Ağlayakta gözden mi olak???

bendede hiç akıntı yok kızlar bi geliyo gibi oldu dün azcık kuru sonra yine kesildi akıntının hamilelikle ilişiği yok sanırım

canım değerin gayet normal bence.1 kez hamilelik geçirmiştim ondan kalan tecrübeye göre söylüyorum.10 un üzerinde olmalı ki seninki çok belirgin.yarın 2 ye katlayacak inş.

dr boşa bu adamı sana hayır gelmez bundan diyo dermişim :))))))

36 canım

:)) ama yaşadığın da gerçekten zor canımm, Allah sabır versin bebişş versin

umarım düzelebilecek bir sorundur

senin için olabilme imkanı da büyük , inşallah bitanemm

Selamün aleyküm kızlarrr evimi miss yaptım işimi bitirdim geldim bi kutu dolusu ovu testlerimde geldiii 10.gündemi başlasam napsam bilemedimki benimki kırmızılar düzensiz napcam biey deyin

akintiya hic takilmamak lazim aslinda. senin bu ay 3. denemen olacak dimi? ayy hep soruyorymm ama unuttummm

Selamün aleyküm kızlarrr evimi miss yaptım işimi bitirdim geldim bi kutu dolusu ovu testlerimde geldiii 10.gündemi başlasam napsam bilemedimki benimki kırmızılar düzensiz napcam biey deyin

aleykum selam cnm. bugunden basla bence hemen.

ben 10. gun basladim. 13. gun cift koyu cizgiyi yakaladim.

Aleyküm selam canım, ohhh ellerine sağlık
bence geç kalma canım hergün aynı saatte birer tane yap derim.

akintiya hic takilmamak lazim aslinda. senin bu ay 3. denemen olacak dimi? ayy hep soruyorymm ama unuttummm
evet canoom 3. denemeydi :))

hoş geldin canım :))

:)) ama yaşadığın da gerçekten zor canımm, Allah sabır versin bebişş versin

umarım düzelebilecek bir sorundur

senin için olabilme imkanı da büyük , inşallah bitanemm

rabbimin gücü bana umut veriyor canım.mucizelerini biliyoruz.bide senin gibi dua edenlerimin. biz istiyoruz o verecek.sadece zamanının gelmesini bekleyeceğiz sabırla.bize düşen bu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…