inşallah 2013 te müjdeyi verirsin canım.rabbim gönlüne göre versin.soğan suyunu çok merak ediyorum bir kaç gündür.nette araştırdığım kadarıyla adet düzensizliği olanlar pco olanlar içinmiş dimi. benim adetlerimde düzenli yumurtlamamda.yani bende sorun yok.ama eşimde sorun.yinede kullansammıki diye düşünüyorum.
benden yana hiç umut yok, ikinci testi de bugün yaptım gülom negatif :)
siz hamiş olun hemen arkanızdan gelirim ben
Canlarimmm hamileyimmmm...allah size de nasip etsin insallah..ben yazdim aslinda mesaj ama telden girdigim icin yuklememis o siradda tel caldi felan farkedemedim kusura bakmayin
benden yana hiç umut yok, ikinci testi de bugün yaptım gülom negatif :)
siz hamiş olun hemen arkanızdan gelirim ben
hemen çıkmayabilir canımmm bi umut var yarın için
inşallaaaah hamişiz inşallah nasıl istiyorum anlatamam
Canlarimmm hamileyimmmm...allah size de nasip etsin insallah..ben yazdim aslinda mesaj ama telden girdigim icin yuklememis o siradda tel caldi felan farkedemedim kusura bakmayin
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:118: :118: :118: :118: :118:
süperrrrrrrrrrrrrrr çok sevindimmmmmmmmmm rahat girince yaz detaylarııııı
süper yaaaaa herkes hamileeeeeeeeeeeeeeeee
o zaman sen kocişin için iksirler hazırla süreyyacann
inşallah o mucize gerçekleşir de bu ay hazırlamana gerek kalmaz
balııımm bende çok istiyoorumm :109:
ya sende akıntı var mı fundoşumm
gözün aydın canım.sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah doya doya yaşarsın hamileliğini ve rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
adamın denemediği şey kalmadıki.böğürtlen kökü,keçiboynuzu,incir,tarçın,karışımlar vs.vs. koca göbeği oldu sonunda.
sedd tatlimmm idrar testlerine pek guvenmee cunku ben gecen ay yaptigimda golge gibi birsey ciktii. ama sonra regl oldum. o testler bazen sacmaliyoor.
sende akinti var mi sed?
peki Dr. ne diyor canım ,
bu arada yaş kaçtı söylemek istersen tabii
eketenn hayirli olsunn yavrummmm
hadi halaya kizlarr64
:118::118::118:
Hepinize cok tesekkur ederim..yanliz kizlar 54.69 degerim dusukmu sizce adet oncesi yaptirdigim icin mi ki boyle dr aricam 3.30da bakalim ne dicek ne zman cagaracak belirti olarak sadece adet ağrısı gibi kasik agrilarim var o kadar..rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?