canım ayşenur burda yazar sadece burda yakalarsın ama dün bu konudan bahsetti şansına
zaten testte koyuyu görünce çalışcaksın bizde kullandık
twinimmmm hadi inşallah müjdeli haberi sen verecen ilk halaylar gelsinnnnn
ayyy yelizimmmm ne kadar hoş bişey değilmi işte adete yakın yapınca bekle bekle yokkkkk demekki çıkacağı varsa çıkıyor
bunu bende düşünmüştüm merak etmiştim ama yapmadım kesin çıkar dedim hcg den dolayı ama güzel bi his yaaa
inş. adetin geçer ve çift çizgiyi yine görcezzz
kuzum sürekli bu konuyu konusunca hic aklimizdan cikaramiyoruz
mesaj attımda bebekle ilgili bişey sordum bana böyle yazmış, aslında evde çok konuşmam bu konuyu kendisiyle arada bi ama benim çok istediğimi biliyor ya ondan yazdı herhalde böyle :26:
eşim bana paranoyak olmaya başladın dedizaten oldum haberi yok garibimin
Kuzum bnm inss yarin yaparsam hemn yazicam ..bugun bi keyifsizm nedense yaa bisey yapasim yok havada kapali
İnsallah canm yaa insallahhhh yanii testte cift cizgi nasil cikiyomus onu ogrenmis oldumm simdiye kadar 2 kez gordugum ikinci cizginin de tırt oldugunu şimdi farkettim o cizgi cikmasi gereken cizgi degilmis o cok farkliydi
Ben de simdi tam senin durumundayim diyorum 3 tane yumurta kesin olur artik herhaldee yine umutlar buyukk bakalim hayirlisi ama bu ay olmazsa artik birakicamm dinlendiricem kendimi 1 yil dolsun olmazsa oyle tedaviye baslicam tekrardan oyle dusunuyorum
benimkide kafayı yicen diyo hergün boşverrrr
twinimmm yat dinlen keyif yap oluyo arada benim adete yakın öle oluyo amaa hamilelik belirtiside aynıymışş :26:
ahh yelizim ahhh bide benimki ne çoktu çok umutlanma sen yinede çok düşünme ben çok düşündüm diye belkide beyin sinyal veremedi oraya
yaa evettt bencede belki kendiliğinden olur soğanda içtin gerçi hadi hayırlısıııı inşallah tutarda bende bi,r ay daha kullanırım
Ben çıkıyorum kizlar opt hepinizi
selammm nasılsınız kızlar ne var ne yok?ben bugün geç uyandım biraz kahvaltı yaptım,geçmişi okudum derken anca yazabiliyorum
Gorusuruzz twinimm
Selam fatmaaa iyi valla ne olsun biraktigin gibi :) sen nasilsinn
yok kuzu çok beceriksizim kaşımı tümden batırmayayımdiğer yerlerde bacak ve özel bölge :)
gittim geldim bile
günaydın canım
güzel şeyler bahar,çiçekler böceklerne bileyim ben kız öyle yazdım belirti düşünmeyelimde ne olursa olsun
çok oldu çalışmayı bırakalı kuzu nadastayım şu andakız ben erken yumurtladım bu ay o yüzden test yaptım
yaptım canım kocaman bi tek çizgi gördüm
tamam canım pazartesi kırmızılar gelmezse yine yapacağım test
totom yemiyor kızzz böyle beklemekte güzel
ohh sefam olsun 1 ton iş yükledi müdür bey
ohh rahatsin git kuaföre aldir gel...burda senede bir kac kere aldir, iflaz edersin wallahi...
bende cok cahilim yaaaa :) diger bölgeleri anlamadim hehehe
Allah kolaylık versin canım benim
ohh sefam olsun 1 ton iş yükledi müdür bey
sürekli uyuklamak dışında bende iyiyim canımdünkü testini gördüm bu arada inşallah bu ay gerçek çift çizgiyi görürsün canım
hadi yaa kuaförler çok mu pahalı orada
sağol canım benim
merhaba canlarımişe yeni geldim
hepiniz iyisinizdir inşallah :109:
sabah bebeşi görmeye gittik iyi çok şükürtarama testi haftaya c.tesi yapılacak
Kolay gelsinn sosyalimmmm
Fatmacim uyu uyu ihtiyacin varr
Ayy insallahh bakalimm gorcez hep beraberr
oo ne demek kiiizz..bir kere gittim canim sacimi kestirdim ve boyatma (bir renk atirdim, yani öyle özel birsey yoktu) 70 euro para verdim geldim...sasirdim kalmistim...simdi bir tanidik var ona gidiyorum...TR ye geldimide orda gidiyorum yani kuaföre...
bir kas aldirmak bile 20 Liraya geliyor
merhaba canlarımişe yeni geldim
hepiniz iyisinizdir inşallah :109:
sabah bebeşi görmeye gittik iyi çok şükürtarama testi haftaya c.tesi yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?