Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalim disardayim su anda eve gidince yuklerim ama fotolar cok net degil. Pek anlasilmiyor. Hic durmadi zaten:)
.twinimm ne diyimkii bana kalirsa test yapma daha. Bekle biraz daha. Test yapinca cok umutlanior insan.

Evet aysem bnde oyle yapicam beklemekte yarar var yaa kuzum 17 sinde ilski olmustu acaba o zmn döllenme olduysa test lerde cikmaz dimi

Sagoll sedomm.darisi senin basina insallah. Daha net goruyorsun bolee. Benimkinin kollari hep havada halay cekiyor sanki cok guldummm oyle gorunce
Birde bu doktorda 13 haftalik dedi. En dogru bu olcumde anlasilir dedi. Sen bundan sonra bu tarihe gore git dedi.

oo yelkenler inmiş bakıyorum

Canim cok düşünüyorum kuzum bekleyip gorucez artik :44:

hepimiz düşünüyoruz canım sabak kalk bebek akşam yat bebek

Sosyalim disardayim su anda eve gidince yuklerim ama fotolar cok net degil. Pek anlasilmiyor. Hic durmadi zaten:)
.twinimm ne diyimkii bana kalirsa test yapma daha. Bekle biraz daha. Test yapinca cok umutlanior insan.

göbek kısmında alta doğru çıkıntı var mı yok mu yada çok mı aşağı doğru çıkıntı var az mı :26:

Yaa ben ultrasonda gordum. Fotolarda orasi hic belli degil. Belkide gordugum kasti. Bi anlik gordum cunku:) hatta doktora soyledim ben goremedim sen nasil goruyosun dedi benim bebis kiz galibaa. Lizocanin dedigi olacak sanirim:) 13+1 olmus cunku. Erkek olsa pipiyi gorurdukk

Evet cnm suan kimse yorum yapamiyoo ben en iyisi bu konuyu rafa kaldirayim :44:

amiiin canımm :109: oyyy yerim ben onuu minik kuzuu ben geçen gün gittiğimde ilk uyuyordu dr. karnımı salladı uyanmadı sonra kalktı bakın size el sallıyor dedi gerçekten çok komik oluyor canom
şimdi benimkinin tam kaç haftalık olduğu bu c.tesi anlaşılacak inşallah çok heyecanlıyım :18:

hiç yan profilden resmi yok mu cano onu buraya bi yükleseydin ben bi kaç bi şey söylerdim

Halay miiiiiii ayy cok guzelll masallahhhh

gördüğün çıkıntı dikse erkek , eğimliyse kıız

demek kızsa sadece lizocanın dediği oluyor hee :99: kendimi yırtıyorum benn:84:

Kigiiizzzz allah benii ne yapmasinnn fasulyeler suyunu cekmiss bide yanmisss tencere kapkara olmuss aman allahimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…