Ağlayakta gözden mi olak???

Selamm canım.. Geçmişi ancak okudum geldim. Yemek yedik mayıştım sen nasılsın? Bu arada iş için imkanın varsa patik giy hep oturarak iş yapıyorsan tabiki

Benimde cok uykum geldi canim sikkinnn
Evet bu ara oturuyorum hep birde ofisi bosalttik diger ekibin oldugu yere geldik buzhane resmen
patik de denimm bir nspim

Kizlar ne yapiyorsunuz ayaklari usuyen kimdimkiz 2.5 luk pet siseleri varya onlara sicak su koyup ayaklarinin altina koysun
Evlimutlu ne yapti bugun hsg cekilecekti

Selam sosyalcim nasıl gidiyor tatil ?

Fundacım gerçekten zor bir durum.. ayakların her daim sıcak olması gerek ama işte elinde değil ki.. bu işverenlerin bencilce, cimrice davranışlarına sinir oluyorum.. şikayet etcen aslında

bu arada Eketen arkadaşım hayırlı uğurlu olsun.. bir hamilemiz daha oluşuna sevindim.. sırayla bize de geliyor sıra İnşallah.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bize de dua et olur mu ?

Hic iyi gecmiyor kuzum esim surekli sacma sapan seylere takiyor kavga halindeyiz

Hic iyi gecmiyor kuzum esim surekli sacma sapan seylere takiyor kavga halindeyiz

Ayy seni çok iyi anlıyorum.. Bi tek bu erkekleri anlamıyorum amaç ne acaba? benimki de çok kıskanç.. saçma sapan şeylerden olay yaratır ki sen uzaktasın ki tahmin edebiliyorum neler çektiğini.. Allah yardımcın olsun

Selam kizlar ne var ne yok benaycim nasilsin

ne olsun cnm. ayni biraktigin gibiyizz. benimde artik kasik agrim gecti. yumurtlamam bitti heralde. bundan sonra bekleme donemi:26:

sen naptin tatlimm?

benayy sende hosgeldin nasilsinn

sosyalcim merhaba,senin durumu cidden cok merak ediorum artikk:44:

Hoş geldin Ayşenur..
Ben iyiyim çok şükür akşam miskinliği yapmaca.. sen nasılsın ?

Sosyalcimdeki bu azim acaba başka kimde var.. Gerçi şu anda test alacak bir yerde değil ama meraklı da değil gibi :))

hosbulduk cnm. bende iyiyim.tv karsisinda cekirdek citliyoruz

sosyal cidden cok sabirlii hayran kaldim.

Aynen canim kiskanclik cildirtti beni dun neyseki bugun biraz iyi

hosbulduk cnm. bende iyiyim.tv karsisinda cekirdek citliyoruz

sosyal cidden cok sabirlii hayran kaldim.
Kizlar aslinda cok sabirsizim ama nedense icimden gelmiyor hamilelik cuma gunu belki antalya merkeze gidecegiz o zamana kadar adet olmazsam alirim bi test artik

canım ben 5 klomen 2 çatlatma iğnesi oldum olmuyo yine.

adetlerim düzenli. bugün rahim filmi çektirdim çok şükür tüpler açık. kendi doktorum diğer ay aşılama dedi.

eşim de varikosel var. onun doktoru da ameliyat olsun eşin sperm değerleri normale döner dedi.

daha yaşınız genç aşılama da hem para konusunda hem de manevi anlamda çok yıpranırsınz dedi

bakalm. eşimde aşılama yı deneyelim sonra ameliyat olayım diyor karar veremedik daha

Kizlar aslinda cok sabirsizim ama nedense icimden gelmiyor hamilelik cuma gunu belki antalya merkeze gidecegiz o zamana kadar adet olmazsam alirim bi test artik

gelsin içinden :) sende kurtul meraktan bizde :))

bende ovülasyon testi sipariş ettim bakalım bugün ne zamana gelir..

hakkınızda hayırlısı olsun canım.. Sevindim film de bişi çıkmadığına.. Eşin içinde mutlaka bi çözümü varmış bak.. Sıkmayın yeterki canınızı. Gerçi kolay olmaz biliyorum ama rabbim sizin de yüzünüzü gldürsün inşAllah

bende bi sıkıntı çıkmadı canım.
eşimde varikosel var. bde morfolojisi düşük bi de sperm hızı yavaşmış.

Kizlar ne yapiyorsunuz ayaklari usuyen kimdimkiz 2.5 luk pet siseleri varya onlara sicak su koyup ayaklarinin altina koysun
Evlimutlu ne yapti bugun hsg cekilecekti

çektirdim canım çektirdim anestezisiz üstelik çok şükür tüplerde sıkıntı yok açık.

eşimin doktoruna gttim ürolojiye. eşimde varikosel var ameliyat olsun dedi. sperm seviyeleri düzelir dedi.

eşimde önce aşılama olsun sonra olmazsa ameliyat olayım diyor

bakalm hayırlısı karar vermedık daha.

sen daha adet olmadın değil mi canım ?

amin canım ne bileyim bizde ne yapacağımızı bilmioyruz. çok şükür tüpler kapalı çıkmadı ya gerisi gelir inşallah

rügargülü arkadaşım daha başka bir şey yazmış mıydın sayfalar ilerlemiş bayağı geri dönemedim?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…