rügargülü arkadaşım daha başka bir şey yazmış mıydın sayfalar ilerlemiş bayağı geri dönemedim?:44:
Yok canim en son o soruyu sordum..
InsAllah olur asilama mi olacaksin sende peki ?
Günaydın Kızlar
Sırf sizlerden gelen iyi haberleri görmek için her sabah açıyorum burayı
gunaydin cnm.
biz su anda beklemedeyizzz.
bugun sedom dann hayirli haberler gelecek insallahh
çok ağrım var geceleri uyuyamıyorum adet sancısı çekiyorum sanki sürekli, ayrıca bugün sabah uyandığımda boğazımda şişmiş ilaçta kullanamam öyle işte :44:Herkese günaydın,
nasılsınız kızlar lizim nasılsın nasıl gidiyor hamişlik varmı bi değişiklik bebiş belirtilerini göstermeye başladımı
gunaydin cnm.
çok ağrım var geceleri uyuyamıyorum adet sancısı çekiyorum sanki sürekli, ayrıca bugün sabah uyandığımda boğazımda şişmiş ilaçta kullanamam öyle işte :44:Herkese günaydın,
nasılsınız kızlar lizim nasılsın nasıl gidiyor hamişlik varmı bi değişiklik bebiş belirtilerini göstermeye başladımı
gunaydin cnm.
çok ağrım var geceleri uyuyamıyorum adet sancısı çekiyorum sanki sürekli, ayrıca bugün sabah uyandığımda boğazımda şişmiş ilaçta kullanamam öyle işte :44:
dün tekrar kan verdim bugün sonucunu alıcam inşallah hayırlısıyla
sanki kendi sonucumu bekliyo gibi heyecanlıyım
Dün misafirlikte otururken biri Allah analı babalı büyütsün dedi bi anda başımdan kaynar sular döküldü sanki, kimsenin haberi yok çünkü. Nasıl yani diye kekelemeye başladım Ablanın bebeği olmuş ya dedi bi ohh çektim içimdenhiç emin olamıyorum sanki çekip gitcekmiş gibi benden.
Herkese günaydın,
inşallaaaah canım inşallaaah
kız ben gelirken eczane camında afiş gördüm erken gebelik testi ilişkiden 8 gün sonra veriyomuş sonucu garanti :18:
canimm benim iyiyiz sen nasilsinn
hadi yaaa
ama ben test yapmaya karsiyimm. gecen ay hatirlarsin bana kac defa test yap demistinn. gecikmenin 6. gunu test yaptim sabahina adet oldum zaten
o yuzden sabirla bekleyecegimm
yaa ben sedoyu cok merak ediyorumm heyecan basti kizzzz:18:
sabahtan mi kan verecekk
çektirdim canım çektirdim anestezisiz üstelik çok şükür tüplerde sıkıntı yok açık.
eşimin doktoruna gttim ürolojiye. eşimde varikosel var ameliyat olsun dedi. sperm seviyeleri düzelir dedi.
eşimde önce aşılama olsun sonra olmazsa ameliyat olayım diyor
bakalm hayırlısı karar vermedık daha.
sen daha adet olmadın değil mi canım ?
gelsin içinden :) sende kurtul meraktan bizde :))
bende ovülasyon testi sipariş ettim bakalım bugün ne zamana gelir..
Lizim bitki cayi icme sakin hamilelikte sadece ihlamura izin veriliyor digerleri Allah korusun dusuge neden oluyor
Bide benim bugun lekem geldi yarina sokulurum artik ohhhh be geldi sonunda cok rahatladim kizlar
Eeeee sizdene var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?