gunaydin kizlarrr
benayimm bende biraz netten baktimda yerlesme olabilir.bugun bekle bakalim devami gelecek miii.gozumuz sendeee:82:
pericimm bu sefer esin abartmiss. bence sizin kafanizi bosaltmaniz lazim. bebek isine birazcik ara verirseniz daha iyi olur gibi. ikinizde cok bunalmissiniz.
sosyal,lizo,funda,sed,yelooo,mutlulukk gunaydinnnnn
Herkese gunaydin kizlarrrrrr
gunaydin kizlarrr
benayimm bende biraz netten baktimda yerlesme olabilir.bugun bekle bakalim devami gelecek miii.gozumuz sendeee:82:
pericimm bu sefer esin abartmiss. bence sizin kafanizi bosaltmaniz lazim. bebek isine birazcik ara verirseniz daha iyi olur gibi. ikinizde cok bunalmissiniz.
günaydınn fundoşummmkahvaltım geldi yazamadm...üşüyosan hiç durma kuzumm önemli günlerin izin al git
Size de günaydın kızlaarrkahvaltı yapıp bir yandan yazıyorum
gunaydin kizlarrr
olurmu canımmm öyle şey
ona neymiş canım kardeşinin yaşantısı aileni eleştirmeye hiç hakkı yok taviz verme sakın haddini bilecek eşinde olsa
olurmu canımmm öyle şey
Size de günaydın kızlaarrkahvaltı yapıp bir yandan yazıyorum
nasılsın ayşemmmm bulantın neyin varmı tansiyonun nasıl miniğimiz nasılllll
sedommm hemde titriyom vallahhhö.sonra dışardayız neyseki ordan eve geçerim sanırım
belkide yarın gelmem eşime yazdım başlarım böle işe dedi gitme dedi bakalım
gunaydin sedom afiyet olsunnn.
iyiyim fundammm bulanti cok az. tansiyonumda idare eder:) senin yuma az kaldiii bu aksam calisma olmali bencs:) bak gecen ay boyle islakligin olmamisti dimiiii
yrnda gitme dinlen evinde yaaa.
menüde ne var tatlı annecikkk
nasılsın ayşemmmm bulantın neyin varmı tansiyonun nasıl miniğimiz nasılllll
sedommm hemde titriyom vallahhhö.sonra dışardayız neyseki ordan eve geçerim sanırım
belkide yarın gelmem eşime yazdım başlarım böle işe dedi gitme dedi bakalım
günaydın peri mutluluk
perican evliliğin ilk zamanları bu aile ile ilgili sorunlar maalesef oluyor , evleneli 5 sene oluyor dün yine tartıştık aslında bende hiç iyi değilim ama, insan alışıyor bir zaman sonra...sabret canım her şey düzelecek
fundoşumm evlilik listesini yine eklicem canımm
merakli fundossss
bal kaymak kaşar peynir zeytin domatesgel beraber yiyelim
iki seçenekten hangisinde rahat edeceksen öyle yap kuzum
bu akşamı bende boş geçmim diye düşünüyommmama şartlı şurtlu yaklaşmıycam olaya tamamen zevk alarak ve yan gelip yatarak
Kizlar ben bugun doktora gidecem. Saat 3 te muayenem:) bakalim cinsiyetini gorebilecek miyiz??
gunaydin sedom afiyet olsunnn.
iyiyim fundammm bulanti cok az. tansiyonumda idare eder:) senin yuma az kaldiii bu aksam calisma olmali bencs:) bak gecen ay boyle islakligin olmamisti dimiiii
yrnda gitme dinlen evinde yaaa.
Sosyalim işte bilmedim ki.. Adet olsa doktora gidicem ya bile aklım karıştı
Lizim Allah razı olsun canım benimkide pıhtısız kahveydi çok yoğun değildi adet oldum sandım iş yerine geldim bişi yok..
Dün karnım taş gibiydi hatta sabah bişi görmeyince lavaboda dedim gaz yaptı galiba ağrı ona yormuştum :) başkada belirti yok.. İçten içe ağrı var o geçen ayda olmuştu.. Yum günümü hiç bilmiyorum canım o konudanda müzdaribim :))
Fundam tşk ediyorum hemen not aldım.. İnşAllah kız ama bilmiyorum çok ümitlenmek istemiyrum yarın olmazsa bişi ona göre hareket ederim bugün belki devamı gelir bilmiyorum her an tetikteyim
öyle şey olur mu pericannKolay gelsin canım.. Ben yeterince gerdim burayı ya keyfim yokkken hiç gelmim ben bile kendimi çekemiyorum
kahvaltım geldi diyince merak ettim valla ne söledi bu kız diyee
ımmm kaymak bal vayyy anasınıııı sağlıklı besleniyo besliyo miniğini ideal anne adayıııı seniiiiii
kız yalnız geç değilmi biras saat senin kıl patron veya ç.arkadaşları bişey demiyomu burda olsa varya anamm amma laf yerdimmm
ben burdan çıkmadan rahat yok bana onu biliyom
ayyyyyyyyyyy inşallaaahhhhh kızzzzz çok merak ediyorum ayyyy
akşam müjdeli haber yazarsın inşallaah
Kizlar ben bugun doktora gidecem. Saat 3 te muayenem:) bakalim cinsiyetini gorebilecek miyiz??
sağol ayşemm , nasılsın, iyisinizdir inşallah
benayy canımm güzell haberlerinii bekliyoruz canımm ,dilerimm yerleşme kanamasındır :109:
öyle şey olur mu pericannanlat ve rahatla
fundoşumm sabah midem çok bulanıyor o yüzden böyle gecikti... hemen hızlı hızlı yedim ne yapayım onlarda görüyor halimi , hem minik önemli ne derlerse desinler
Bende heyecanlanmaya basladimm:)) ins yazabilirim cnm.
Iyiyiz sedooo heyecanla beklioruz. Sen nasilsinnnn
Nasılsınız? Ben yine çok kötüyüm.. Dün divan toplantımız vardı beyfendi yine esti gürledi saydı döktü kırdı geçirdi.. Ben de bu sabah aldım biletimi ne olacaksa olsun.. Gitme de demiyor ama aileme bile dil uzatıyor artık yeter daa.. Bu güzel topikte bunları yazmak istemezdim ama çok kötüyüm.. 4-5 güne regl olcam sonra bebek çalışması bile yapmayız bu kırgınlıkla.. Bu aydan kalacak kesin
Günaydın canlarım
kuzucuklarrrr hepinize günaydın
Herkese gunaydin kizlarrrrrr
gunaydin kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?