Ilerleyen derken bence bu ilErlemis halimiz[QUOTEdbenay_06;33807770]Kop kop iyi geliyo gülmek gençleştiriyo
Malum ilerleyen yıllarda bizim ihtiyacımı olacak
Bizde sadece dogum gunu oda yediye yok haa kiytiriktan bi pasta 3 tane mum
Evet bence de tam kutlamalik daa bakalim bizimki akil edecek mii
Ilerleyen derken bence bu ilErlemis halimiz
Ne diyecen adama kisss
Ne dicem kizz cicek almadan eve gelme dicemm belki akil eder de extra bisey yapar
Evlenme teklifi yuzugumu de kendim begenip ayirtip ona adresi soylemistim hayatta işimi şansa birakmam
Kız yeliz o zaman süpriz mi olur.. Hayatta demem ben o hatırlıycak illa.
Ama yüzük olayın güzel yapmışsın tebrik ediyorum canım
Eger karsindakinin romantizmine guvenmiyosan mecbuurrrr sonra aylarca kavgasini etmektensee
Kiz o yuzuk de neden bilion muu bana bir iki kere aldigi hediyelerdenn zevklerimizin hic uyusmadigini farkettim tek taş bu şakasi yokk şansa birakamazdim napiimm amaa evlenme teklifi surprizdi dogumgunumdee cok guzel bisey olmustu koskoca bi mekan şahit olup bide ayaga kalkip alkislamislardi solist sarki soylerken bianda evet yeliz hanim diye konusmaya basladi sonra benimki mikrofonu aldi konustu falann ayyy cok utanmistim cok guzeldii
En iyisini yapmışsın yüzük konusunda haklısın kötü bişi olmasındansa istediğin olmuş nasılsa alınacak
Walla enişte beye helal olsun.. Unutmayacak güzel bi anı olmuş.. Şanslısın valla kız
Biz ayrı şehirlerdeydik ben bekliyodum her an olur diye çünkü aileler falan girdiydi araya.. Bekliyorum ki çok ekşın bişi yapacak o potansiyel var çünkü ama nerdeee kuzenin arabasında giderken önde oturuyordum arkan bi yüzük uzanır ve teklif olur :)) halaa da derim bak millet nasıl yapıyo teklif diye hayal kırıklığı yaşamıştım üste bide doğum günü eklenince dedim bi yol olmaz bizim kocadan
Kizz benimkinin de iste kirk yildaa bii bidaha gorecegimi zannetmiyorummmesela ayni adam dugunde de stresten mosmorr heyecanini sinir olarak yansitan ve bana dugunu zehir eden biri oldu
Hadi yaa niye o kadar sinir oldu ve etti ki.. Heyecandır diycemde sana niye zehir ediyo ?
Yaa hic sormaa bana zehirr etmesinin sebebi onun gerginligi beni de gerdi ben hala dugun videomu izlemedimm hatirlamak istemiyorum hala cunku
Ay Allah'ım yaa..
Aslında gergin ve heyecanlı olmak normal ama sen işte herşey mükemmel olsun diye uğraşınca olmadı..
Canım ben yatıyorum iyi geceler diliyorum.. Kocam vuracak beni çünkü
Ilerleyen derken bence bu ilErlemis halimiz
Ne diyecen adama kisss
Kızz senin kise pek bi odun mu ne.. Burnundan getirmiyormusun ?
Biz evlendik 1,5 ay sonra benim doğum günümdü bizim herif unutmadı ama hiçte bişi yapmadı ne hediye ne bi yere götürme.. Çok üzüldüm oturdum ağladım hatta nasıl yapar diye..
Kaç gün burnundan getirdimşimdi sıkıyosa yapmasın
İnşAllah eder.. Söz konusu erkekler olunca yorum çok yapmamak lazım hödükler anam
Sosyalim daha bar canım genç görünüyoruz az biraz daha 40 a geleliö işte o zaman yandık
Eger karsindakinin romantizmine guvenmiyosan mecbuurrrr sonra aylarca kavgasini etmektensee
Kiz o yuzuk de neden bilion muu bana bir iki kere aldigi hediyelerdenn zevklerimizin hic uyusmadigini farkettim tek taş bu şakasi yokk şansa birakamazdim napiimm amaa evlenme teklifi surprizdi dogumgunumdee cok guzel bisey olmustu koskoca bi mekan şahit olup bide ayaga kalkip alkislamislardi solist sarki soylerken bianda evet yeliz hanim diye konusmaya basladi sonra benimki mikrofonu aldi konustu falann ayyy cok utanmistim cok guzeldii
En iyisini yapmışsın yüzük konusunda haklısın kötü bişi olmasındansa istediğin olmuş nasılsa alınacak
Walla enişte beye helal olsun.. Unutmayacak güzel bi anı olmuş.. Şanslısın valla kız
Biz ayrı şehirlerdeydik ben bekliyodum her an olur diye çünkü aileler falan girdiydi araya.. Bekliyorum ki çok ekşın bişi yapacak o potansiyel var çünkü ama nerdeee kuzenin arabasında giderken önde oturuyordum arkan bi yüzük uzanır ve teklif olur :)) halaa da derim bak millet nasıl yapıyo teklif diye hayal kırıklığı yaşamıştım üste bide doğum günü eklenince dedim bi yol olmaz bizim kocadan
Kizz benimkinin de iste kirk yildaa bii bidaha gorecegimi zannetmiyorummmesela ayni adam dugunde de stresten mosmorr heyecanini sinir olarak yansitan ve bana dugunu zehir eden biri oldu
Kiz iste benim koca gergin oldugu icin bende gergindim benos
Gunaydin yelizimmm
Hee sende yelizdensinanlaşıldı tamam :)
Bugünde hava güzel
Yalandan temizlik yapmam lazım
Hee sende yelizdensinanlaşıldı tamam :)
Bugünde hava güzel
Yalandan temizlik yapmam lazım
Ayy temizlik miiiya ne bitmez tukenmez bisey demiiii
Ben bu sabah tam bir ateş topuydumm nasil bi sinirle uyandimm anlatamambelim agriyo cok fena ve kasıklarim ve sinirimmmm adet semptomlariii
Sabah yazik esim odayi supuruyo niye supurge sesiyle uyandirdi diye agladimm
Ayy temizlik miiiya ne bitmez tukenmez bisey demiiii
Ben bu sabah tam bir ateş topuydumm nasil bi sinirle uyandimm anlatamambelim agriyo cok fena ve kasıklarim ve sinirimmmm adet semptomlariii
Sabah yazik esim odayi supuruyo niye supurge sesiyle uyandirdi diye agladimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?