Benim bu takvimde adetime gore sedom. Buda dogru degilmis ama sonra ellemedim. Gerci boyuna gore tam haftasini soyluolar. Seninkini hep farkli soylemislerdi dimi cnm
Haklisin fundam
fundoşum sen sfrnboluya da mı gittin , ben orada okudum , kız kıskançlık güzel oluyor tabii böyle ufakları sadecesedo kızzz bende ne resimler vardııııı eşimle nişanlanınca şifremi alıp hem arkadaş listemdeki erkekler liseden üniden filanhemde o fotolar temizlendiiiii
bitanede telde kalmış dün akşam koymuştum whatsapa hoşuma gitti o halim sabahta dr. dayken yazmış canım naptın cevap yazıyom patt yazmış o resim ne bittin sen hemen değişşş
hemen ikimiz birlikte olan koydum hah oldu şimdi çok güzel diyo
kızzz değiştirirsinnn ozaman yap yaa bizi düşünüyon biliyorum ama bizi bekleyene kadar doğuracannn
yaa son adet tarihinden saymıyormusunnnn bence ölee
Canim ayarlardan yapiliyor die biliorum. Aa bi dk o profil resmiydi.
Sen tweet atarken kucuk bi sayfa aciosun ya cnm. Ordanfotoda koyabiliosun
hesap yaptım 17 sinde bidahaki adetim
bide 29 ile 3 ü arası yum. günlerim
ama ben zoraki yapmıyacammmm
evet canım yaa reglime göre 13+2
aynı dr. bile her gittiğimde farklı söylüyor, 11+6 mı yoksa 12+4 mü bilmiyorum :26: ultrasonla tam gerçek ölçüler olmayabiliyormuş geçen perşembe boyu 4,4 cm dedi
fundoşum sen sfrnboluya da mı gittin , ben orada okudum , kız kıskançlık güzel oluyor tabii böyle ufakları sadece
gelecek inşallah bu ay bebişleriniz
sedommm bu arada senin kabızlık olayı nasıl oldu yahu benim normalde ço kdüzenli çok rahat yumurtlama dönemi gelince bi haller oluyorrrr
Canim ayarlardan yapiliyor die biliorum. Aa bi dk o profil resmiydi.
Sen tweet atarken kucuk bi sayfa aciosun ya cnm. Ordanfotoda koyabiliosun
Heee kizz bosverr yum gunlerinii dedik yaaa gun asiri aksatmadann devamm
Benim gibiii kuduruklugun tutar daa adamin agzina .... Yapma daagunlerin boşa gitmesin aksatmaa
Ben hala hirsimi alamadim cumartesi gecesi ne onu uyuttum ne ben uyudumm aglayip aglayip ona sardimm sen benim emeklerimi bilmem ne ettin diyee adam gecenin yarisi kalkip salona gidiyo arkasindan gidiyorum kalkiyo yataga gidiyo ben yine devamm kriz gecirttim ama elimde degil cok sinirli ve cok caresizdimm.oyle oyle saati 6 yaptik inanir misinnsebebi dee o bana yaklasti bi onceki gunu telafi etmek icin ben hem onu defediyorumm hem senin yuzunden olmayacak bosuna ilac kullandim diyorum tam bi akil hastasi gibiydimm hala da gecmedi ofkemm hele bi adet olayim ozaman gorsunn o sinirle de bide yemin ettim bidaha bu evde cocuk lafi gecmicek yalvarcaksin bana cocuk icin adet olunca doktora gidip bundan sonra hep koruncam dedimm
evet canım yaa reglime göre 13+2
aynı dr. bile her gittiğimde farklı söylüyor, 11+6 mı yoksa 12+4 mü bilmiyorum :26: ultrasonla tam gerçek ölçüler olmayabiliyormuş geçen perşembe boyu 4,4 cm dedi
fundoşum sen sfrnboluya da mı gittin , ben orada okudum , kız kıskançlık güzel oluyor tabii böyle ufakları sadece
gelecek inşallah bu ay bebişleriniz
pakistanlı kadın haberini okudunuzmuuuu
kontrole gitmiş dr. altız doğurup gelmişşş bilmiyolarmışşşşş
yanyana dizmişler ev baraka tüple ısıtıyolar minikleri vay anasınııı
yooooooookkk :18: hep neşeli kahkahalııı şen şakrak olacammmm onu üzmicemmmo zaten stres engel diyom ya yazık kul köle
kızzzzz içkili bideee o sinirle bi çarpsaydı yaaaaaaaaaaaaamma huysuzluk yapmışsınnnnnnnnnnn
şimdi hala küsmüsünüz kızzz uzatmayınnn elalem için değmezzzz o arkadaşlarından uzak tut yelizimmm en güzeli
kendine yakın
koruncammıııııııı:76:
Yaa ben ilk gittigimde tam 7 haftalik dedi.adetimle ayni gidiyodu. Sonra daha fazla soyledi. En son gittigimde 5,2 cm di galiba. Tam 12 haftalik dedi.ilk 3 ayda farkliliklar oluyormus. O yuzden seninki farkli cikiyor. Ikili test daha detayli oldugu icin tam ogrenirsin cnm.
Merak ediorum fundoss. Sen arada ins. Da koy. Oradan takip edeyim barii.
Yelomm amma sert yapmissin.helal olsun.gururumuzsunn
ben sanki sabah kalkınca wc de geçen sürede olan spermlerin hepsi gitti gibi düşünüyomm napıp edim kendimi çok rahatlatmam lazım yada 1 hafta yapmıycammm
suda içmimde çok çiş yapmim diyom
Kiz yokk o cuma gecesiydii ben cumartesi gecesinden bahsediomm hee kolaydii agzini burnunu kirarim vallaaa
Yok artik anladi bence simdi korkusundan sesi cikmioo onumuzdeki ay egerr adet olursam korunuyo numarasi yapcam hatta gerekirse hap alip her gun bitanesini atarim görsün ebesinin ...
Aysemm benim gibii ters olmak daa hicc iyi bisey degill ben evlenirken babam kocama Allah sana kolaylik versin demisti cunku tersim gercekten cok berbatt en iyi babam bilirr bi tartistik mi bi ay uzatiyodum adam isyan ediyodu bide beraber calisiyoduk ya biliyo benim pis huyumu da esimi uyarmisti
Ayyyy şu 1 hafta gecsinnnnnn yaaa hem onu bekliomm hem de beklerken pöfür pöfür zikkim iciom hele bu haftasonu 1.5 gunde 2 paket icmisim Allah beni naapmasinn ne olacak benim bu halimmm
Yaa ben ilk gittigimde tam 7 haftalik dedi.adetimle ayni gidiyodu. Sonra daha fazla soyledi. En son gittigimde 5,2 cm di galiba. Tam 12 haftalik dedi.ilk 3 ayda farkliliklar oluyormus. O yuzden seninki farkli cikiyor. Ikili test daha detayli oldugu icin tam ogrenirsin cnm.
Merak ediorum fundoss. Sen arada ins. Da koy. Oradan takip edeyim barii.
Yelomm amma sert yapmissin.helal olsun.gururumuzsunn
neeeeeeeanamkac kilo dogdu onlarr
Allah yardim etsinn yaa
Kiz yokk o cuma gecesiydii ben cumartesi gecesinden bahsediomm hee kolaydii agzini burnunu kirarim vallaaa
Yok artik anladi bence simdi korkusundan sesi cikmioo onumuzdeki ay egerr adet olursam korunuyo numarasi yapcam hatta gerekirse hap alip her gun bitanesini atarim görsün ebesinin ...
Aysemm benim gibii ters olmak daa hicc iyi bisey degill ben evlenirken babam kocama Allah sana kolaylik versin demisti cunku tersim gercekten cok berbatt en iyi babam bilirr bi tartistik mi bi ay uzatiyodum adam isyan ediyodu bide beraber calisiyoduk ya biliyo benim pis huyumu da esimi uyarmisti
Ayyyy şu 1 hafta gecsinnnnnn yaaa hem onu bekliomm hem de beklerken pöfür pöfür zikkim iciom hele bu haftasonu 1.5 gunde 2 paket icmisim Allah beni naapmasinn ne olacak benim bu halimmm
Fundos sana alinti yaptim yazmayi unutmusum aynen bende de oyle oluyo dusunuyorumm gittiler diyee
canom sendee eklee aslında mesj atmaya çalıştım ama olmadı...
sen bak silicemm baktıktan sonra haber ver
ama sendee eklee ben bakayım sillhadii
sigara miiiiii,iste simdi olmadiicanim sen azaltmaya bak.hamile kalincada agzina surmee. bebisini dusunn
canom sendee eklee aslında mesj atmaya çalıştım ama olmadı...
sen bak silicemm baktıktan sonra haber ver
ama sendee eklee ben bakayım sillhadii
yelizimmmm çok uzatmaaaa çok sinir yaşadığın o arkadaşının olayı heleee
unutulcak gibi değil amaa boşverrr
ama ilk yıl herkeste oluyo emin ol sonra bitiyoo
yelizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yapma bunuuuuuuuuuuuuuu kızım bak erkeğin içmesi bişey değil kadın içince engellllll ahhh ahhh
canim baktimmmm.hepsi birbirinden guzell.hele yakindan olan varya bitane cok tatli gulmussun bayildim onaaa. esinlede cok yakisiyorsunuz masallah.
canim benim pek fotom yok ama yani varda koyamayacagim sekilde varr:)) size anca ozelden yolayabilirimm.
canim baktimmmm.hepsi birbirinden guzell.hele yakindan olan varya bitane cok tatli gulmussun bayildim onaaa. esinlede cok yakisiyorsunuz masallah.
canim benim pek fotom yok ama yani varda koyamayacagim sekilde varr:)) size anca ozelden yolayabilirimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?