Ağlayakta gözden mi olak???

[QUOTEdbenay_06;33807770]Kop kop iyi geliyo gülmek gençleştiriyo
Malum ilerleyen yıllarda bizim ihtiyacımı olacak
Ilerleyen derken bence bu ilErlemis halimiz

Ne diyecen adama kisss[/QUOTE]

Ne dicem kizz cicek almadan eve gelme dicemm belki akil eder de extra bisey yapar
Evlenme teklifi yuzugumu de kendim begenip ayirtip ona adresi soylemistim hayatta işimi şansa birakmam

Bizde sadece dogum gunu oda yediye yok haa kiytiriktan bi pasta 3 tane mum

Kızz senin kise pek bi odun mu ne.. Burnundan getirmiyormusun ?

Biz evlendik 1,5 ay sonra benim doğum günümdü bizim herif unutmadı ama hiçte bişi yapmadı ne hediye ne bi yere götürme.. Çok üzüldüm oturdum ağladım hatta nasıl yapar diye..
Kaç gün burnundan getirdim şimdi sıkıyosa yapmasın

Evet bence de tam kutlamalik daa bakalim bizimki akil edecek mii

İnşAllah eder.. Söz konusu erkekler olunca yorum çok yapmamak lazım hödükler anam

Sosyalim daha bar canım genç görünüyoruz az biraz daha 40 a geleliö işte o zaman yandık

Kız yeliz o zaman süpriz mi olur.. Hayatta demem ben o hatırlıycak illa.
Ama yüzük olayın güzel yapmışsın tebrik ediyorum canım

Kız yeliz o zaman süpriz mi olur.. Hayatta demem ben o hatırlıycak illa.
Ama yüzük olayın güzel yapmışsın tebrik ediyorum canım

Eger karsindakinin romantizmine guvenmiyosan mecbuurrrr sonra aylarca kavgasini etmektensee
Kiz o yuzuk de neden bilion muu bana bir iki kere aldigi hediyelerdenn zevklerimizin hic uyusmadigini farkettim tek taş bu şakasi yokk şansa birakamazdim napiimm amaa evlenme teklifi surprizdi dogumgunumdee cok guzel bisey olmustu koskoca bi mekan şahit olup bide ayaga kalkip alkislamislardi solist sarki soylerken bianda evet yeliz hanim diye konusmaya basladi sonra benimki mikrofonu aldi konustu falann ayyy cok utanmistim cok guzeldii

En iyisini yapmışsın yüzük konusunda haklısın kötü bişi olmasındansa istediğin olmuş nasılsa alınacak

Walla enişte beye helal olsun.. Unutmayacak güzel bi anı olmuş.. Şanslısın valla kız

Biz ayrı şehirlerdeydik ben bekliyodum her an olur diye çünkü aileler falan girdiydi araya.. Bekliyorum ki çok ekşın bişi yapacak o potansiyel var çünkü ama nerdeee kuzenin arabasında giderken önde oturuyordum arkan bi yüzük uzanır ve teklif olur :)) halaa da derim bak millet nasıl yapıyo teklif diye hayal kırıklığı yaşamıştım üste bide doğum günü eklenince dedim bi yol olmaz bizim kocadan

Kizz benimkinin de iste kirk yildaa bii bidaha gorecegimi zannetmiyorumm mesela ayni adam dugunde de stresten mosmorr heyecanini sinir olarak yansitan ve bana dugunu zehir eden biri oldu

Kizz benimkinin de iste kirk yildaa bii bidaha gorecegimi zannetmiyorumm mesela ayni adam dugunde de stresten mosmorr heyecanini sinir olarak yansitan ve bana dugunu zehir eden biri oldu

Hadi yaa niye o kadar sinir oldu ve etti ki.. Heyecandır diycemde sana niye zehir ediyo ?

Yaa hic sormaa bana zehirr etmesinin sebebi onun gerginligi beni de gerdi ben hala dugun videomu izlemedimm hatirlamak istemiyorum hala cunku

Ay Allah'ım yaa..
Aslında gergin ve heyecanlı olmak normal ama sen işte herşey mükemmel olsun diye uğraşınca olmadı..

Canım ben yatıyorum iyi geceler diliyorum.. Kocam vuracak beni çünkü

Ay Allah'ım yaa..
Aslında gergin ve heyecanlı olmak normal ama sen işte herşey mükemmel olsun diye uğraşınca olmadı..

Canım ben yatıyorum iyi geceler diliyorum.. Kocam vuracak beni çünkü

Valla benimki de hasta yatti erkenden simdi kalkip laf soylicekk gerci ben baya gec uyuyom da yataga gidip kitap okuyorum uykum gelene kadarr
Hadi canmm iyi geceler opuyorummm

Ilerleyen derken bence bu ilErlemis halimiz

Ne diyecen adama kisss

Ne dicem kizz cicek almadan eve gelme dicemm belki akil eder de extra bisey yapar
Evlenme teklifi yuzugumu de kendim begenip ayirtip ona adresi soylemistim hayatta işimi şansa birakmam [/QUOTE]

en iyisini yapmışsın bu konuda bu tür konular şansa bırakılmaz

40 diyosun peki az kaldı zaten bu arada ne yapayım ya pasta getirdiğine şükür ediyorum, beklentimi düşük tutuyorum böylelikle daha mutlu oluyorum

hu huuuu ben buna derim evlenme teklifi çok romantik ama ben istemezdim utanırdım herkesin içinde

benimkide uçakta teklif etti malatyadan izmire giderken, kabul edecen mecbur kaçacak bi yer yok çünkü

aynen aynı şeyleri bende yaşadımm bi gergenlik bi sinir sanki dünyayı kurtaracak

Günaydınn kızlarrr

Sosyalim senikide güzel miş kız mecburi evet deme

Düşünde hadi yeliz kocası gerginmişde gergindi sana ne oldu canım ?

Bi ben rahatım galiba hiççç sinir tok bi tek heyecan çoktu mal gibi nikah kıyılırken nikah memuru dinlerken ha bire kafamla tasdik etmişim çok gülüyoruz halaaa bide inanılma hızlı giriş yapmışız görsen kaçıyo sanki nikah

Hee sende yelizdensin anlaşıldı tamam :)

Bugünde hava güzel
Yalandan temizlik yapmam lazım

Ayy temizlik miii ya ne bitmez tukenmez bisey demiiii
Ben bu sabah tam bir ateş topuydumm nasil bi sinirle uyandimm anlatamam belim agriyo cok fena ve kasıklarim ve sinirimmmm adet semptomlariii
Sabah yazik esim odayi supuruyo niye supurge sesiyle uyandirdi diye agladimm

Hee sende yelizdensin anlaşıldı tamam :)

Bugünde hava güzel
Yalandan temizlik yapmam lazım

aynen benimde ama hiç kalkasım yokk

kız dünyanın en güzel sesi bence o ses keşke benimkide sabah sabah o sesle uyandırsa ahanda böyle alnından öperim onu

Son düzenleme:
kızlar ben bişey soracağım bizim buranın suları çok kireçli bizde alaturka wc kullanıyoruz hani o taş beyaz ya hep üstü leke leke olmuş, çamaşır suyuyla yıkıyorum kar etmiyor kireç çözücü tuz ruhuda kullanmak istemiyorum derzleri deler atar diye bana bi çözüm yolu söyleyin hele :26:

Ayy yeliz sen adamı öldürün bu gidişle kız sakin olsana..
Şu semptomlar kadar berbat bişi yok zaten..
Belkide bebektendir hiç belli olmaz canım.. Rahat oll

Valla ben temizliği aslında çok severdim taaa ki evlenen kadar şimdi çok üşüniyorum nedense hiç yapasım gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…