Ağlayakta gözden mi olak???

:)) Ya canım valiz de olacak ya onu da düşünüyorum ama gelicem Rabbim korur inşallah bakalım belki de bu ay bebiş olmaz..

Benooossss neeee ucak zararlimiiii yas olmasiiinnn ben naaparim sonraaa kiz benim antakyada arkadasim 8 aylikken bile yalan soyleyip 6 ayligim diye biniyoduu kadin hamileligi boyunca nerdeyse her hafta istanbula gittiii

Fundosum artik sen de stres yapma ozamannn
Gerci diyene bak kelin ilaci olsa...
Bana da gunler gecmiyo direnyeliz :)) haftaya ptesi belli olurrrrr :18: :18::18:

:)) Ya canım valiz de olacak ya onu da düşünüyorum ama gelicem Rabbim korur inşallah bakalım belki de bu ay bebiş olmaz..

kız küçük çek çek valizden alsana onlar da sorun olmaz hem rahat taşınıyor ya.. dert etme o kadar az valizle bişi olmaz bebeğe sen rahat ol ki kötüyü çağırma..

kız ben zararlı demiyorum öle diyorlar diyorum ve niye olduğuna aklım ermiyor.. hadi son aylarda olabilir doğuma yakın diye de daha ilk aylarda saçma geliyor bana.. benim durumda senin gibi sonuçta ben de çok yolculuk ediyorum olmasın tabiki..

Fundoşum ii ii herşey güzel olacak.. tamam bu ay senin doktoro gitcem inşAllah gerek kalmaz tabiki.. başka bi hastane düşündüydüm ama neyse sen gidiyon ya bende gidim kadın ilgili
harbiden çok soğuk..
bu arada biz hep kombiyi yakıyoruz alt üst yaksa bile kız sosyal sizin ora nasıl memleket yav :) doğalgaz parası verme ohhhh

Sedacam hoşgeldin canım sendi..

Benosumm yaptim gitti bile cikmadi zaten negatiff

canım çok sevindim bir şey çıkmadığına sayfandan yazdıklarını bulup okudum
hava buuzz ve işe gelmek çok kötü ayakta durmaya mecalim yok

canım nasılsıın :109: iyisindir inşallah

twinim hayırlısı olsun canom , sizin halaylarınızı toplu çekicez bizimkiler gibi inşallah önümüzde ki ay

Inss kuzum hayirlisi bebetime diye bi marka iyi bi test mi acaba
Sed im acaba yumoslar gec catladigi icin mi adetim gecikti

Fundos herseyde bi hayir vardir.bak doktorunda guzel konusmus zaten. Sen onun dediklerini aynen uygulaa
Sedo hosgeldin cnm nasilsinnn
Twin su anda test yapsan cikma olasiligi yuksek ama sen bilirsin yinede.
Bu arada benoo ve yelooo hosgeldinizz

Inss kuzum hayirlisi bebetime diye bi marka iyi bi test mi acaba
Sed im acaba yumoslar gec catladigi icin mi adetim gecikti

bebetime çoğu kişiden iyi değil diye duymuştum ama komşum yapmıştı silik çizgi çıkmıştı canım,

yum. çatlamasından 14 gün sonra gelmesi gerek diyorlar ama tam hangi gün çatladığını nasıl bilicez :44: benimde çok bilgim yok canım... ilk defa mı bu kadar gecikiyor dr. gittin mi ?

Fundos herseyde bi hayir vardir.bak doktorunda guzel konusmus zaten. Sen onun dediklerini aynen uygulaa

Cnm yaptim elde var sıfır

Kuzum aylardir 25 gunde bir oluyorum 2 gun gecti acaba gec mi catladi nette g3c catlalyinca adet te gec gelir dio dr a gecen ay gitmistim kuzum bisey yok demisti

hoşbulduk canım ,gribim dışında iyiyim ,şükür bulantılarım yok ama bir şey farkettim ,decavit kullanıyorum bulantım oluyor ,içmediğim gün iyi oluyorum hiç bir şey yok :26:çok ilginç

sen nasılsın canım iyisinizdir inşallah miniğinle yarın gidiyorsun dimi

Hadii yaa.ben 3 gundur decaviti icemedim. Gece bulantilarim basladi cikardim hep sabah ihlamur ictim iyi geldi biraz. Ama dun usuttum sanirim.
Yarin gidioruz cnm:) bakalim ne haberlerle gelecem:)
Yaa birde birsey soracam. Seninde iliski aninda aci oluyor muu

Son düzenleme:
Kuzum aylardir 25 gunde bir oluyorum 2 gun gecti acaba gec mi catladi nette g3c catlalyinca adet te gec gelir dio dr a gecen ay gitmistim kuzum bisey yok demisti

stres çok etkiliyor bitanem , ilk aylarda benimde çok gecikmişti hatta ayşenin de aynı olmuştu ,sonraki ay hamileydik...inşallah sende önümüzde ki ay güzel haberi verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…