Ağlayakta gözden mi olak???

sedommm bu arada senin kabızlık olayı nasıl oldu yahu benim normalde ço kdüzenli çok rahat yumurtlama dönemi gelince bi haller oluyorrrr

Benim bu takvimde adetime gore sedom. Buda dogru degilmis ama sonra ellemedim. Gerci boyuna gore tam haftasini soyluolar. Seninkini hep farkli soylemislerdi dimi cnm
Haklisin fundam

evet canım yaa reglime göre 13+2
aynı dr. bile her gittiğimde farklı söylüyor, 11+6 mı yoksa 12+4 mü bilmiyorum :26: ultrasonla tam gerçek ölçüler olmayabiliyormuş geçen perşembe boyu 4,4 cm dedi

fundoşum sen sfrnboluya da mı gittin , ben orada okudum , kız kıskançlık güzel oluyor tabii böyle ufakları sadece

gelecek inşallah bu ay bebişleriniz

Canim ayarlardan yapiliyor die biliorum. Aa bi dk o profil resmiydi.
Sen tweet atarken kucuk bi sayfa aciosun ya cnm. Ordanfotoda koyabiliosun

kıyamam nasılda meraklıııı kız twiterde herkeş görüyo sedooo sedooo kızmasın seninki bak

kızlar dün kendimi ütücü gibi hissettim her hafta aynı görev diye bi ütü yaptım varyaaa en az 10 gömlek 3 kumaş ohhhh

hesap yaptım 17 sinde bidahaki adetim
bide 29 ile 3 ü arası yum. günlerim

ama ben zoraki yapmıyacammmm

Heee kizz bosverr yum gunlerinii dedik yaaa gun asiri aksatmadann devamm
Benim gibiii kuduruklugun tutar daa adamin agzina .... Yapma daa gunlerin boşa gitmesin aksatmaa
Ben hala hirsimi alamadim cumartesi gecesi ne onu uyuttum ne ben uyudumm aglayip aglayip ona sardimm sen benim emeklerimi bilmem ne ettin diyee adam gecenin yarisi kalkip salona gidiyo arkasindan gidiyorum kalkiyo yataga gidiyo ben yine devamm kriz gecirttim ama elimde degil cok sinirli ve cok caresizdimm.oyle oyle saati 6 yaptik inanir misinn sebebi dee o bana yaklasti bi onceki gunu telafi etmek icin ben hem onu defediyorumm hem senin yuzunden olmayacak bosuna ilac kullandim diyorum tam bi akil hastasi gibiydimm hala da gecmedi ofkemm hele bi adet olayim ozaman gorsunn o sinirle de bide yemin ettim bidaha bu evde cocuk lafi gecmicek yalvarcaksin bana cocuk icin adet olunca doktora gidip bundan sonra hep koruncam dedimm

oyyy maşallaaaahhhhhh
ya keşke bu tarafta olsan doktorlar süperrrr bizim hastanedeki

canommmmm ben kocamla o turda tanıştım ya işteeee
amasra safranbolu kastamonu zonguldak turuydu hani bahsetmiştimmm
orda abayı yakmıştı bana
ama vesile olan orada bir yörük köyündeki tablo Allahıma binlerce şükür o günü yaşattı bana ve tanıştım

evet sedommm insanın hoşuna gidiyo

sedommm bu arada senin kabızlık olayı nasıl oldu yahu benim normalde ço kdüzenli çok rahat yumurtlama dönemi gelince bi haller oluyorrrr

canım bazen iyi bazen kötü ,birgün her şey normale dönüyor ertesi gün yine aynı

Canim ayarlardan yapiliyor die biliorum. Aa bi dk o profil resmiydi.
Sen tweet atarken kucuk bi sayfa aciosun ya cnm. Ordanfotoda koyabiliosun

şimdi bakıyorum ayşem

yooooooookkk :18: hep neşeli kahkahalııı şen şakrak olacammmm onu üzmicemmm o zaten stres engel diyom ya yazık kul köle
kızzzzz içkili bideee o sinirle bi çarpsaydı yaaaaaaaaaaaa amma huysuzluk yapmışsınnnnnnnnnnn

şimdi hala küsmüsünüz kızzz uzatmayınnn elalem için değmezzzz o arkadaşlarından uzak tut yelizimmm en güzeli
kendine yakın

koruncammıııııııı :76:

Yaa ben ilk gittigimde tam 7 haftalik dedi.adetimle ayni gidiyodu. Sonra daha fazla soyledi. En son gittigimde 5,2 cm di galiba. Tam 12 haftalik dedi.ilk 3 ayda farkliliklar oluyormus. O yuzden seninki farkli cikiyor. Ikili test daha detayli oldugu icin tam ogrenirsin cnm.

Merak ediorum fundoss. Sen arada ins. Da koy. Oradan takip edeyim barii.

Yelomm amma sert yapmissin.helal olsun.gururumuzsunn

ben sanki sabah kalkınca wc de geçen sürede olan spermlerin hepsi gitti gibi düşünüyomm napıp edim kendimi çok rahatlatmam lazım yada 1 hafta yapmıycammm
suda içmimde çok çiş yapmim diyom

pakistanlı kadın haberini okudunuzmuuuu
kontrole gitmiş dr. altız doğurup gelmişşş bilmiyolarmışşşşş

yanyana dizmişler ev baraka tüple ısıtıyolar minikleri vay anasınııı

ben sanki sabah kalkınca wc de geçen sürede olan spermlerin hepsi gitti gibi düşünüyomm napıp edim kendimi çok rahatlatmam lazım yada 1 hafta yapmıycammm
suda içmimde çok çiş yapmim diyom

Kiz yokk o cuma gecesiydii ben cumartesi gecesinden bahsediomm hee kolaydii agzini burnunu kirarim vallaaa
Yok artik anladi bence simdi korkusundan sesi cikmioo onumuzdeki ay egerr adet olursam korunuyo numarasi yapcam hatta gerekirse hap alip her gun bitanesini atarim görsün ebesinin ...
Aysemm benim gibii ters olmak daa hicc iyi bisey degill ben evlenirken babam kocama Allah sana kolaylik versin demisti cunku tersim gercekten cok berbatt en iyi babam bilirr bi tartistik mi bi ay uzatiyodum adam isyan ediyodu bide beraber calisiyoduk ya biliyo benim pis huyumu da esimi uyarmisti

Ayyyy şu 1 hafta gecsinnnnnn yaaa hem onu bekliomm hem de beklerken pöfür pöfür zikkim iciom hele bu haftasonu 1.5 gunde 2 paket icmisim Allah beni naapmasinn ne olacak benim bu halimmm

Fundos sana alinti yaptim yazmayi unutmusum aynen bende de oyle oluyo dusunuyorumm gittiler diyee

sigara miiiiii,iste simdi olmadii canim sen azaltmaya bak.hamile kalincada agzina surmee. bebisini dusunn

canom sendee eklee aslında mesj atmaya çalıştım ama olmadı...

sen bak silicemm baktıktan sonra haber ver

ama sendee eklee ben bakayım sill hadii

neeeeeee anamkac kilo dogdu onlarr
Allah yardim etsinn yaa

Fundos sana alinti yaptim yazmayi unutmusum aynen bende de oyle oluyo dusunuyorumm gittiler diyee

yelizimmmm çok uzatmaaaa çok sinir yaşadığın o arkadaşının olayı heleee
unutulcak gibi değil amaa boşverrr

ama ilk yıl herkeste oluyo emin ol sonra bitiyoo

yelizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yapma bunuuuuuuuuuuuuuu kızım bak erkeğin içmesi bişey değil kadın içince engellllll ahhh ahhh

canim baktimmmm.hepsi birbirinden guzell.hele yakindan olan varya bitane cok tatli gulmussun bayildim onaaa. esinlede cok yakisiyorsunuz masallah.
canim benim pek fotom yok ama yani varda koyamayacagim sekilde varr:)) size anca ozelden yolayabilirimm.

sigara miiiiii,iste simdi olmadii canim sen azaltmaya bak.hamile kalincada agzina surmee. bebisini dusunn

Aysemmm hicc sormaa kardesim de iciyoduu doktor gunde 5 e kadar izin vermis tamamen birakmanin stresi daha cok zarar verir azaltmaya bak demiss ama bizimki iki gune 1 tane iciyo arada ama aramiyo da
Ben yapabilir miyim bilmiyorum cunku inanilmaz pis bi zaafim varr düşün gece çis yapmaya kalktigimda bile bi icip oyle yataga gidiyorumm
Fundosumm gercekten oyle mi ya bi seneden sonra durulur muyuz ayy hadi insallahhh
Esim benim kadar icmiyo hatta aksamlari evde nerdeyse hic icmezz ben hayvan gibiyim hayatim sanki buna baglii utaniyorum kendimden

Sedoo beni de ekle kizz fundostan bull

Son düzenleme:

sağol canım, sende öyle çok tatlısın gören gözlerinin güzelliğidir

bende özelden göndermeye çalıştım ama hata veriyor ,olmadı...baktıysan siliyorum ayşem

yakından olan saçı bantlı olan değilmi bende bayılıyorum o resmeee güzelliğeee

kız koyyy görim anladım ben ne demek istedini merak ediyom ölede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…