Ağlayakta gözden mi olak???

gördüğün çıkıntı dikse erkek , eğimliyse kıız

demek kızsa sadece lizocanın dediği oluyor hee :99: kendimi yırtıyorum benn:84:

kizz sedooo disardaydim aklimda kalanlari yaziyorum anca kiz olursaa seninde dedigin cikacakk
sosyocummm bana ozelden mailini atsana. pc yok o yuzden buraya atamiorum. senin maile atayim fotolari:)

Ben hamileymisimmmm yaaaaa kizlarrr bugün test yaptim yine silik felam değil birrrbirinden kirmizi iki cizgiii hic ummuodum yasa agri kesici iccektim son bikez emin ilim DİE test yaptim amaninnyaaa c.tesi yaptim test negatiftiii erken yapmisim demekki off çok hecanliyimdaaa

selammm ben geldim . saat 1 gibi uyandım bugün kahvaltı ettim kocişimde evdeydi onu gönderdim geçmişi okudum çok şükür ki sonunda aranıza katılabildim
soysalcan,sedoş,ayşem,yelizim,fundoşum,benoşum,twinim,lizim,mutlulukcan,perican nasılsınız ne var ne yok sizde
en güzel muhabbeti kaçırmışım bu arada kv çekiştirme muhabbetini bizde bugün kocişimle az kalsın kavga ediyorduk bu yüzden ama Allahtan alttan aldı da olay büyümedi dedim ki ona senin bu annen nasıl bi insan torununu hiç mi merak etmiyo sormuyo benimkide ne dese beğenirsiniz aman o dünya çocuğundan sıkılmış diyo şaştım kaldım bende ona dedim ki bebiş olsun görmek istesede ona göstermiycem

Son düzenleme:
kizz sedooo disardaydim aklimda kalanlari yaziyorum anca kiz olursaa seninde dedigin cikacakk
sosyocummm bana ozelden mailini atsana. pc yok o yuzden buraya atamiorum. senin maile atayim fotolari:)

ayşemm ben vereyimde mailimi çok anlamıyorum yalnız yukarıda bi adres verdim ona göre bakalım diyecektim hep beraber :26:

hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence bugün bi kan testi yaptır

kızzzzzz gözün aydınnnn hemen kana git bak bakalım kaç çıkacak çok sevindim sağlıkla sıhhatle kucağına al bebişini

hormonlar tavan mı yapmış ne aramazsa aramasın ona ne kafa yoruyon sen ağrımayan başını ağrıtacaksın

Sagol kuzum valla beklemedym ben hala adet olmadim nasilsn kuzumm

Cnm hayırlı olsun cok sevindmm hmn kan testi yap bnce

Sosyalimm okudumm
Sadece hamis oldugnu okudum simdi sen diyince okudum kuzum Ins Rabbim bizede nasip eder

huu huuuuu ben geldimmmm
yeliz yemeğimi yaktınnn hemde ettt

aaaa ebii mi hamilee aramıza yeni gelen arkadaşşşşşş
kızzz hayırlı olsunnn hadi anlat hikayeni neler yaptın hamiş kalmak için çabıkkkkk

galiba öyle oldu bugün kadın benle işi bıraktığım günden beri hiç konuşmuyo bende onu hiç arayıp sormuyorum doğal olarak ama benimki habire baskı yapıyo bana yok annemle barış falan diye bende barışmam diyorum kavga ediyoruz.benimde bugün aklıma takıldı bu durum ondan dolayı yüklendim benimkine üste çıkmak için yani yoksa hiç umrumda bile değil aramasın daha iyi
Sagol kuzum valla beklemedym ben hala adet olmadim nasilsn kuzumm
öyle mi canım hayırlısı olsun kaçıncı gün bugünbende iyiyim canım aynı valla uyuyup duruyorum devamlı

Saoll canimmm hala soktayim isteyin DİE yazamiom aksam bol bol yazacamm farisi tüm isteyenlere innnnsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…