Ağlayakta gözden mi olak???

evettt ne güzel değilmi hiçbiy diyemiyolar tepki alacakları için susuyolar sölemek isteselerde minnacık haliyle parmağında oynatıyo herkesiii oyyyy yerim onu yaramaz hareketli minikkkk

dün akşam üzdüm o miniği istemeden , beyefendiyle tartıştık fundoşumm , annesine gitti gündüz...akşam durduk yere tripler bağırmalar başka birşeyi bahane ederek , ağlamicam desem de önceki gibi engel olamıyorum , yemek yapıyordum bıraktım , baya aç kaldım... işim çok zor ne yapacağımı bilmiyorum

Canım ailesiyle ilgili en ufak olumsuz laf duysa kımet kopuyo anlatamam ama o kadar bencil işte aileme laf söyleyecek kadar.. Taviz vermedim zaten... Şükür biletimi de aldım bugün mesaj da attım biletimi aldım diye hiç tık yok :26: Tek gidicem Allah'ın izniyle gidip dönücem.. Bakalım bu ay bebek yapacak mıyız

Canimm benim yaaa.gecen bende oyle tutamadim kendimi. Bizi hic dusunmuyorlar

Bende heyecanlanmaya basladimm:)) ins yazabilirim cnm.
Iyiyiz sedooo heyecanla beklioruz. Sen nasilsinnnn

niye yazmıyasın kızzzz gerçi sende akşam giremiyon benim gibi heralde artık pek kociş tabletle gezince kızıyo alıyo elinden artık yakalıyo bide nerde oo nerde o diye görsen çok komik geçen yastığın altına sakladım saçımı tarıyom diyoki numara yapmaa sakladııın nerde ooo
kaldırdı yastığı baktı altında

Hadi aysemm insallahh cinsiyetii ogreniriz bugunn
Buarada ben hayalet miyimm lenn kimse beni gormuyo burdaa
Hele o fundaa
Valla bi küsersemmmmmmmm

kızzzzzz valla bi açıyom bi kapıyom sayfayı ellerim desen uyuşmuşş buzzzz
yanımda herifler hiç rahat değilim sen yazdınmı görmedim kiiiiii

amann küsmeee küsmeni bilyozzz

sedommmm hamileyken çok hassas olunuyomuş zaten ama eşlerde ne anlayışsız yaaa en çok moralini yüksek tutması geek zamanda
anasımı doldurdu acaba yaaa offfff

benim kocişde alacam artık şu bilgisayarı elinden alacam diyo derse ara verdimde bu aralar

Yaa esim kusuyorr.aksamlarida girince birkac defa laf soktuu.tablet elinden dusmuyor diyor

Sağolasın balım ama neşenizi de paylaşamıyorum bu durumda kendi halime düşmüşüm Ne olursa olsun o kadar istiyorum ki bu regl imden sonra bebek yapmayı inşallah o zamana düzeliriz

canım seni teselli etmek istiyorum ama bende aynı şeyleri yaşadığım için ne diyeceğimi bilmiyorum , senin daha çok yeni evliliğin düzelir , Allaha şükür benim de öyle çok büyük değil sorunlarım ama arada olunca sözleri çok kırıyor ,sonra hiçbirşey olmamış gibi sarılıyoruz ama....birde annesini sevemiyorum işte keşke sevebilsem ama olmuyor...arayı çok uzatmamaya çalış canım bazen hiç birşey olmamış gibi davransan sende , onu yakalasanız...

Yanlis anlamissin benii:) ins. Yazabilirim dedim yaa.bebis gosterirse cinsiyetini ins yazabilirim demek istemistim. Yoksa her turlu haber veririm kizzzz:))

İlk defa bu kadar sinirli ve katı oldu normalde çabuk pişman olur o gelir barışırdı zaman gösterecek gülüm bakalım... İnşallah bebek bahanesiyle yakınlaşırız bi regl olayım bitsin hala böyle edevam edersek dicem gel bugün yaramazlık yapmamız lazım dicem bakim ne der :26:

Canimm benim yaaa.gecen bende oyle tutamadim kendimi. Bizi hic dusunmuyorlar

evet ayşem ne yazık ki düşünmüyolar...sonra yaklaşıyor ama bu sefer nedense paramparça etti beni hiç birşey olmamış gibi davranmicam...

fundoşum valla doğru mu yaptım bilmiyorum ama yanına gittim benimle derdin ne senin dedim ,annenin yanına gittin bir şey mi söyledi sana dedim...

sabah çok neşeliyim dedim yaa müdür bi çağırdı işşşşşşşş sistemimiz 5 ten sonra yavaşlıyor mesaiye kalıyorummmm

Kızlarr üzmeyin kendinizi bu kadar onlara bişey olduğu yok biz anca kendimizi yıpratıyoruz. Görmezden gelin biraz kendinizi düşünün. Diyorum da aynı durumları bende yaşıyorum çok zor

periii ne regli ne yakınlaşması ezdirme kendini bırak o sana yaklaşsın

Yanlis anlamissin benii:) ins. Yazabilirim dedim yaa.bebis gosterirse cinsiyetini ins yazabilirim demek istemistim. Yoksa her turlu haber veririm kizzzz:))

net gittiiii okey oynuyan var diye modemede dokundurtmadııı

kızzzz evet öle anladımmm olsun sağlıklı olsunda beklerizzzz

ozaman kesin bişey söledi sedommm kesinnn
acaba işten çıkacan diyemiiii benimkide anlatıyorum işteki olumsuzlukları vahh vahhh yapıyor kendi kızı evlendinden beri çalışmıyor 2 ay çalıştı herkese yaydı çok kötü şartları kızım mahvoldu diye kocası çalışsın baksın diyor
bende hep laf sokuyorum bi hamile kalim çıldırtıcam onları yapmacık şeylerrr

yada hamilesin onla yakın değilsin filan diyemi acaba yanında olmak istiyo :44: duygu söm. ile anlattııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…