balııımm bende çok istiyoorumm :109:
ya sende akıntı var mı fundoşumm
Hepinize cok tesekkur ederim..yanliz kizlar 54.69 degerim dusukmu sizce adet oncesi yaptirdigim icin mi ki boyle dr aricam 3.30da bakalim ne dicek ne zman cagaracak belirti olarak sadece adet ağrısı gibi kasik agrilarim var o kadar..rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin
dr boşa bu adamı sana hayır gelmez bundan diyo dermişim :))))))
36 canım
evet canım var ama beyaz değil :78: geçen ay beyaz gelmişti çok umutlanmıştım ama olmadı
bu ayda farklı , aslında hiç incelememek gerek ,ama olmuyor merak edip yapıyoruz işte , mesela test yapmasam çatlardım
Selamün aleyküm kızlarrrevimi miss yaptım işimi bitirdim geldim bi kutu dolusu ovu testlerimde geldiii 10.gündemi başlasam napsam bilemedimki benimki kırmızılar düzensiz napcam biey deyin
Selamün aleyküm kızlarrrevimi miss yaptım işimi bitirdim geldim bi kutu dolusu ovu testlerimde geldiii 10.gündemi başlasam napsam bilemedimki benimki kırmızılar düzensiz napcam biey deyin
evet canoom 3. denemeydi :))akintiya hic takilmamak lazim aslinda. senin bu ay 3. denemen olacak dimi? ayy hep soruyorymm ama unuttummm
Şimdi 11inde geldilerr kırmızılarpazar günü bitti erken değilmi bugün :44:
:)) ama yaşadığın da gerçekten zor canımm, Allah sabır versin bebişş versin
umarım düzelebilecek bir sorundur
senin için olabilme imkanı da büyük , inşallah bitanemm
evet canoom 3. denemeydi :))
hoş geldin canım :))
Şimdi 11inde geldilerr kırmızılarpazar günü bitti erken değilmi bugün :44:
bence erken degil. tam zamani hatta
Hiç belli olmazki canım bazısı hemen yumurtluyor kaçırma canım bugün bi deneme yap hatta
canım değerin gayet normal bence.1 kez hamilelik geçirmiştim ondan kalan tecrübeye göre söylüyorum.10 un üzerinde olmalı ki seninki çok belirgin.yarın 2 ye katlayacak inş.
Benimde 11. ayım
wuu ayni gidiyoruzzz.
Benimde 11. ayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?