sosyalimmmm şu ismimizin altında yeşil bi telefon gibi işaret varya oraya gelsene tıklama ama dokundur mausu o ne yazılar öleeee
canım ben senin özel mesajını yanlışlıkla sildim rica etsem tekrar atar mısın :26:
beğendikçe yazılanları o yazılar değişiyor kuzu
ordinaryüsum benim
piiiiiibeğen tuşu bazen faal değil ama hiçç sevmedim yeni halinii
benim kaşlar orman gibi oldu kuaföre gidiyorum kızlar hafta sonuda diğer yerlere gideyim bari , öğleden sonra görüşürüz canlarr
benim kaşlar orman gibi oldu kuaföre gidiyorum kızlar hafta sonuda diğer yerlere gideyim bari , öğleden sonra görüşürüz canlarr
o ne kız ölee anaammmm o gidene kadaaar yumurta yaşam süresi biter herhalll
ya bide dr. demişti yaa tam tüp bebeklik olmuş yumurtalar şimdi bakıyorum haketn öle yaa
bide kızlar benim şefim ikizleri var tüp ilk denemede olmuş dr. çok iyiymiş adını verdi baktımda aman Allahım süper bir doktor ve hastane çok iyi zaten annemlerin orda en kötü ona gidicem ayy çok umutluyummm
bende ağrı hiç yok artık yelizim kist yok galiba :26:
ayyy doğru yaaa kız bende onu düşündüüm benim hani 10 tane filandı yaa yum. belki geç çatladı bazısı
ben naptımmm o sadece ptesi salı perş çalış dedi yaa öle yaptıkkkkkkk
sonra ctesi oldu bide ptesi sonra bıraktık
geçen haftada kendiliğinden tüm arzu ve istekleeee
kızzz bizde öle yaptık yaaaa
afyondaydı hani pazar gecesi döndü yaptık ertesi günde dr. bugün ve yarın diyince ben üzüldüm hani
dün yaptık bugün ve yarında olunca kalite düşücek diye
yaaa varya çok dillendiriyoruzzzz olacağı varsada olmuyo işi gücü bıraktım bunu düşünüp konuşuyorum
ben yokum artıkkkkkkkkkk
bencede başka şeyler düşünelim
sabah test yaptım 10 dk bekledim ama maalesef çizgiyi göremedim:26:
batımı bilmiyorum kuzu öyle saçma sapan bi haldeyim ki anlatamam
gecmis olsun canim hsg cektirdin mi ben gecen ay çektim gerizekalilar iyi cekmemis bu ay hethalde yarin cektirebilecem doktor bana korun dememisti zaten gebelik olmadi sana korun mu dedi anlamadim dr lar da farkli yorumlar yapiyor neyse rsbbim hepimize yardim etsinhaklısınız hsg son zaten yani sorun varmı yokmu onda çıkıyor onu merak ediyorum biran evvel çektirimde sonra korunmak var bide oyy oyy
Canım yaa seninde ben gibi rahat olsana daha var .. Aramızsa iki gün var ve senin de en az 10 günün var daha.. Çalışmayı bıraktımıydında ?
Herkeseee selam kızlarrrr
YeliZim o ağrıyı bi defa bende çektim salak gibi ağrıdan ilişkiye giremiyorum diye yapmadık bişi çünkü canım çok acıyodu.. Şimdi öle ağrı bi daha göremedim.. Biliyorsun ki gelecekse o bebek çekilen ağrı kutsaldır
Fundosum kimbilirr neden tutmadii ama bence sebepsiz degil okadar yumurtadan bitanesinin tutmamasi cok sacmaa insallah hsgden sonra aa bak goruyonmu bundanmis dicez vee sonra hersey duzelcek zatenn
Aynenn bi yum hucresinin hareketini bile takip edipp hayal kurupp etkiliyoruz yumoslarimizi kigiiizzz onlar baskidan hicc hoslanmiyolarr
Ne dusunelimm sosyalimmmm
Canım yaa seninde ben gibi rahat olsana daha var .. Aramızsa iki gün var ve senin de en az 10 günün var daha.. Çalışmayı bıraktımıydında ?
Herkeseee selam kızlarrrr
YeliZim o ağrıyı bi defa bende çektim salak gibi ağrıdan ilişkiye giremiyorum diye yapmadık bişi çünkü canım çok acıyodu.. Şimdi öle ağrı bi daha göremedim.. Biliyorsun ki gelecekse o bebek çekilen ağrı kutsaldır
gecmis olsun canim hsg cektirdin mi ben gecen ay çektim gerizekalilar iyi cekmemis bu ay hethalde yarin cektirebilecem doktor bana korun dememisti zaten gebelik olmadi sana korun mu dedi anlamadim dr lar da farkli yorumlar yapiyor neyse rsbbim hepimize yardim etsin
Gunaydinn kizlarr
Yeni uyandimmmm
Nasilsinzz ay bi senlendirsek burayi
Kigiiiizzzzz sosyal test mi yapmiss yeni gordumm
vayy anasınıııııııı okul yokmu kızzzz
he yawwwww çok fire verdik bereketimiz gitti
lizo sedo ayşe peşpeşe vermişti müjdeyi ne güzel nolurdu ben sosyal benay bir verseydik büyükler olarak sonra yeliz ezo sen peri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?