Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın Kızlar
Sırf sizlerden gelen iyi haberleri görmek için her sabah açıyorum burayı

Herkese günaydın,
nasılsınız kızlar lizim nasılsın nasıl gidiyor hamişlik varmı bi değişiklik bebiş belirtilerini göstermeye başladımı

Herkese günaydın,
nasılsınız kızlar lizim nasılsın nasıl gidiyor hamişlik varmı bi değişiklik bebiş belirtilerini göstermeye başladımı

Yok canim en son o soruyu sordum..
InsAllah olur asilama mi olacaksin sende peki ?

bi ara kendi doktorumu arayıp soracağım canım. eğer şu an ki spermlerden olursa önce aşılama sonra ameliyat olacak eşim.

ağrısı var eşimin eninde sonunda olacak ameliyat ama sperm değerleri üç ay içinde değişiyormuş. eşim beni de üzgün görünce bi an önce aşılama olsun istiyo.

bende madem ameliyat olunca düzelecekse hiç aşılamaya girmeyeyim bekleyeyim 3 ay diyorum.

aşılama hem maddı hem manevi külfet bizim için...

kararsızım anlaycağın sen ne düşünüyorsun ?

bi ara kendi doktorumu arayıp soracağım canım. eğer şu an ki spermlerden olursa önce aşılama sonra ameliyat olacak eşim.

ağrısı var eşimin eninde sonunda olacak ameliyat ama sperm değerleri üç ay içinde değişiyormuş. eşim beni de üzgün görünce bi an önce aşılama olsun istiyo.

bende madem ameliyat olunca düzelecekse hiç aşılamaya girmeyeyim bekleyeyim 3 ay diyorum.

Herkese günaydın,

gunaydin cnm.

biz su anda beklemedeyizzz.

bugun sedom dann hayirli haberler gelecek insallahh

inşallaaaah canım inşallaaah
kız ben gelirken eczane camında afiş gördüm erken gebelik testi ilişkiden 8 gün sonra veriyomuş sonucu garanti :18:

Herkese günaydın,
çok ağrım var geceleri uyuyamıyorum adet sancısı çekiyorum sanki sürekli, ayrıca bugün sabah uyandığımda boğazımda şişmiş ilaçta kullanamam öyle işte :44:
dün tekrar kan verdim bugün sonucunu alıcam inşallah hayırlısıyla

gunaydin cnm.

sanki kendi sonucumu bekliyo gibi heyecanlıyım
Dün misafirlikte otururken biri Allah analı babalı büyütsün dedi bi anda başımdan kaynar sular döküldü sanki, kimsenin haberi yok çünkü. Nasıl yani diye kekelemeye başladım Ablanın bebeği olmuş ya dedi bi ohh çektim içimden hiç emin olamıyorum sanki çekip gitcekmiş gibi benden.

Herkese günaydın,
çok ağrım var geceleri uyuyamıyorum adet sancısı çekiyorum sanki sürekli, ayrıca bugün sabah uyandığımda boğazımda şişmiş ilaçta kullanamam öyle işte :44:
dün tekrar kan verdim bugün sonucunu alıcam inşallah hayırlısıyla

gunaydin cnm.

sanki kendi sonucumu bekliyo gibi heyecanlıyım
Dün misafirlikte otururken biri Allah analı babalı büyütsün dedi bi anda başımdan kaynar sular döküldü sanki, kimsenin haberi yok çünkü. Nasıl yani diye kekelemeye başladım Ablanın bebeği olmuş ya dedi bi ohh çektim içimden hiç emin olamıyorum sanki çekip gitcekmiş gibi benden.

hadi yaaaa bitki çayı filan içsen zararı olurmu meyve suları filan iç canım hem vitamin olur..
çabuk atlatırsın inşallah
sancılar olur yaa yapacak bişey yok bulantılar başlayacak daha oyy oyy

canım öle düşünme Allah korusun, içini ferah tut hayırlısı olsun

Herkese günaydın,

inşallaaaah canım inşallaaah
kız ben gelirken eczane camında afiş gördüm erken gebelik testi ilişkiden 8 gün sonra veriyomuş sonucu garanti :18:

canimm benim iyiyiz sen nasilsinn

hadi yaaa
ama ben test yapmaya karsiyimm. gecen ay hatirlarsin bana kac defa test yap demistinn. gecikmenin 6. gunu test yaptim sabahina adet oldum zaten
o yuzden sabirla bekleyecegimm
yaa ben sedoyu cok merak ediyorumm heyecan basti kizzzz:18:
sabahtan mi kan verecekk

canım o biraz muamma biraz sorun var inşallah atlatır işle ilgili benimde aklım onda kan vermiş pozitif çıkmış hiç ona takılmıyorum sadece gelip herşey yolunda desin istiyorummm :18:
tabi inşallah kanı vermiş pozitifi almıştırda hepimiz uçarız havalaraaa

gelsin içinden :) sende kurtul meraktan bizde :))

bende ovülasyon testi sipariş ettim bakalım bugün ne zamana gelir..

Lizim bitki cayi icme sakin hamilelikte sadece ihlamura izin veriliyor digerleri Allah korusun dusuge neden oluyor
Bide benim bugun lekem geldi yarina sokulurum artik ohhhh be geldi sonunda cok rahatladim kizlar
Eeeee sizdene var ne yok

Lizim bitki cayi icme sakin hamilelikte sadece ihlamura izin veriliyor digerleri Allah korusun dusuge neden oluyor
Bide benim bugun lekem geldi yarina sokulurum artik ohhhh be geldi sonunda cok rahatladim kizlar
Eeeee sizdene var ne yok

Hmm bilmiyordum canım söylediğin iyi oldu ıhlamur içiyim dediğin gibi
Adet lekesi olduguna emin misin yerleşme olamaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…