Ağlayakta gözden mi olak???

o zaman sen kocişin için iksirler hazırla süreyyacann
inşallah o mucize gerçekleşir de bu ay hazırlamana gerek kalmaz

benden yana hiç umut yok, ikinci testi de bugün yaptım gülom negatif :)

siz hamiş olun hemen arkanızdan gelirim ben

hemen çıkmayabilir canımmm bi umut var yarın için
inşallaaaah hamişiz inşallah nasıl istiyorum anlatamam

Canlarimmm hamileyimmmm...allah size de nasip etsin insallah..ben yazdim aslinda mesaj ama telden girdigim icin yuklememis o siradda tel caldi felan farkedemedim kusura bakmayin

Son düzenleme:
Canlarimmm hamileyimmmm...allah size de nasip etsin insallah..ben yazdim aslinda mesaj ama telden girdigim icin yuklememis o siradda tel caldi felan farkedemedim kusura bakmayin

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:118: :118: :118: :118: :118:

süperrrrrrrrrrrrrrr çok sevindimmmmmmmmmm rahat girince yaz detaylarııııı
süper yaaaaa herkes hamileeeeeeeeeeeeeeeee

benden yana hiç umut yok, ikinci testi de bugün yaptım gülom negatif :)

siz hamiş olun hemen arkanızdan gelirim ben

canım daha regline 2-3 gün var öyle değilmi.dönüp tekrar bakıyorum testine.2.çizgiyi görünüyo tatlım.ama sen yinede kan testi yap yarın olurmu. yarın güzel şeyler olacakkkkkkkkk

tebrik ederim bitanem Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çoooook sevindim

gözün aydın canım.sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah doya doya yaşarsın hamileliğini ve rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder.

tebrikleeer canııımm sağlıklı huzurlu bir hamilelik diliyorum, darısı olmayanların başına :))

o zaman sen kocişin için iksirler hazırla süreyyacann
inşallah o mucize gerçekleşir de bu ay hazırlamana gerek kalmaz

adamın denemediği şey kalmadıki.böğürtlen kökü,keçiboynuzu,incir,tarçın,karışımlar vs.vs. koca göbeği oldu sonunda.

Hepinize cok tesekkur ederim..yanliz kizlar 54.69 degerim dusukmu sizce adet oncesi yaptirdigim icin mi ki boyle dr aricam 3.30da bakalim ne dicek ne zman cagaracak belirti olarak sadece adet ağrısı gibi kasik agrilarim var o kadar..rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin

sedd tatlimmm idrar testlerine pek guvenmee cunku ben gecen ay yaptigimda golge gibi birsey ciktii. ama sonra regl oldum. o testler bazen sacmaliyoor.

sende akinti var mi sed?

evet canım var ama beyaz değil :78: geçen ay beyaz gelmişti çok umutlanmıştım ama olmadı

bu ayda farklı , aslında hiç incelememek gerek ,ama olmuyor merak edip yapıyoruz işte , mesela test yapmasam çatlardım

eketenn hayirli olsunn yavrummmm

hadi halaya kizlarr 64

:118::118::118:

yok cnm daha yeni oluştugu için öyledir pollenin de ilk testi öyle çıkmış gün aşırı test istiyorlar sanırım. benim doktor bi hafta sonra yaptır dedi de sen gün aşırı devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…