- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
pericim hiç üzülme canım..gelmiyorsa gelmesin bırak gel sen.. bi dokotora sor tabi uygun olur mu diye ama bence de olur gibi geliyor
uçak niye zararlı ben halaa anlayamıyorum içerde bebişin de mi kulakları şey oluyor
selaaammm herkeseee
kız funda senin adına çok sevindim bak o kadar stres yaptın sonucu gördün demek ki neymiş strese gerek yokmuş...
rahim filmi çektirmemende de vardır bi hayır bakarsın bebişin bu ay gelecek İnşAllah...
en çokta jele üzüldüm ama kullanma demiş ya( napak he ayşem kullandı kaldı başımızda örneğimiz vr
twinim yarın sabah yap bence gerçi çıkarsa da her türlü çıkar ama sabah uygun diyorlar ya aklını karıştırmak istemem.. İnşAllah gelmiştir kız. birimiz bi başı çekeydi devamı gelecek de bi çekemedik gitti ha
pericim hiç üzülme canım..gelmiyorsa gelmesin bırak gel sen.. bi dokotora sor tabi uygun olur mu diye ama bence de olur gibi geliyor
uçak niye zararlı ben halaa anlayamıyorum içerde bebişin de mi kulakları şey oluyor
anacım bi açamadım sayfayı dikildiler geneeee
sedommm çok iyiyimmmm çok iyi geçtiii doktor görüşmemmm
evet yelizimmmm ilişki sordu oldu dedimmme baktı yumurtalarda iyi
benayım bende öle diyommm filme gerek olmayacak belkideee jeli kullanmam napim doktor ne derse onu yapcammm çok güveniyomm
çok soğukkk bu ne yaaaa hava iğrenççç
yalnız kızlar acaip ıslaklık var bendee erkenmi yumurtluyom ne dr. daha çok var dedi amaaa
bide sordum çoktu yum. niye olmadı çatlamadımı kesşn çatladıııı dedi ağrı sızı unut boşver onla ilgisiyok dedi onlara takılma dediii
bi plastik aletle iyice baktı makineden değil direk kendisi doğum yapar gibiiçok iyi kist yok dedi :44:
:)) Ya canım valiz de olacak ya onu da düşünüyorum ama gelicem Rabbim korur inşallah bakalım belki de bu ay bebiş olmaz..
Benooossss neeee ucak zararlimiiiiyas olmasiiinnn ben naaparim sonraaa kiz benim antakyada arkadasim 8 aylikken bile yalan soyleyip 6 ayligim diye biniyoduu kadin hamileligi boyunca nerdeyse her hafta istanbula gittiii
Fundosum artik sen de stres yapma ozamannn
Gerci diyene bak kelin ilaci olsa...
Bana da gunler gecmiyo direnyeliz :)) haftaya ptesi belli olurrrrr :18: :18::18:
selaaammm herkeseee
kız funda senin adına çok sevindim bak o kadar stres yaptın sonucu gördün demek ki neymiş strese gerek yokmuş...
rahim filmi çektirmemende de vardır bi hayır bakarsın bebişin bu ay gelecek İnşAllah...
en çokta jele üzüldüm ama kullanma demiş ya( napak he ayşem kullandı kaldı başımızda örneğimiz vr
twinim yarın sabah yap bence gerçi çıkarsa da her türlü çıkar ama sabah uygun diyorlar ya aklını karıştırmak istemem.. İnşAllah gelmiştir kız. birimiz bi başı çekeydi devamı gelecek de bi çekemedik gitti ha
anacım bi açamadım sayfayı dikildiler geneeee
sedommm çok iyiyimmmm çok iyi geçtiii doktor görüşmemmm
evet yelizimmmm ilişki sordu oldu dedimmme baktı yumurtalarda iyi
benayım bende öle diyommm filme gerek olmayacak belkideee jeli kullanmam napim doktor ne derse onu yapcammm çok güveniyomm
çok soğukkk bu ne yaaaa hava iğrenççç
yalnız kızlar acaip ıslaklık var bendee erkenmi yumurtluyom ne dr. daha çok var dedi amaaa
bide sordum çoktu yum. niye olmadı çatlamadımı kesşn çatladıııı dedi ağrı sızı unut boşver onla ilgisiyok dedi onlara takılma dediii
bi plastik aletle iyice baktı makineden değil direk kendisi doğum yapar gibiiçok iyi kist yok dedi :44:
selaaammm herkeseee
kız küçük çek çek valizden alsana onlar da sorun olmaz hem rahat taşınıyor ya.. dert etme o kadar az valizle bişi olmaz bebeğe sen rahat ol ki kötüyü çağırma..
Benosumm yaptim gitti bile cikmadi zaten negatiff
twinim hayırlısı olsun canom , sizin halaylarınızı toplu çekicez bizimkiler gibi inşallah önümüzde ki ay
Benosumm yaptim gitti bile cikmadi zaten negatiff
Kuzum mm niye olmuyo anlamiyorum 2 sene oldu ..ümitlenmistim ama cikmadi iste dr da bi sene daha bekleyin dio neyi bekliycez bilmiyorum kiTwiniiimmmm uzulmee :26:
Inss kuzum hayirlisi bebetime diye bi marka iyi bi test mi acaba
Sed im acaba yumoslar gec catladigi icin mi adetim gecikti
Fundos herseyde bi hayir vardir.bak doktorunda guzel konusmus zaten. Sen onun dediklerini aynen uygulaa
Sedo hosgeldin cnm nasilsinnn
Twin su anda test yapsan cikma olasiligi yuksek ama sen bilirsin yinede.
Bu arada benoo ve yelooo hosgeldinizz
bebetime çoğu kişiden iyi değil diye duymuştum ama komşum yapmıştı silik çizgi çıkmıştı canım,
yum. çatlamasından 14 gün sonra gelmesi gerek diyorlar ama tam hangi gün çatladığını nasıl bilicez :44: benimde çok bilgim yok canım... ilk defa mı bu kadar gecikiyor dr. gittin mi ?
Cnm yaptim elde var sıfır
Fundos herseyde bi hayir vardir.bak doktorunda guzel konusmus zaten. Sen onun dediklerini aynen uygulaa
Sedo hosgeldin cnm nasilsinnn
Twin su anda test yapsan cikma olasiligi yuksek ama sen bilirsin yinede.
Bu arada benoo ve yelooo hosgeldinizz
hoşbulduk canım ,gribim dışında iyiyim ,şükür bulantılarım yok ama bir şey farkettim ,decavit kullanıyorum bulantım oluyor ,içmediğim gün iyi oluyorum hiç bir şey yok :26:çok ilginç
sen nasılsın canım iyisinizdir inşallah miniğinle yarın gidiyorsun dimi
Kuzum aylardir 25 gunde bir oluyorum 2 gun gecti acaba gec mi catladi nette g3c catlalyinca adet te gec gelir dio dr a gecen ay gitmistim kuzum bisey yok demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?