herkese merhaba:)i giremedim bir kaç gündür. ne var ne yok?? haber var mı yeni hamişler:)))
Selam kizlar ne var ne yok benaycim nasilsin
Selamm canım.. Geçmişi ancak okudum geldim. Yemek yedik mayıştım sen nasılsın? Bu arada iş için imkanın varsa patik giy hep oturarak iş yapıyorsan tabiki
Hic iyi gecmiyor kuzum esim surekli sacma sapan seylere takiyor kavga halindeyizSelam sosyalcim nasıl gidiyor tatil ?
Fundacım gerçekten zor bir durum.. ayakların her daim sıcak olması gerek ama işte elinde değil ki.. bu işverenlerin bencilce, cimrice davranışlarına sinir oluyorum.. şikayet etcen aslında
bu arada Eketen arkadaşım hayırlı uğurlu olsun.. bir hamilemiz daha oluşuna sevindim.. sırayla bize de geliyor sıra İnşallah.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bize de dua et olur mu ?
Hic iyi gecmiyor kuzum esim surekli sacma sapan seylere takiyor kavga halindeyiz
Selam kizlar ne var ne yok benaycim nasilsin
Hoş geldin Ayşenur..
Ben iyiyim çok şükür akşam miskinliği yapmaca.. sen nasılsın ?
Sosyalcimdeki bu azim acaba başka kimde var.. Gerçi şu anda test alacak bir yerde değil ama meraklı da değil gibi :))
Benimde cok uykum geldi canim sikkinnn
Evet bu ara oturuyorum hep birde ofisi bosalttik diger ekibin oldugu yere geldik buzhane resmen
patik de denimm bir nspim
Aynen canim kiskanclik cildirtti beni dun neyseki bugun biraz iyiAyy seni çok iyi icimden rum.. Bi tek bu erkekleri anlamıyorum amaç ne acaba? benimkzi de çok kıskanç.. saçma sapan şeylerden olay yaratır ki sen uzaktasın ki tahmin edebiliyorum neler çektiğini.. Allah yardımcın olsun
ne olsun cnm. ayni biraktigin gibiyizz. benimde artik kasik agrim gecti. yumurtlamam bitti heralde. bundan sonra bekleme donemi:26:
sen naptin tatlimm?
benayy sende hosgeldin nasilsinn
sosyalcim merhaba,senin durumu cidden cok merak ediorum artikk:44:
Hoş geldin Ayşenur..
Ben iyiyim çok şükür akşam miskinliği yapmaca.. sen nasılsın ?
Sosyalcimdeki bu azim acaba başka kimde var.. Gerçi şu anda test alacak bir yerde değil ama meraklı da değil gibi :))
Kizlar aslinda cok sabirsizim ama nedense icimden gelmiyor hamilelik cuma gunu belki antalya merkeze gidecegiz o zamana kadar adet olmazsam alirim bi test artikhosbulduk cnm. bende iyiyim.tv karsisinda cekirdek citliyoruz
sosyal cidden cok sabirlii hayran kaldim.
Canim sizde bir problem olmadigi halde mi olmuyor..
Bekleme bence git guzelce muayene ol..
Herseyin bir vakti var kader diyerek beklemekte olmuyor en azindan bi baktirirsin..
Klomen ve catlatma ignesiyle hamile kalabilirsin sorun yoksa.. Allahin izniyle..
1 sene kendiliginden olmazsa sebep arayin diyor zaten doktorlar..
Adetlerin duzenli mi peki ?
Kizlar aslinda cok sabirsizim ama nedense icimden gelmiyor hamilelik cuma gunu belki antalya merkeze gidecegiz o zamana kadar adet olmazsam alirim bi test artik
canım ben 5 klomen 2 çatlatma iğnesi oldum olmuyo yine.
adetlerim düzenli. bugün rahim filmi çektirdim çok şükür tüpler açık. kendi doktorum diğer ay aşılama dedi.
eşim de varikosel var. onun doktoru da ameliyat olsun eşin sperm değerleri normale döner dedi.
daha yaşınız genç aşılama da hem para konusunda hem de manevi anlamda çok yıpranırsınz dedi
bakalm. eşimde aşılama yı deneyelim sonra ameliyat olayım diyor karar veremedik daha
Canim asilamada tutma orani cok yuksek degil ama cogu kiside ya ilkinde ya 2.cisinde yada 3.cude tutuyor..
Doktorun dedigi sey ilkinde tutmayabilir oldu ama hersey hazirdi gebelik icin hersey tamam dedi doktor..
Yani bu nasip meselesi gerci.. Sebepsiz infertilitedeki gibi dusun Rabbim verecekse veriyor..
Rahim filmi cekildim bu kez oyle yapildi insAllah tutar hayirlisiyla.
Bende poc var esimde de ufak bi sorun var sayisi ve kalitesi guzel sadece toplu halde hareket etme sorunu var..
6 milyon spermden 3 milyonunu enjekte ettiler dun..
Iclerinden birisi yada 2 si gidicek dolleyecek yumurtayi yani :)
Eger Allah nasip ettiyse senin sorunun ne peki ?
Kizlar ne yapiyorsunuz ayaklari usuyen kimdimkiz 2.5 luk pet siseleri varya onlara sicak su koyup ayaklarinin altina koysun
Evlimutlu ne yapti bugun hsg cekilecekti
hakkınızda hayırlısı olsun canım.. Sevindim film de bişi çıkmadığına.. Eşin içinde mutlaka bi çözümü varmış bak.. Sıkmayın yeterki canınızı. Gerçi kolay olmaz biliyorum ama rabbim sizin de yüzünüzü gldürsün inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?