Ağlayakta gözden mi olak???

Aglamayakta neyapak çok kotu oldum yine yaz bugün yine kirmizi tek çizgi o kadar umut belirti hepsi yalan oldu yine onuncu ayida geride birakmisoldum çok kotu hissediyor bu hayal kirikligi her ay daha kotu olup ama yaff offf

Belirtiyi kendimiz yaratiyoruz canim

Sorun ne sizde yas kac

Yas 32 beş yillik evliyim evlilin ilk aylarında hamile kaldim ama kürtaj oldum istemeyerek mecbur kaldim sonra ilaçla korundum Esim istemiodu bi dortyil toplamda korunma surdu bisenede ara vermiştim o esnada on ay öncede nihayet Esim tamam dedi biraktim ilaci basladim calismalara iki uç beş ay yok olmuo kontroller yaptirdim herşey normal Dr denemeye devam dedi uç ay daha geçti bu ayla on ay oldu yok olmuo bide tüp tikanikligi oluomus olmadi ucgun sonra regl olcam reglim bitince gidip rahim filmi cektircem napim artik bilmiom incir kurleri soğan kurleri keçi boynuzlari ilişkiden sonra bacakları havaya dikme sabaha kadar kipirdamadan yatma ovulasyon günleri sunu herşeyi yaptim bilmiyorum isteyaf

Ebii herseyin bi zamanı var ayrica hsg cektirmen cok iyi olur senin icin önünü daha iyi gorursun en azindan.kurtaji neden olmustun ki bebek mi gelismedi

Ebii herseyin bi zamanı var ayrica hsg cektirmen cok iyi olur senin icin önünü daha iyi gorursun en azindan.kurtaji neden olmustun ki bebek mi gelismedi

Yok canim zaten onbeş günlükken kürtaj oldum ben çok istiodumda maalesef Esim erken oldugunu dusunuodu yeni evliydik düzen bize yoktu bayada sorunlar vardi olmadi iste :'(

Esinde sorun yoksa sende hsg cekilirsen insallah bu ay bebegin gelir canim, bende 32 yasina girdim mayis ayonda kurtaj oldum bebek canlsnmadigi icin bugun adet oldum bizimde 6 ay olacak bu ay

Esinde sorun yoksa sende hsg cekilirsen insallah bu ay bebegin gelir canim, bende 32 yasina girdim mayis ayonda kurtaj oldum bebek canlsnmadigi icin bugun adet oldum bizimde 6 ay olacak bu ay

Çok üzüldüm canim hayirlisi diyelim allah YARDIMCImIZ olsun gönlümüze gire verir tez zamanda bizimde güldürür insallahhhh

Yok canim zaten onbeş günlükken kürtaj oldum ben çok istiodumda maalesef Esim erken oldugunu dusunuodu yeni evliydik düzen bize yoktu bayada sorunlar vardi olmadi iste :'(

Anladim.hakkinda hayirlisi olsun.peki esin simdi istiyor mu senin kadar??
Kurtajdan sonra tuplerin tikanabildigini okumustum biyerde.hsg cektirmenin zarari yok faydasini gorursun ve hemen de hamile kalirsin insallah icini ferah tut.Bebek istemeye basladiktan sonra 1 ay da olsa insan cok uzuluyor 10 ay da.Allah nezaman yazdiysa ozaman olucak kendini uzme

E sen 3 gun sonra regl olcam demissin ya ne testi yapmistin ki hamile olmadigina eminsin kan testi mi

E sen 3 gun sonra regl olcam demissin ya ne testi yapmistin ki hamile olmadigina eminsin kan testi mi

Evet erken gebelik testi yaptim tek çizgi aman tatlim bana umutverici bise deme hemen kapiliom hemen ve ikinci yikimi yasamim buay okuom burada besgun yedigun kala test yapiolar cikti diolar benim ucgun kalmis bide sivilce cikmazmis hamileysen bende bolca cikio :'( doğrudur test napim iste offf

Tamam umut vermek icin demiyorum ama baskalarinin belirtilerine takilma herkesin bunyesi fakli sivilce falan hikaye oyle seylere inanma

kızlar nasılsınızzz dün yazamadım dr gittim kendi dr um yokmuş dün başka dr gittim bi kan testim sonra çıkıcakmış yumurtlayıp yumurtlamadığım o testte çıkacakmış dr öle dedi yumurtalarında kis yok senin değerlerin normal fakat eşininki yetersiz gebelik için dedi eşinin gözükmesi gerekiyor dedi

Tamam umut vermek icin demiyorum ama baskalarinin belirtilerine takilma herkesin bunyesi fakli sivilce falan hikaye oyle seylere inanma

Ya bütün aksam aladim sen beni tebessüm ettirdin saol tatlim gerçekten haklisinda nebilim testte dirtgun önceden cikio yazio bilmiom ucgun kalmis benimde cikmadi aslında test yamicak beklicektim dun işyerindenbi bayan arkadasim durup dururken hamilemisin dedi nerden cikardin dedim hhissettim dedi ondan sonra iyice kaptirdim kendimi zaten bugün eczanenin önünde bile ondakka bekledim alimmi bakimmi di dayanamadim aldim olmadi iste kasik agrim gogus agrim kasintim ine batmalari akinti islaklik herşey vardi olmadi ama zaten her ay buluoz bise aha bu belirti felan olmayanida psikolojik hissedioz

sen ne kadardır istiyosun dr gittinmi?

Ezomm baska sorun olmasin hallolur insallah kendini uzme sakinn esin baslayacak demi tedaviye bian once baslasin.O kürü de mutlaka uygula keciboynuzu olani bak cok ise yariyor haa

Evet aynen oyle sosyal de dedi ya belirtiyi kendimiz yaratiyoruz.Canim allahtan hayirlisi hepimiz icin

Ezomm baska sorun olmasin hallolur insallah kendini uzme sakinn esin baslayacak demi tedaviye bian once baslasin.O kürü de mutlaka uygula keciboynuzu olani bak cok ise yariyor haa

evet cnm ilk başta kabullenemedi ama gidicem dr a dedi o kürü sıcakmı içicek ılıkmı hergün tazemi kaynatcam neyse netten bakayım.

Gitmemmi gittim herşey normal dedi denemeye devam dedi on aydir urasiom bi rahim filmi cekilmedim konuda buay halledicem inşallah

cnm ben çok dr değiştirdim hepsi banada normal dedi en sonunda eşimi teste ikna ettim test sonucu çıkana kadar senden kaynaklanıyo dedi ama sorun onda çıktı seninkide öle olmasın:44: eşin gözüktümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…