Ağlayakta gözden mi olak???

İnsallah canm yaa insallahhhh yanii testte cift cizgi nasil cikiyomus onu ogrenmis oldumm simdiye kadar 2 kez gordugum ikinci cizginin de tırt oldugunu şimdi farkettim o cizgi cikmasi gereken cizgi degilmis o cok farkliydi
Ben de simdi tam senin durumundayim diyorum 3 tane yumurta kesin olur artik herhaldee yine umutlar buyukk bakalim hayirlisi ama bu ay olmazsa artik birakicamm dinlendiricem kendimi 1 yil dolsun olmazsa oyle tedaviye baslicam tekrardan oyle dusunuyorum

kuzum sürekli bu konuyu konusunca hic aklimizdan cikaramiyoruz

mesaj attımda bebekle ilgili bişey sordum bana böyle yazmış, aslında evde çok konuşmam bu konuyu kendisiyle arada bi ama benim çok istediğimi biliyor ya ondan yazdı herhalde böyle :26:

mesaj attımda bebekle ilgili bişey sordum bana böyle yazmış, aslında evde çok konuşmam bu konuyu kendisiyle arada bi ama benim çok istediğimi biliyor ya ondan yazdı herhalde böyle :26:

Canim cok istiyolar ama bize belli etmiyolar strese girmeyelm diye bnmkide dio stres yapma :85:

eşim bana paranoyak olmaya başladın dedi zaten oldum haberi yok garibimin

Kuzum bnm inss yarin yaparsam hemn yazicam ..bugun bi keyifsizm nedense yaa bisey yapasim yok havada kapali

benimkide kafayı yicen diyo hergün boşverrrr

twinimmm yat dinlen keyif yap oluyo arada benim adete yakın öle oluyo amaa hamilelik belirtiside aynıymışş :26:

ahh yelizim ahhh bide benimki ne çoktu çok umutlanma sen yinede çok düşünme ben çok düşündüm diye belkide beyin sinyal veremedi oraya
yaa evettt bencede belki kendiliğinden olur soğanda içtin gerçi hadi hayırlısıııı inşallah tutarda bende bi,r ay daha kullanırım

Fundosum dinleniyorum kuzum
Gecen hafta tayin istemistim olmadi biraz keyfm de kacti yani yine yollardayimm
Gerci cok umudum da yoktu ama

selammm nasılsınız kızlar ne var ne yok? ben bugün geç uyandım biraz kahvaltı yaptım,geçmişi okudum derken anca yazabiliyorum

ohh rahatsin git kuaföre aldir gel...burda senede bir kac kere aldir, iflaz edersin wallahi...
bende cok cahilim yaaaa :) diger bölgeleri anlamadim hehehe

merhaba canlarım işe yeni geldim

hepiniz iyisinizdir inşallah :109:
sabah bebeşi görmeye gittik iyi çok şükür tarama testi haftaya c.tesi yapılacak

hadi yaa kuaförler çok mu pahalı orada

sağol canım benim

oo ne demek kiiizz..bir kere gittim canim sacimi kestirdim ve boyatma (bir renk atirdim, yani öyle özel birsey yoktu) 70 euro para verdim geldim...sasirdim kalmistim...simdi bir tanidik var ona gidiyorum...TR ye geldimide orda gidiyorum yani kuaföre...
bir kas aldirmak bile 20 Liraya geliyor

sedoşum hoş geldinnn miniğinde iyiymiş çok şükür, 2 li testinde iyi çıkacak inşallah

Kolay gelsinn sosyalimmmm

Fatmacim uyu uyu ihtiyacin varr
Ayy insallahh bakalimm gorcez hep beraberr

sağol cano

amannn ben 5 lira veriyorum fazla diyorum kız

sedommm yine karşılaşamadıkkk dışarı çıkmıştık hadımköye
amanda aman miniğini görmüşlerrrrrr haftayamıı had hayırlı haberlerle gellll

oyy lizommmm şimdi gördüm gelince hemen face ve burayı açıyomm midyemi çekt canınnnnn
bende bayılırım kızzzz
ordada taze olmazkiiii denizsiz memlekettt alıp yeme sakınnnn bulursanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…