Ağlayakta gözden mi olak???

Benim ki guneye bskiyor yaza bi gel ki tam sauna aysemm

Kız soba falan deme direkt çocukluğuma gidiyorum ve çok özlüyorum keşke kız soba olsa ama kendi kendine dolan boşalan

Valla kafamı gözümü iyice sarıp çirkin ördek yavrusu gibi gidip geliyorum

O zamanda klima sart sosyalimm benim ev yazinda cok sicak oluyorr. Sicak ,soguk konusunda cok sanssizim yazin serin,kisin ilik evleri olan insanlara heo imrenerek bakmisimdir neyse cok sukur yinee,neler duyuyoruz insanlar soguktan donarak oluyorlar

Zaten soba diyince herkes bi cocukluguna gider benayim ananemlerin vardi sobasi,oraya gidince sobanin arkasinda mayisir uyur kalirdim. Soba olayinin tek olumsuz yonu bi odaa cok sicak ama diger odalar buz gibi.kimse diger odalara gitmek istemezdiii

Valla anlamiyorum ki aysem biniyi bi kotu bi gunes aciyor bi kapiyor istanbula yagis diyodu bugun

Yelizimmmm atarli sirine nasil ama

Kız soba falan deme direkt çocukluğuma gidiyorum ve çok özlüyorum keşke kız soba olsa ama kendi kendine dolan boşalan

Valla kafamı gözümü iyice sarıp çirkin ördek yavrusu gibi gidip geliyorum

Kız kışın iyide yaIn felaket olur anam yazın napıyonuz ?

Bizim evde 10. Kat kışın iyi sıkıntı yok ama yazın süper pöfür pöfür :))

Sosyalimm supermiss sevdimm

Benosum ne yalan soyliim ben de bu ay kendimden umutluyumm

Ayseemmm iste ben de acabaaa diyorummm cok heycanliyimmm :18::18:

Benooossss soba miiii ben de cook ozledimm kizz bizim evde hala soba yaniyoo kaştaa zaten ya klima ya soba baska sansin yokk ama onun keyfi bi baska yaa
10. Kat mii kizz pencereden nasil bakion asagii ben cok korkarimm okadar yuksektennnn

Bencede sosyal taktır en mantıklısı. Çekilmez kız

Ayşem benim çocukluğum lise dönemimde dahil soba ile geçti ama çok özlüyorum desiğin gibi ben mutfağa hiç gitmek istemezdim helede o bulaşıkları yıkamak bama zulüm gibi gelirdi lahana gibi giyinirdik :)))

kiz ben sicak evi cok seviyorum halimden hic sikayetvetmiyorum ama benim ki illa taktiracam diyor ben sicagi cok seviyorum cunku
Sen herseyden korkuyon kiza

Ayni seyleri bende yasadim sobali ev cok kotu kiz annem ne yipranirdi saba komur odun

İnşAllah güzel haberleri vereceksin canım dualarımız seninle

Evet yazlık yerlerde sona oluyo evet ama iyide oluyo kız unutulmuyo

Kız ben ekşını severim hiç korkmuyorum camlarıda siliyorumda eşim izin vermiyo düşücem diye görsenin leş gibi sildirmiyo adam.. O yokken silicem ama adamsız bigünüm yok ki dibimden ayrılmıyo

Ayni seyleri bende yasadim sobali ev cok kotu kiz annem ne yipranirdi saba komur odun

Kız ona kalırsan bende sıcağı çok severim kışı hiç sevmem ama soba başka..

Zaten tek üzüldüğüm annemin çekmiş olduğu çilesi.. Kadının kolları ağrıyo mesela belki bu yüzden..

Ama çayıda pek güzel oluyo ki ben çay hiç sevmem

Valla canim cilesi cok kastane cayi guzelde

yaaaaaabende korkarimmm
zaten ailede de adim cikmistir.evin odlegi diyee
bugunku muhabbetlerinizdede gecmis ztn. anlattiklariniz herseyden bende cok tirsarimmm:18:
ben birde kendi kendime kuruyorum:18: hele gece yatarken en korktugum olaylar gozumun onunden bir bir gecerr:18:

Anılar oluşturdu işte bizlerde be güzel..

Kızlar tatil programı yapıyormusunuz konu değiştireyim

Ayy anam burdaki herkes bi senarist bi korkak kızlar noluyo

Benim tek korktuğum şey hırsız rabbim onuda kimseye yaşatmasın

Valla ben evlenmeden once arkadaslarla giderdimm ama simdi benim icin tatil Kaş'a gitmek olur evim orda :) sizi de beklerimmm kigiiizzzz Turkiyenin en guzel yeri tatil icinn bencee

bizim bu sene tatil yatarr,seneye kismet olursa artikk

Kız bebek gelsinde benimde tatil yatsin hiç önemli değil.. Senin tatilin nasılsa geliyo ayy çok heyecan verici..

Bide cinsiyet öğreneydiniz.. Sıpa annesi gibi hanım hanımcık davranıyo açmam kimseye diyo

Anılar oluşturdu işte bizlerde be güzel..

Kızlar tatil programı yapıyormusunuz konu değiştireyim

Ayy anam burdaki herkes bi senarist bi korkak kızlar noluyo

Benim tek korktuğum şey hırsız rabbim onuda kimseye yaşatmasın

evlendikten sonra biraz duzelme oldu yinee. eskiden daha fenaydim. unide ilk senemde yurtta kalmistim. gece tuvaletim gelince arkadasimida kaldirirdim. kizcagizda gelir kapida beklerdi hatta bi keresinde isim uzamisti.tuvaletin kapisinin onune sandalye cekmis,oturmus oyle beklior

Kız bebek gelsinde benimde tatil yatsin hiç önemli değil.. Senin tatilin nasılsa geliyo ayy çok heyecan verici..

Bide cinsiyet öğreneydiniz.. Sıpa annesi gibi hanım hanımcık davranıyo açmam kimseye diyo

Kiz bunlar kendileri yazip kendileri oynuyorlar

aynen oyyle sosyalimm

kiz bende kaşi cok merak ediyorummm. ins gitmek kismet olurr.

yaa benayim bacaklarini hic acmadi. birde dr diyoki bize poposunu donmus
hatta sosyale foto attim. bacaklar bitisik arkasinida donmuss

Gecen sene gidemedik tatile hamilelik muhabbetine bu senede gidemeyiz herhalde bizimkinin memleketi haric orta onadoluda bi koy dusunun super tatil yani

Aa bütün bi senenin acısını öle mi almak istiyo enişte bey.. Yok öyle yağma..

Bizde niyetliyiz ama bakalım olacak mı..

Valla ben evlenmeden once arkadaslarla giderdimm ama simdi benim icin tatil Kaş'a gitmek olur evim orda :) sizi de beklerimmm kigiiizzzz Turkiyenin en guzel yeri tatil icinn bencee

Kız sana o zaman her zaman tatil olur şanslısın anam

Eee yol artık ayşeee
Yazıl kıza yav ben olsam töbe kalkmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…