Ben hamileymisimmmm yaaaaa kizlarrr bugün test yaptim yine silik felam değil birrrbirinden kirmizi iki cizgiii hic ummuodum yasa agri kesici iccektim son bikez emin ilim DİE test yaptim amaninnyaaa c.tesi yaptim test negatiftiii erken yapmisim demekki off çok hecanliyimdaaa
Sosyalimm okudumm
Sadece hamis oldugnu okudum simdi sen diyince okudum kuzumIns Rabbim bizede nasip eder
Anlatcam tatlim isteyim yazamiom aksam onbucukta burada olunnnn
hayirli olsun ebicimm. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
fatmaa,fundoss hosgeldinizz
yeloo sanada gecmis olsunn
sosyoss mailine attimm
tamammmmm
ayşemmm geldinmiii iş çok bakamadım geçmişeee((((
ne yaptınnn gördünmü miniğimiziiiiii
twinim hala olmadınmııııııı kızzzzinşallah sende hamilesinnnnnnnnnn günün geçti dimiii
huu huuuuu ben geldimmmm
yeliz yemeğimi yaktınnn hemde ettt
hayirli olsun ebicimm. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
sosyoss mailine attimm
Ayşecim ultrasonda bebek 1-2 hafta önden veya geriden gidebilirmiş biz adet tarihini baz almalıymışız. Sana doktor niye ultrasona göre hesap yapmışki. Benimde her gittiğimde ya bikaç gün önde yada bikaç gün geride oluyo ama doktor hep adet tarihime göre konuşuyo şu kadar haftalık diye. Bu arada hamilelik takvimindeki yazıda tam konunun üstüne geldi
hoşbulduk canım bebişin göstermemiş kendinihayirli olsun ebicimm. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
sosyoss mailine attimm
Kizlar ben cikiyorum optm hepinizi
gostermedi fundoss. anca halay cekip durduubidahaki sefere insallah. sanada Allah kolaylik versin kuzumm
Yokk fundammm fasulye ayri pisiyoduu unutmusumm kömür olmuss
Sagol aysemm evv nasil kokuyoo öffff
canim banada tam tersini soyledi doktorbenimki 1 hafta onden gidiyormus. adet tarihini baz alma dedi. ezber hesap yaparsin haftani yanlis cikarirsin dedi. hatta su anda tanidiklarla 4 kisi hamile var cevremde:) hepsinede ayni seyi soylemisler. bebegin dogacagi en gec tarihte 4 agustos dedi. adetime gore 12 agustosdu. aramizda bi arkadasta 1 hafta geriden geliyor. onada bebegin dogum tarihini daha gec soylemis doktor. hee birde sey soyledii bu onemli. 13. haftada bebegin olcumleri en dogru yapilirmis.
hoşbulduk canım bebişin göstermemiş kendinibence de kız olacak kız çocuk göstermezmiş kendini
görüşürüz canım benim dikkat et kendine inşallah hayırlı haberlerini alırız seninde
canim banada tam tersini soyledi doktorbenimki 1 hafta onden gidiyormus. adet tarihini baz alma dedi. ezber hesap yaparsin haftani yanlis cikarirsin dedi. hatta su anda tanidiklarla 4 kisi hamile var cevremde:) hepsinede ayni seyi soylemisler. bebegin dogacagi en gec tarihte 4 agustos dedi. adetime gore 12 agustosdu. aramizda bi arkadasta 1 hafta geriden geliyor. onada bebegin dogum tarihini daha gec soylemis doktor. hee birde sey soyledii bu onemli. 13. haftada bebegin olcumleri en dogru yapilirmis.
aaaaa ayşemmmm nasıl yaniii adettendemi önce başlangıç tarihiiii :44:
çok şaşırdım yahuuu
nasıl daha önce gerçekleşiyokiii
evet cnm . su saatten sonra bende kiz diyorumm
senin ikili test ne zaman cnmm
fundam ogrensek iyi olacakti ama kismet olmadii.bekleyecezz artikk.
Ultrasonlarda farklı gösteriyor yaa. Ben devlette acile gittim 12+5 dedi adetime göre de 12+4 dü o gün. Bi sonraki gün özele kendi doktoruma gittim o ultrasondada 12+2 çıktı. İkili test raporuma 12+5 yazdı doktorum. Bu konuyu bi araştırmak lazım:44::44:
evet lizom arastirmak lazim. ama benimki hep onde gidiyordu. bugunde boyuna gore soyledi. senin ikili testte boyu kacti hatirliyor musun. 12+5 dediginde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?