evet cnm ilk başta kabullenemedi ama gidicem dr a dedi o kürü sıcakmı içicek ılıkmı hergün tazemi kaynatcam neyse netten bakayım.
cnm ben çok dr değiştirdim hepsi banada normal dedi en sonunda eşimi teste ikna ettim test sonucu çıkana kadar senden kaynaklanıyo dedi ama sorun onda çıktı seninkide öle olmasın:44: eşin gözüktümü
Gitmemmi gittim herşey normal dedi denemeye devam dedi on aydir urasiom bi rahim filmi cekilmedim konuda buay halledicem inşallah
Ya benimki hayatta gitmez kondurmaz kendine hani bi hamilelikte gecirdimya besyil önce oyuzde sorun aramio kendinde bu rahim filminin cekilcem tikaniklik yoksa ozaman onu ikna etmeye caliscam nazil olacaksa off
cnm bak benim eşimde öle dedi hayatta gitmem diye ama burdan kızlardan birinin taktiğini uyguladımeğer gitmessen bidaha mikmik yok dedim hemen kabul etti iyikide gitmişiz dr yetersiz dedi teste bakınca sende bi sorun yok dedi allahtan test yaptırdımda dr ne derse tedaviyi uygulayacak ilkin kabullenemedi ama yapacak bişey yok
selam kızlar napıyonuz
Benimki zor canimya bilmiyorum ama çocuk yapmaya zor ikna ettim besyil surdu bunanasil ikna ederim Dr da demisti bide esin gelsin DİE ozaman soledim sadece test nevar bi baktir DİE kabul etmemişti
iyi insan lafının üstüne gelirmiş iyi diyelim iyi olalım cnm
eşin niye çocuk istemiyo anlam vermedim 1 yıl neysede 5 yıl bizimki deli gibi istiyo çocuk ilk başta teste gitmem dedi ama baktı olacak gibi değil zorla götürdüm valla ikna ettim şöle olur böle olur diye fatmada saolsun onun taktiğiyle şimdide tedavini yapıcak okdr istiyoki ilginç seninki:26:
Benimki zor canimya bilmiyorum ama çocuk yapmaya zor ikna ettim besyil surdu bunanasil ikna ederim Dr da demisti bide esin gelsin DİE ozaman soledim sadece test nevar bi baktir DİE kabul etmemişti
ezocan taktik veren arkadaş ben oluyorum dimicanım iyi ki ikna etmişsin kocişini hemen tedavisine başlasın hiçbir sorun kalmaz bebişinize kavuşursunuz en kısa zamanda inşallah
Biraz rahattir sorumluluk istemio çocuğu basbelasi ayak bagi olarak dusunuo iste buda benim lanetin
evet cnm sensin tabikideevet cnm yaa az çıktı yetersi dedi dr olucak tedaviyide ilk yok felan dedi bende dedim benim sonraki kan testimde belli olcak yumurtlayıp yumurtlamadığım ben tedavimi olcam sen istersen olma sen bilirsin dedim tamam gidicem dr a dedi ertesi gün
afedersinde ne bencilmiş eşin yahuubebiş evin neşesi olurmu ayak bağı felan
evet cnm ilk başta kabullenemedi ama gidicem dr a dedi o kürü sıcakmı içicek ılıkmı hergün tazemi kaynatcam neyse netten bakayım.
cnm ben çok dr değiştirdim hepsi banada normal dedi en sonunda eşimi teste ikna ettim test sonucu çıkana kadar senden kaynaklanıyo dedi ama sorun onda çıktı seninkide öle olmasın:44: eşin gözüktümü
işin çok zor canım Allah yardımcın olsunAynen bencillikte sinir tanimio uykuya düşkündür cook düşkün gece çocuk sesini düşünmek bile istemio gezmesine ayakbagi istemio vs.. Allahtan artik ikna oldu ben bakcam herşeyi yapcam sen hic rahatsız olmican DİE DİE ikna oldu bu seferde hamile kalamiom iste
bu bir kusur değil ki zaten çok şükür ki erkenden öğrendiniz Allahın izniyle eşin tedavisini olacak ondan sonra gelsin bebişler
Aynen bencillikte sinir tanimio uykuya düşkündür cook düşkün gece çocuk sesini düşünmek bile istemio gezmesine ayakbagi istemio vs.. Allahtan artik ikna oldu ben bakcam herşeyi yapcam sen hic rahatsız olmican DİE DİE ikna oldu bu seferde hamile kalamiom iste
Ezom iste kaynatmadan sonra 20 dk dinlendir yarisini sabah yarisini gece yatmadan once ic dio.soguk sicak farketmiyo yani bi kaynattigini sabah ve aksam icceksin her sabah yeniden yapcaksin aksama sabahtan kalani iciriyosun.1 haftadan sonra da her gece yatmadan once taze kaynatip icirceksin
Biraz rahattir sorumluluk istemio çocuğu basbelasi ayak bagi olarak dusunuo iste buda benim lanetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?