Ağlayakta gözden mi olak???

gelsin içinden :) sende kurtul meraktan bizde :))

bende ovülasyon testi sipariş ettim bakalım bugün ne zamana gelir..
Evli mutlu arkadasim gecmis olsun cok sevindimbirsey cikmamasina

Günaydın kızlar dün ovu testi yaptım silik çıktık dün 10.gündü acaba yum yenimi başlıyor nedir bu silik negatif yazıyor kağıttada:44:

Lizim bitki cayi icme sakin hamilelikte sadece ihlamura izin veriliyor digerleri Allah korusun dusuge neden oluyor
Bide benim bugun lekem geldi yarina sokulurum artik ohhhh be geldi sonunda cok rahatladim kizlar
Eeeee sizdene var ne yok

Evlimutlu arkadasim cok sevindimbirsey cikmamasina gecmis olsun artik gelsin bebisler

sağol canım inşallah beraber bekleriz canım adet olmana sevindim inşallah güzel haberlerini alırz yakında sen ne zaman dönüyorsun?

gelsin içinden :) sende kurtul meraktan bizde :))

bende ovülasyon testi sipariş ettim bakalım bugün ne zamana gelir..

sağol canım inşallah beraber bekleriz canım adet olmana sevindim inşallah güzel haberlerini alırz yakında sen ne zaman dönüyorsun?
Insallah kuzum haftaya persembe donuyorun kismetse

Günaydın kızlar dün ovu testi yaptım silik çgöstermez bir 10.gündü acaba yum yenimi başlıyor nedir bu silik negatif yazıyor kağıttada:44:
Canim hepimizin kaninda lh hormonu var yani yumurtlama basladigini gostermez sen koyuluklar arttiginda ve siliklesmeye basladiginda calismalara basla

ins halletmistirr dun hep ona dua ettim. mutlu sekilde gelir ins aramizaa.. vala aklim onda kaldi..

benim birazdan misafirim gelecek. hazirlik yapiorum arada bakabiliyorum o yuzden. haberin olsun cnm.

ins halletmistirr dun hep ona dua ettim. mutlu sekilde gelir ins aramizaa.. vala aklim onda kaldi..

benim birazdan misafirim gelecek. hazirlik yapiorum arada bakabiliyorum o yuzden. haberin olsun cnm.

Bende şantiyeye gitmiştim canım geldim şimdi, misafirde eksik olmuyor bu ara hazırlık filan yorar canım
tamam bende buralardayım görüşürüz sedodan hala ses yok :18::18::18:

Günaydın kızlar dün ovu testi yaptım silik çıktık dün 10.gündü acaba yum yenimi başlıyor nedir bu silik negatif yazıyor kağıttada:44:

canım hergün tekrarla sen silikse daha başlamamış koyulaşmaya başlayınca başlarsın..

Ben de salı günü bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim.. Gözlerim balon gibi dolanıyorum ((( 6+1 miş 7 +1 olacaktı aslında.. Atmıyor işte Beni sevmemiş Haftaya da duyamazsak alıcam dedi.. İlk gebeliğim.. Ölüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm (((((((((

Cnm üzülme benim arkadaşımda düşük yaptı am a hemen 2.ciye kaldı üzülme dua et.

Ama başlığımıza bak ağlamak yokkk canım sakin ol üzülme ağlama
tamam çok üzücü bi durummmm ama elden ne gelir Allahın takdiri böleymiş hayırlısı demekki böleymiş demeliyiz, inşallah bebişin seninledir eğer alınırsada tez zamanda yine hamiş olur bu kez sağlıklı bi gebelik geçirirsinnnn inş. kıyamam yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…