Ağlayakta gözden mi olak???

eketeeeeeeeeeeeeeeeen hadiiii almadınmı sonucuuu

Ayşenurummmm gece yapamadım sızdım soğan suyumu
neyse sabah yaptım içtim zorda olsa

ne dicem sana,
hani bunu içince akıntı çok oluyomuş yaaa ben 15 günü bitirdim hiç akıntım yok :44:

evett ekotosss haberlerini bekliyoruz.

ya fundos dunde cok onemliydi bizim icin ama malesef bos gecti.:44:

bugunde son kez calisma olacak ve sonra kapaniss.tabi aksam esim uyuyakalmazsa

öleydi ama şansa artık napalım canım
ben kapanışı yaptım heralde
bekleyişteyim ama meraklaaaa

Ayşenurummmm gece yapamadım sızdım soğan suyumu
neyse sabah yaptım içtim zorda olsa

ne dicem sana,
hani bunu içince akıntı çok oluyomuş yaaa ben 15 günü bitirdim hiç akıntım yok :44:

iyi sabah icmissin iyiki cnm.

ya demekki iltihabin yoktu. bendende seffaf akinti geldi. oda yumurtlamadan mi sogan suyundan mi bilmiyorum. simdi akinti azaldi baya.
ya ama bende gun icerisinde bazen yanma oluyor. o neden oluyo acaba. tuvaletimi yaparken hic yanma olmuyor gerci.

olur canım testi yapmadan önce 4 saat boyunca sıvı tüketme çok etkiliyor
ben yaptım çok içtim içecek ve hiçbişey çıkmadı
ertesi gün yaptım silikte olsa çıktı

4 saat mi testte 2-3saat yazıyo diye ben o kadar bekliyodum :26:

Evet canim antalyadayim haftaya persembe donuyorum gelmedi canim kirmizilarda birgun o kadar agrim oluyorki ha tamam diyorum gelecek ertesi gun hic birsey hisetmiyorum

Yaa canım bir test yapsanaa sen antalyaya gtmeden bekliyorduk hatırlıyorumda baksana hala gelmedi
bir test yap yawwww :44:

kizlar bi hamile haberi daha aldimm. bu ay cidden cok bereketlii. daha kimse fire vermedi.

artik bizi daha cok merak etmeye basladimm yaaaa:18:

hosgelmiss sureyyaccikk tabiki ederiz sed

daha birsey soylemek icin cok erken sed. ne umutluyuz ne karamsarr.. unutmaa

hoşbuldum canım.teşekkür ederim.

tatlım bu ay bebiş sende inşallah.ayy çok heyecanlıyım.içim kıpır kıpır.yarın çok güzel şeyler olacak

iyiyim bebeğim napiim...koşturmaca soğan suyuna başladım meryem süresi okuyorum her gün..
bebeğim olsun istiyorum anne olmak istiyorum eşimin yaşıda benim yaşımda ilerliyo...:26:

inşallah 2013 te müjdeyi verirsin canım.rabbim gönlüne göre versin.soğan suyunu çok merak ediyorum bir kaç gündür.nette araştırdığım kadarıyla adet düzensizliği olanlar pco olanlar içinmiş dimi. benim adetlerimde düzenli yumurtlamamda.yani bende sorun yok.ama eşimde sorun.yinede kullansammıki diye düşünüyorum.

evetttttttttt evetttttt yarın öğleden sonra olsunnnnnnn
güzel sonuçlar gelsiiiiiiinnnnnnnn sedomuz hamiş olsunnnnn sırayla herkes güzel haber versinnnn :13:

evetttttttttt evetttttt yarın öğleden sonra olsunnnnnnn
güzel sonuçlar gelsiiiiiiinnnnnnnn sedomuz hamiş olsunnnnn sırayla herkes güzel haber versinnnn :13:

benden yana hiç umut yok, ikinci testi de bugün yaptım gülom negatif :)

siz hamiş olun hemen arkanızdan gelirim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…