Benim ki guneye bskiyor yaza bi gel ki tam sauna aysemm
Kız soba falan deme direkt çocukluğuma gidiyorum ve çok özlüyorum keşke kız soba olsa ama kendi kendine dolan boşalan
Valla kafamı gözümü iyice sarıp çirkin ördek yavrusu gibi gidip geliyorum
Valla anlamiyorum ki aysem biniyi bi kotu bi gunes aciyor bi kapiyor istanbula yagis diyodu bugun
Yelizimmmm atarli sirine nasil ama
Haydi yeliz haydi yeliz haydiiiiii
Tam zamanı tam zamanı şimdiiiii
Bu ayda senden umutluyuzzz bütün topik senden gelecek haberleri bekliyo elinde mendillerle
Ayşe kız hakkat bugün inanılmaz bir soğuk var anam eve gelene kadar k....m dondu
Hosbulduk canimmm. Benim her ay yum doneminden sonra goguslerim cok agrirdi hele yanlari,dokunamazdim bile. Hamile kalacagim ay hic agri olmadi. Sadece bi hassasiyet. Aslinda hamilelik belirtilerinde goguslerde sisme,agirlik falan yaziyor. Her bunyede farkli gosterio kendini iste. Benim sende tek killandigim sey bas donmesii:26:
Kız soba falan deme direkt çocukluğuma gidiyorum ve çok özlüyorum keşke kız soba olsa ama kendi kendine dolan boşalan
Valla kafamı gözümü iyice sarıp çirkin ördek yavrusu gibi gidip geliyorum
Kız kışın iyide yaIn felaket olur anamyazın napıyonuz ?
Bizim evde 10. Kat kışın iyi sıkıntı yok ama yazın süper pöfür pöfür :))
kiz ben sicak evi cok seviyorum halimden hic sikayetvetmiyorum ama benim ki illa taktiracam diyor ben sicagi cok seviyorum cunkuO zamanda klima sart sosyalimmbenim ev yazinda cok sicak oluyorr. Sicak ,soguk konusunda cok sanssizim yazin serin,kisin ilik evleri olan insanlara heo imrenerek bakmisimdir neyse cok sukur yinee,neler duyuyoruz insanlar soguktan donarak oluyorlar
Zaten soba diyince herkes bi cocukluguna gider benayimananemlerin vardi sobasi,oraya gidince sobanin arkasinda mayisir uyur kalirdim. Soba olayinin tek olumsuz yonu bi odaa cok sicak ama diger odalar buz gibi.kimse diger odalara gitmek istemezdiii
Sen herseyden korkuyon kizaSosyalimm supermiss sevdimm
Benosum ne yalan soyliim ben de bu ay kendimden umutluyumm
Ayseemmm iste ben de acabaaa diyorummm cok heycanliyimmm :18::18:
Benooossss soba miiii ben de cook ozledimm kizz bizim evde hala soba yaniyoo kaştaa zaten ya klima ya soba baska sansin yokk ama onun keyfi bi baska yaa
10. Kat miikizz pencereden nasil bakion asagii ben cok korkarimm okadar yuksektennnn
Ayni seyleri bende yasadim sobali ev cok kotu kiz annem ne yipranirdi saba komur odunBencede sosyal taktır en mantıklısı. Çekilmez kız
Ayşem benim çocukluğum lise dönemimde dahil soba ile geçti ama çok özlüyorum desiğin gibi ben mutfağa hiç gitmek istemezdim helede o bulaşıkları yıkamak bama zulüm gibi gelirdi lahana gibi giyinirdik :)))
Sosyalimm supermiss sevdimm
Benooossss soba miiii ben de cook ozledimm kizz bizim evde hala soba yaniyoo kaştaa zaten ya klima ya soba baska sansin yokk ama onun keyfi bi baska yaa
10. Kat miikizz pencereden nasil bakion asagii ben cok korkarimm okadar yuksektennnn
Ayni seyleri bende yasadim sobali ev cok kotu kiz annem ne yipranirdi saba komur odun
Valla canim cilesi cok kastane cayi guzeldeKız ona kalırsan bende sıcağı çok severim kışı hiç sevmem ama soba başka..
Zaten tek üzüldüğüm annemin çekmiş olduğu çilesi.. Kadının kolları ağrıyo mesela belki bu yüzden..
Ama çayıda pek güzel oluyo ki ben çay hiç sevmem
Sosyalimm supermiss sevdimm
yaaaaaabende korkarimmm
zaten ailede de adim cikmistir.evin odlegi diyee
bugunku muhabbetlerinizdede gecmis ztn. anlattiklariniz herseyden bende cok tirsarimmm:18:
ben birde kendi kendime kuruyorum:18: hele gece yatarken en korktugum olaylar gozumun onunden bir bir gecerr:18:
Anılar oluşturdu işte bizlerde be güzel..
Kızlar tatil programı yapıyormusunuz konu değiştireyim
Gecen sene gidemedik tatile hamilelik muhabbetine bu senede gidemeyiz herhaldeAnılar oluşturdu işte bizlerde be güzel..
Kiz bunlar kendileri yazip kendileri oynuyorlarAyy anam burdaki herkes bi senarist bi korkak kızlar noluyo
Benim tek korktuğum şey hırsız rabbim onuda kimseye yaşatmasın
bizim bu sene tatil yatarr,seneye kismet olursa artikk
Anılar oluşturdu işte bizlerde be güzel..
Ayy anam burdaki herkes bi senarist bi korkak kızlar noluyo
Benim tek korktuğum şey hırsız rabbim onuda kimseye yaşatmasın
Sinirlenirsen bizi bogmazsin degil mi denizdeValla ben evlenmeden once arkadaslarla giderdimm ama simdi benim icin tatil Kaş'a gitmek olur evim orda :) sizi de beklerimmm kigiiizzzz Turkiyenin en guzel yeri tatil icinn bencee
Kız bebek gelsinde benimde tatil yatsin hiç önemli değil.. Senin tatilin nasılsa geliyo ayy çok heyecan verici..
Bide cinsiyet öğreneydiniz.. Sıpa annesi gibi hanım hanımcık davranıyo açmam kimseye diyo
Kiz bunlar kendileri yazip kendileri oynuyorlar
Gecen sene gidemedik tatile hamilelik muhabbetine bu senede gidemeyiz herhaldebizimkinin memleketi haric orta onadoluda bi koy dusunun super tatil yani
Valla ben evlenmeden once arkadaslarla giderdimm ama simdi benim icin tatil Kaş'a gitmek olur evim orda :) sizi de beklerimmm kigiiizzzz Turkiyenin en guzel yeri tatil icinn bencee
evlendikten sonra biraz duzelme oldu yinee. eskiden daha fenaydim. unide ilk senemde yurtta kalmistim. gece tuvaletim gelince arkadasimida kaldirirdim. kizcagizda gelir kapida beklerdihatta bi keresinde isim uzamisti.tuvaletin kapisinin onune sandalye cekmis,oturmus oyle beklior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?