Ağlayakta gözden mi olak???

benim kaşlar orman gibi oldu kuaföre gidiyorum kızlar hafta sonuda diğer yerlere gideyim bari , öğleden sonra görüşürüz canlarr

kızzz bizde öle yaptık yaaaa
afyondaydı hani pazar gecesi döndü yaptık ertesi günde dr. bugün ve yarın diyince ben üzüldüm hani
dün yaptık bugün ve yarında olunca kalite düşücek diye

yaaa varya çok dillendiriyoruzzzz olacağı varsada olmuyo işi gücü bıraktım bunu düşünüp konuşuyorum
ben yokum artıkkkkkkkkkk

bencede başka şeyler düşünelim

Fundosum kimbilirr neden tutmadii ama bence sebepsiz degil okadar yumurtadan bitanesinin tutmamasi cok sacmaa insallah hsgden sonra aa bak goruyonmu bundanmis dicez vee sonra hersey duzelcek zatenn

Aynenn bi yum hucresinin hareketini bile takip edipp hayal kurupp etkiliyoruz yumoslarimizi kigiiizzz onlar baskidan hicc hoslanmiyolarr
Ne dusunelimm sosyalimmmm

sabah test yaptım 10 dk bekledim ama maalesef çizgiyi göremedim:26:

batımı bilmiyorum kuzu öyle saçma sapan bi haldeyim ki anlatamam

Canım yaa seninde ben gibi rahat olsana daha var .. Aramızsa iki gün var ve senin de en az 10 günün var daha.. Çalışmayı bıraktımıydında ?

Herkeseee selam kızlarrrr

YeliZim o ağrıyı bi defa bende çektim salak gibi ağrıdan ilişkiye giremiyorum diye yapmadık bişi çünkü canım çok acıyodu.. Şimdi öle ağrı bi daha göremedim.. Biliyorsun ki gelecekse o bebek çekilen ağrı kutsaldır

haklısınız hsg son zaten yani sorun varmı yokmu onda çıkıyor onu merak ediyorum biran evvel çektirimde sonra korunmak var bide oyy oyy
gecmis olsun canim hsg cektirdin mi ben gecen ay çektim gerizekalilar iyi cekmemis bu ay hethalde yarin cektirebilecem doktor bana korun dememisti zaten gebelik olmadi sana korun mu dedi anlamadim dr lar da farkli yorumlar yapiyor neyse rsbbim hepimize yardim etsin

Yaa sorma benoşummm ne agri hemdee dün sol tarafti bugun sagg
Dun gece okadar kivranirken esimi uyandirip sabah beni uyandir işimiz var diyorum yaa psikopat gibiyizz

inşallah yelizim heyecanla film çektirmek istiyorum valla

benaycım ne zaman doktora gitmeyi düşünüyosunnn vakit kaybetme olurmu

ababy ptesi doktorum çektir derse çarşamba çektiricem çünkü geçen ay bi defa klomen deniyelim sonra film çekeriz dedi klomen bitti sıra buna geldi
bazıları korun diyomuş ama korunmada filmden sonraki birkaç gün enfeksiyon kapmamak için ve gebelik oluşursa radyasyon etkisi oluyomuş içerde ilaç varya düşük olabiliyomuş diye

Gunaydinn kizlarr
Yeni uyandimmmm
Nasilsinzz ay bi senlendirsek burayi

Gunaydinn kizlarr
Yeni uyandimmmm
Nasilsinzz ay bi senlendirsek burayi

vayy anasınıııııııı okul yokmu kızzzz
he yawwwww çok fire verdik bereketimiz gitti
lizo sedo ayşe peşpeşe vermişti müjdeyi ne güzel nolurdu ben sosyal benay bir verseydik büyükler olarak sonra yeliz ezo sen peri

Kigiiiizzzzz sosyal test mi yapmiss yeni gordumm

yaaa balıklama atladınnn kasıklarım ağrıyo diyeee güne öle başladık bizzz
sosyoloğun testi ile
bundan sonra karar aldık erken test yok ama ben eminiiiim sen buna uymıycan yelocan

Kuzum bugun bos gunumdu
Inss gelicek yine o mujdelerimiz
Sirayla gelecek kuzumm inss

Sosyalimm cnm test yapmissin
Biraz daha bekle sonra yine yaparsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…