Ağlayakta gözden mi olak???

Ya benimki hayatta gitmez kondurmaz kendine hani bi hamilelikte gecirdimya besyil önce oyuzde sorun aramio kendinde bu rahim filminin cekilcem tikaniklik yoksa ozaman onu ikna etmeye caliscam nazil olacaksa off

Gitmemmi gittim herşey normal dedi denemeye devam dedi on aydir urasiom bi rahim filmi cekilmedim konuda buay halledicem inşallah

kızlar biliyor 3 ay boşuna vakit kaybı oldu 3 ay eşimi ikna edemedim eğer dediğim zaman dr gitseydi belkide şimdi bebiş olcaktı neyse allah isteseydi yine olurdu eşin test yaptırmadıysa ikna et cnm gurur yapıyolar ama mecbur

Ya benimki hayatta gitmez kondurmaz kendine hani bi hamilelikte gecirdimya besyil önce oyuzde sorun aramio kendinde bu rahim filminin cekilcem tikaniklik yoksa ozaman onu ikna etmeye caliscam nazil olacaksa off

cnm bak benim eşimde öle dedi hayatta gitmem diye ama burdan kızlardan birinin taktiğini uyguladım eğer gitmessen bidaha mikmik yok dedim hemen kabul etti iyikide gitmişiz dr yetersiz dedi teste bakınca sende bi sorun yok dedi allahtan test yaptırdımda dr ne derse tedaviyi uygulayacak ilkin kabullenemedi ama yapacak bişey yok

Benimki zor canimya bilmiyorum ama çocuk yapmaya zor ikna ettim besyil surdu bunanasil ikna ederim Dr da demisti bide esin gelsin DİE ozaman soledim sadece test nevar bi baktir DİE kabul etmemişti

ezocan taktik veren arkadaş ben oluyorum dimi canım iyi ki ikna etmişsin kocişini hemen tedavisine başlasın hiçbir sorun kalmaz bebişinize kavuşursunuz en kısa zamanda inşallah

Benimki zor canimya bilmiyorum ama çocuk yapmaya zor ikna ettim besyil surdu bunanasil ikna ederim Dr da demisti bide esin gelsin DİE ozaman soledim sadece test nevar bi baktir DİE kabul etmemişti

eşin niye çocuk istemiyo anlam vermedim 1 yıl neysede 5 yıl bizimki deli gibi istiyo çocuk ilk başta teste gitmem dedi ama baktı olacak gibi değil zorla götürdüm valla ikna ettim şöle olur böle olur diye fatmada saolsun onun taktiğiyle şimdide tedavini yapıcak okdr istiyoki ilginç seninki:26:

Biraz rahattir sorumluluk istemio çocuğu basbelasi ayak bagi olarak dusunuo iste buda benim lanetin

canım konuya dalmış olacam ama eşin neden çocuk istemiyo sorumluluk istemediği için mi:44::44:

ezocan taktik veren arkadaş ben oluyorum dimi canım iyi ki ikna etmişsin kocişini hemen tedavisine başlasın hiçbir sorun kalmaz bebişinize kavuşursunuz en kısa zamanda inşallah

evet cnm sensin tabikide evet cnm yaa az çıktı yetersi dedi dr olucak tedaviyide ilk yok felan dedi bende dedim benim sonraki kan testimde belli olcak yumurtlayıp yumurtlamadığım ben tedavimi olcam sen istersen olma sen bilirsin dedim tamam gidicem dr a dedi ertesi gün

bu bir kusur değil ki zaten çok şükür ki erkenden öğrendiniz Allahın izniyle eşin tedavisini olacak ondan sonra gelsin bebişler

afedersinde ne bencilmiş eşin yahuu bebiş evin neşesi olurmu ayak bağı felan

Aynen bencillikte sinir tanimio uykuya düşkündür cook düşkün gece çocuk sesini düşünmek bile istemio gezmesine ayakbagi istemio vs.. Allahtan artik ikna oldu ben bakcam herşeyi yapcam sen hic rahatsız olmican DİE DİE ikna oldu bu seferde hamile kalamiom iste

Ezom iste kaynatmadan sonra 20 dk dinlendir yarisini sabah yarisini gece yatmadan once ic dio.soguk sicak farketmiyo yani bi kaynattigini sabah ve aksam icceksin her sabah yeniden yapcaksin aksama sabahtan kalani iciriyosun.1 haftadan sonra da her gece yatmadan once taze kaynatip icirceksin

işin çok zor canım Allah yardımcın olsun

bu bir kusur değil ki zaten çok şükür ki erkenden öğrendiniz Allahın izniyle eşin tedavisini olacak ondan sonra gelsin bebişler

aynen cnm olucak tedavisinide inş gelir bebişler ben ne düzensizlikle hamile kalan akrabaları biliyorum cnm meğer alakası yokmuş işte

ayy çok şaşırdım yaa gerçekten hayret valla ben olsam nasıl kızardım iyi sabırlısın haa benim eşim ilk başta nişanlıyken 2 yıl gezelim sonra yapalım demişti evlendikten sonra çocukta çocuk diye durdurmadı 4 aylık evliydik ben istemiyodum o çok istiyodu şimdi her tedaviye razı çocuk olsun diye çocuksu< olurmu hiç evin neşesi o melekler

tamam cnm yrn başlayalım

Biraz rahattir sorumluluk istemio çocuğu basbelasi ayak bagi olarak dusunuo iste buda benim lanetin

Yaaa ben ne insanlar gordumm ayy ben cocuga karsiyim ozgurlugumden vazgecemem triplerindee ama cocuk olunca daa nerdeyse kakasini yicekler oyle dusunme cocugu olsun nasil degisir bak gore ayakbagi ne demek gitigi heryere yaninda goturmek isterr.
Senin eşini ikna ediş şeklin de uzucu ama merak etme bebek olsunn kaçiş yok nasilsa acisini cikarirsinn bebek olunca da uykusu kaçiyo diye atacak hali yokk katlanicakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…