• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

:1::1: ama tatil ne güüzel dimiii atıyon stresii bencede değişirrr:1: ilk bendim kızzz hastası ama hemen hastasını aradı doğum yapan merak ettim sen hazırlan ben bi arim dediii
olsunnn iyidir benaycım git sende merak ediyom hem necdüşüncen o ne yapcakkk
tabi test ister öncee

benimde 1 hafta sürdü sonra aniden kesildii
batıydodu herşeyyy çok kötüydü yaaa

kızzz iğnede yok bu ay benimmm:44:

Kizz evett gece gunduz oksurunce bile canm aciyoo karnim sert şişmiş öffff çatlicam yaaaa :44:

Kizz evett gece gunduz oksurunce bile canm aciyoo karnim sert şişmiş öffff çatlicam yaaaa :44:

:53: benimdee öleydiii
dr takılma ağrıyavdediiii

artık öle yapcamm
geçicek aniden az dayan bide benim bu ağrı yüzünden ilişki sırasındada çok ağrı olmuştuuu

:53: benimdee öleydiii
dr takılma ağrıyavdediiii

artık öle yapcamm
geçicek aniden az dayan bide benim bu ağrı yüzünden ilişki sırasındada çok ağrı olmuştuuu

İliskide olmuyo bende bitek o ameliyat oldugum kist oldugu zaman iliskide agri oluyoduu

Bu ayda deneyecegim gelecek aya insallah cano

Iyi kuzum biyerden baslamak lazım dimi kuzum hayirlisi olsun
Eger yaza kadar olmazsa bnde asilama yaptrrm diorum sosyalm :44:[/QUOTE]
O isler hic belli olmaz kuzu dur bakslim
Sosyalimm nerdsnn az once yazistgn topikte yusranin hamile oldugunu gordum..
Rabbim kucagina almasini nasip etsin..
Evet canim arkadas benim malatyada
Selamm millet pırasamı yaptm yedim şimdi sosyalimin dediği gibi sıcak su torbasını doldurdum ayağımın altına aldım ohhhhh
Aferinnn kizzzz
Herkesler nereye gitti:15:

Buarada ben evvelsi gun yine test yaptimm kizmayinn haa sebebi şuu hala ignenin etkisi devam ediyomu diye cunku ona gore test yaptigimda pozitif cikarsa acaba igneden mi dusunmeyeyim diyee hem de aksam 1 saatlik idrarla yaptim yine cikti ikinci cizgi haa :53: ne hormonmuş beee

Fundam bulamadım..
Sen bana doktorun adı ile nasıl randevu alınıyo bi söyle olur mu.. Kaç kez doktor adı sordum oysa ki ama işte akıl akıl gel peşime takıl :1:

Kızlar inanılmaz karnım ağrıyo o yüzden yatıyorum ben.. Sabaha kırmızı kart ile uyanmam muhtemel..

Hepinize iyi gecler canlar ;)

Fundam bulamadım..
Sen bana doktorun adı ile nasıl randevu alınıyo bi söyle olur mu.. Kaç kez doktor adı sordum oysa ki ama işte akıl akıl gel peşime takıl :1:

Kızlar inanılmaz karnım ağrıyo o yüzden yatıyorum ben.. Sabaha kırmızı kart ile uyanmam muhtemel..

İyi gecelerr benoşummm
İnsallah gelmezz kirmizilarr

Yaa kuzum dusundum dee bidee bebis varsa bisey olursa diye korktumm :26: evet ozaman 8cm idi kistt baya bi belli ediyodu kendini :9:
Sogan suyunun etkisi varmiymis bebege kiz oju bilmiyordum ben:53:
Fundam bulamadım..

Gelmesin su kirmizilar yaaaa:47:

Ne biliim kizz adam gebe oldugunuzu ogrendiginizde birakin diyoo e ikinci kür zaten adete 10 gun kala yapilioo yani olduysa gebelik olusmus oluyo :26:
Cano ben bugunden baslayarak 10 gun sogan yiyecegim ustune biraz limon biraz sumak sende dene istersen sogan normal yada kucuk olacak:34:

Cano ben bugunden baslayarak 10 gun sogan yiyecegim ustune biraz limon biraz sumak sende dene istersen sogan normal yada kucuk olacak:34:

canımyaa iilişki sırasında bende de çokk agrı oluyo

Kizz ben onu cok severimm sık sık yiyoruz biz aksam yemeklerinde

Mutluluk canm çok agri oluyosa bi doktora gorun cunku ''agrili iliski'' adi altinda incelenen bi kadin problemi varr

Kizz ben onu cok severimm sık sık yiyoruz biz aksam yemeklerinde

Mutluluk canm çok agri oluyosa bi doktora gorun cunku ''agrili iliski'' adi altinda incelenen bi kadin problemi varr

yelizcim agrıyo bi süre sonra kesiliyo agrsıısı ben doktora sordugumda olabilir dedi ne yine bikere daha sorayım o zaman

Ben geldimmm derim ve gene yatarsiniz simdi demi napim bende isten yeni geliom sona kalan dona kalio neden kuşlar burada olanlara benden slm olsun

Sosyal bende kirmizilari bekliom bugün gelmedi de yarin kesin gelir offf :(

canımyaa iilişki sırasında bende de çokk agrı oluyo

canım bunu doktor bilir sen bi adet olda bakalım ne diyecek doktorun

Testle alakali yazdigimi okudun muuu :18:
Nezaman atilcakki vucudumdan acabaa

okudum kuzum ama hemen umutlanma hamile olsan hemen çıkmazda inan bana 1 saat beklerdin o zaman çıkardı bugün iğneden sonra kaçıncı gün :26:

Ben geldimmm derim ve gene yatarsiniz simdi demi napim bende isten yeni geliom sona kalan dona kalio neden kuşlar burada olanlara benden slm olsun

Sosyal bende kirmizilari bekliom bugün gelmedi de yarin kesin gelir offf :(

kız sen ne iş yapıyorsun mesleğin ne kuzu, bi de bana batını söyle:51:

Back
X