çektirdim canım çektirdim anestezisiz üstelik çok şükür tüplerde sıkıntı yok açık.
eşimin doktoruna gttim ürolojiye. eşimde varikosel var ameliyat olsun dedi. sperm seviyeleri düzelir dedi.
eşimde önce aşılama olsun sonra olmazsa ameliyat olayım diyor
bakalm hayırlısı karar vermedık daha.
sen daha adet olmadın değil mi canım ?
Evli mutlu arkadasim gecmis olsun cok sevindimbirsey cikmamasinagelsin içinden :) sende kurtul meraktan bizde :))
bende ovülasyon testi sipariş ettim bakalım bugün ne zamana gelir..
Lizim bitki cayi icme sakin hamilelikte sadece ihlamura izin veriliyor digerleri Allah korusun dusuge neden oluyor
Bide benim bugun lekem geldi yarina sokulurum artik ohhhh be geldi sonunda cok rahatladim kizlar
Eeeee sizdene var ne yok
Evlimutlu arkadasim cok sevindimbirsey cikmamasina gecmis olsun artik gelsin bebisler
çektirdim canım çektirdim anestezisiz üstelik çok şükür tüplerde sıkıntı yok açık.
eşimin doktoruna gttim ürolojiye. eşimde varikosel var ameliyat olsun dedi. sperm seviyeleri düzelir dedi.
eşimde önce aşılama olsun sonra olmazsa ameliyat olayım diyor
bakalm hayırlısı karar vermedık daha.
sen daha adet olmadın değil mi canım ?
gelsin içinden :) sende kurtul meraktan bizde :))
bende ovülasyon testi sipariş ettim bakalım bugün ne zamana gelir..
Insallah kuzum haftaya persembe donuyorun kismetsesağol canım inşallah beraber bekleriz canım adet olmana sevindim inşallah güzel haberlerini alırz yakında sen ne zaman dönüyorsun?
Canim hepimizin kaninda lh hormonu var yani yumurtlama basladigini gostermez sen koyuluklar arttiginda ve siliklesmeye basladiginda calismalara baslaGünaydın kızlar dün ovu testi yaptım silik çgöstermez bir 10.gündü acaba yum yenimi başlıyor nedir bu silik negatif yazıyor kağıttada:44:
Biraz once baktim kuzum fosur fosur gelmeye baslamisHmm bilmiyordum canım söylediğin iyi oldu ıhlamur içiyim dediğin gibi
Adet lekesi olduguna emin misin yerleşme olamaz mı ?
canım o biraz muamma biraz sorun var inşallah atlatır işle ilgili benimde aklım onda kan vermiş pozitif çıkmış hiç ona takılmıyorum sadece gelip herşey yolunda desin istiyorummm :18:
tabi inşallah kanı vermiş pozitifi almıştırda hepimiz uçarız havalaraaa
Biraz once baktim kuzum fosur fosur gelmeye baslamis
Biraz once baktim kuzum fosur fosur gelmeye baslamis
Canim hepimizin kaninda lh hormonu var yani yumurtlama basladigini gostermez sen koyuluklar arttiginda ve siliklesmeye basladiginda calismalara basla
ins halletmistirr dun hep ona dua ettim. mutlu sekilde gelir ins aramizaa.. vala aklim onda kaldi..
benim birazdan misafirim gelecek. hazirlik yapiorum arada bakabiliyorum o yuzden. haberin olsun cnm.
Günaydın kızlar dün ovu testi yaptım silik çıktık dün 10.gündü acaba yum yenimi başlıyor nedir bu silik negatif yazıyor kağıttada:44:
Tamam hergün denemeye devam edeyim ozamancanım hergün tekrarla sen silikse daha başlamamış koyulaşmaya başlayınca başlarsın..
Ben de salı günü bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim.. Gözlerim balon gibi dolanıyorum((( 6+1 miş 7 +1 olacaktı aslında.. Atmıyor işte Beni sevmemiş Haftaya da duyamazsak alıcam dedi.. İlk gebeliğim.. Ölüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm (((((((((
Ben de salı günü bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim.. Gözlerim balon gibi dolanıyorum((( 6+1 miş 7 +1 olacaktı aslında.. Atmıyor işte Beni sevmemiş Haftaya da duyamazsak alıcam dedi.. İlk gebeliğim.. Ölüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm (((((((((
Cnm üzülme benim arkadaşımda düşük yaptı am a hemen 2.ciye kaldı üzülme dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?