Ağlayakta gözden mi olak???

umarım değişir çocuk olunca

Herkesee merhabaa
Gelemedim bugün bi türlü..

Yeni gelen arkadaşım ismini unuttum Allah sana yardım etsin ve gönlüne göre versin canım.. Zor bi durum.. Eşinin anlayışsız olması kötü (

Saol canim çok tatlisin bende öyle dusunuom da bi bebisim olaydi iste tüm cabam ona gerisi kolay

İdare eder ne olsunn hala sinirlerim bozuk ama gecer

Slm kizlar yeni bebek gelck hissediorumm benmki soldsn saga gecdi galiba, agri yeri deisti cunku,

Geçecek canım.. İnşAllah ta bebişin yer etmiştirde mutsuzluğun bu anlarla kalır..

Ozaycım sen gelmez oldun hamile haberi mi vermiştin sen ? Sanki öle hatırlıyorum da

Slm kizlar yeni bebek gelck hissediorumm benmki soldsn saga gecdi galiba, agri yeri deisti cunku,

Geçecek canım.. İnşAllah ta bebişin yer etmiştirde mutsuzluğun bu anlarla kalır..

Ozaycım sen gelmez oldun hamile haberi mi vermiştin sen ? Sanki öle hatırlıyorum da

Ozaycim insallah oyledirr.En yakin benoş var :))
İnsallah oyledir benoşum insallah

Valla benim sat 23 kasimdi, 19 aralikta kan tahlili negatif cikti, ocagin ilk haftasi adet olmuom die test yaptim ikisi de pozitif cikti sasirdim, hatta adet oliyim die ilac iccektim ki hemen adet oliyim de zaman fazla gecmesin yine die, hatta ovu testi aldim 20li , cunku kan testi negatif cikmisti, sonra idrarda pozitif cikti ocagin2 sinde , sonra dr gttm gec dollenme olmus dedi, su an 8. Haftada, ama 10 haftalik olmasi lazimmis,beklemedigim anda oldu sasirdim, dogum tarihi deismezmis bunu unutmamak gerek

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canmm

Rabbim yardimcin olsun kuzu esine bende cok kizdim ama saygi duyuyorum insallah bebegin gelecek kiyamam sanaaa
Yelizimmmm
Benayimmmm
Ezoooooo caksir kokunu arastir

Kurleri uyguladiktan sonra hemen sperm sayisinin artmasini bekleme 1 spermin olusmasi 72 gunde oluyor o yuzden kurleri en az 2.5 _3 ay kullanman lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…