yok bişi diyip yollayacak
aramızda 2 gün var kız ben 25 inde olmuştum demek ki sen 26. gündesin bugün, bu sefer yok bi şey derse sen kendin bak , çekil kenara de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?