Ağlayakta gözden mi olak???

Yaptimm kuzumm negatif cikti
Benosa yazmistimm cnm

Canim senin icin tertemizmiss sogan suyu yapma bence. Yaa ama haftada 2 az. Ya kacirirsan. Sen yine eski yontemlerimizi uygulaa:))
Test yapmis cnm.malesef negatif cikmis

yaa yazamıyom okuyamıyommm çok dolu yanımmm

twinimmmm üzülmee hayırlısı olsun kuzummm ben bu ay hiç takmıyorummm filme odaklandım ya onuda kaçırdım diye relaksss

eski yöntemmi birgün boş birgün dolu yapalım

Kuzum bosver gitsin gercktn sıkıldım artik her ay beklemektn
Gelecegi zamani biliyodr elbt Allah im ne zmn nasip ettiyse artkk

Benimde sadece ilk anda olurdu ama bu sefer gecmedi.iltihap olabilir doktora soyleyeyim.
Sende ctesi guzel haberlerle geleceksin
uzun bir ara olduğu için olabilir canm, umarım iltihap değildir...inşallaahhh :109:

hep iyi ol canımm , inşallah gelip konmuştur mucizen

önümüzdekii aya kıpırtıların tekmelerin bol olsun fundoşum

sosyalcanla karşılaşamadık, görürsen burada olmazsam selam söyle canom

Son düzenleme:

Kigiiizzzz bence bu ay yumurtlama falan takip etme fundoss adete kadar gunaşiri yapp hem garantiye almis olursunn hem de gün tutturma derdine dusmezsinn kafan rahat olurr

Bencede. 7.gunu baslarsin twincan

Sedom ins. Birde suyu az iciorum. Iltihap olmasinda nolsun:)

Yeloo sen napion agrilarin biraz daha hafifledi mii?

Benoss gorusuruz yavrum kolay gelsinn.

Valla aysemm dün cok fenaydi da bugun bi bel agrisi var okadar.kasiklarimdaki gecmis gibi ya insallah baslamaz yine
Asıl sen nasilsinnn kigiiizzzz

Kigiiizzzz bence bu ay yumurtlama falan takip etme fundoss adete kadar gunaşiri yapp hem garantiye almis olursunn hem de gün tutturma derdine dusmezsinn kafan rahat olurr

Bence adetin 7. Gunu falan baslamak en mantiklisi

inşallah sedommmmm saldım gittiiiiii
sölerimmmm

yelizim aynen öle düşünüyorummmm takip yok takma yok düşünme yokkkk rahim filmine odaklanacam sanki korunmadayım film çekilcem ki şimdide tutmazsa çok takmıycam filmle sorun çıkıcak ortaya
bide dr. direk dediki filmden sonra 2 ay tedavi vermiyorum hamile kalınabiliyo onada çok sevindimmmm

ben adetin 7. günü başşadım valla çok iyi geldiiiii
yeliz sanada dimiii

Valla aysemm dün cok fenaydi da bugun bi bel agrisi var okadar.kasiklarimdaki gecmis gibi ya insallah baslamaz yine
Asıl sen nasilsinnn kigiiizzzz

Iyi demekki bitiyorr cnm. Bundan sonra bekleme evresi:)
Aman ben nasil olayim yaa beni bu hamilelik yamulttu. Artik iyiyim demeye korkuyorum. Kendimi 60 yasinda gibi hissediorum

Haftaya pazartesi ignenin 14. Gunuu.İgne olmasaydim da adet gunum.Doktor adet olmazsan gel test yapalim dedii gitsemmi
Aslinda igneden ortalama 2 gun sonra catladigini dolayisiyla adetimin igneden 16 gun falan sonra gelmesi gerektigini bilmiyomuş gibi yaparimm

Bencede. 7.gunu baslarsin twincan

Sedom ins. Birde suyu az iciorum. Iltihap olmasinda nolsun:)

Yeloo sen napion agrilarin biraz daha hafifledi mii?

Benoss gorusuruz yavrum kolay gelsinn.

canım inan ki yakınımda olsaydın şaşal suları alıp evinin her tarafına dizerdim

Alemsin yelocannn bari sali gunu git kizzz:)

Iyi demekki bitiyorr cnm. Bundan sonra bekleme evresi:)
Aman ben nasil olayim yaa beni bu hamilelik yamulttu. Artik iyiyim demeye korkuyorum. Kendimi 60 yasinda gibi hissediorum
Ohhh fundosumm korunma da vermicekse superr bence sen artikk baya baya anne adayligina dogru koşuyosunn ya bu ay ya onumuzdeki ayy bakarsin hicc gerek kalmaz rahim filmine baksana klomenin etkisi devam ediyoo igne vercek mi bu ayy

Ha evett sogan suyuu bana da iyi geldi kistim gittii ilacsiz cok sevindimm

Aysemm gecicekk kizz 2. 3 ay da cok enerjik olcaksin bak görrr ayrica su olayinda ne dedik sanaaa bol bol icc ilerisi icinn sana faydasi olucak kigiizzzzzz

Evet bekleme evresiii beni deli ediyoo zaman gecmiyo beeee

canım inan ki yakınımda olsaydın şaşal suları alıp evinin her tarafına dizerdim

benimkide öle dedi hatta bi şok oldu aaa olmadımııı neyse olmayadabiliyo normal dedi bende test için geldin sandım dedi
bu ay adet olursan 8. günü film bak ilişki yokkkk diyo nasıl kızardım varyaaaa

kızzz seninde az kaldı haaaa inşallah tutmuştur yaaa

sedommm çok tatlısınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…