günaydın kızlar ,
fundoşum inşallah daha iyisindir canım
sosyalim nasılsın, senin de yaklaştı günün hayırlısı olur inş.hakkında cnm
kızlaaar noluyo bugün topiğe herkes nerde
sedom hoşgeldin nasılsın
hadi toplanın dağılmış herkes
fundoş eve mi gitti izin alıp acabaa
fundoş kötüyüm dedi çıktı sedoşum
ben iyiyim kuzu sen ne yapıyorsun nasılsın
kızlaaar noluyo bugün topiğe herkes nerde
sedom hoşgeldin nasılsın
hadi toplanın dağılmış herkes
fundoş eve mi gitti izin alıp acabaa
lizimim hoşbulduk canım , nasılsın bitanem iyisindir inşallah
fundoşta ayşecan da iyi değil , ben de öyleyim perişan halde gidip geliyorum...wc sorunum hala düzelmedi , ne yesem de olmuyor1 gün iyi 1 gün çok kötü
ya ayşemm lizimim bir şey sorucam size
aç kaldığınız zaman 5 dk geçsin mideniz bulanmaya başlıyor mu , dayanılmaz oluyor kızlar ,meyve bile yatıştırmıyor ,eve gittiğimde yemeği yetiştiremiyorum haliylehep ağlayasım var dün baya boşalttım içimi
benimde dün galiba çok ayakta kalmaktan ellerim ayaklarım şişti yüzük parmağıma oturdu çıkaramadım
bide göbeğim şişti içerde gazlar hareket ediyo çok rahatsız edici gerildikçe geriliyo
wc sorunun kabızlıkmı sedom ayy çok kötü yaa. ben normal bile değil sık sık ishal olurum, şimdi normale döndü Allahtan öyle bi şikayetim yok. Bide hemoroid varsa amanınn çok fecii dikkat et canım sıvı şeyler tüketmeye çalış
canım evet kabızlık herşeyi yiyip içtim siyah kayısı , sabah evden çıkmadan önce su içiyorum ama yok ,geçenlerde çok iyiydim ama yine başladı... inşallah düzeliiir canım hemen :18:
hissediyormusun bebişi canom , bazen bende kelebek kıpırtısı gibi şeyler oluyor o mu gaz mı acaba :26:
hiç acıkmamaya çalış canım yanında sürekli meyve bulundur. Ortam müsait değilse dilim dilim yap streçe sar çaktırmadan ye.
acıkınca bende fena oluyorum. sabah uyandım midem çok kötüydü çıkardım çıkarıcam, eşimde tost yapmış koştum bi ısırık alıyımda geçsin diye. İçine sucuk koymuş maalesef bulana bulana geri döndüm
canım evet kabızlık herşeyi yiyip içtim siyah kayısı , sabah evden çıkmadan önce su içiyorum ama yok ,geçenlerde çok iyiydim ama yine başladı... inşallah düzeliiir canım hemen :18:
hissediyormusun bebişi canom , bazen bende kelebek kıpırtısı gibi şeyler oluyor o mu gaz mı acaba :26:
gaz sedom bebiş değil
18-20 haftalarda hissedersin dedi doktor daha çokk küçük
kıpırdıyo elleri ayakları başını sallıyo yukarı aşağı dönüyo çok acayip yaa
Sedacım kabızlık için akşam yatmadan önce 2 yada 3 kuru inciri cezvede kaynat o suyu iç incirleride ye, yanında da 2-3 kuru kayısı ye bol su iç sabaha rahatlarsın dene mutlaka öptüm seni
Fundam izin mi aldin cnm. Git eve dinlen bi kendine gel cnm. Keske yarinda izin alabilsen,toplarsin kendini iyice.
Sedom,lizom merhabaa. Bugun herkes kotu
Allah hepimize bol sifa versin.
Sedom bendede aynisi oluyor. Ac kalmaya baslayinca bulanti birden artiyor.
Badem,kayisi,uzum falan atiorum agzima. Cok iyi gelio. Seninde yaninda hep atistirmalik seyler olsun.bugun ogurerek uyandimins sadece bugune mahsus birseydir
Birde bende bazen karnimda birseyler hissediorum. Hatta gecen icimde bisey kaydi sanki. Annemde 2 aylikken kayma hissetmistim,hatta hamile kaldigini oyle anlamis:)erkek bebek cabuk hareketlenirmis. Annem seninkide erkek olabilir dedi.
Sen nasilsin canimmm,bulantin devam ediyor mu hala
Yaa kızlar bu haftalarda hissetmek mümkün değil benimki 6 cm olmuş ama hiiç hissetmiyorum doktorum da dedi zaten daha çok küçük hissedemezsin diye. Şimdi 6 cm ide geçmiştir. 13+6 olduk bugün
Sizin ne kadarlık oldu adet tarihiyle uyumulu mu gidiyor?
Yaa kızlar bu haftalarda hissetmek mümkün değil benimki 6 cm olmuş ama hiiç hissetmiyorum doktorum da dedi zaten daha çok küçük hissedemezsin diye. Şimdi 6 cm ide geçmiştir. 13+6 olduk bugün
Sizin ne kadarlık oldu adet tarihiyle uyumulu mu gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?