Ağlayakta gözden mi olak???

Kigiizz takipteyimm ama yazamiomm benimki tepemdeydii
Ya bi iki yere ugradik esimin dayisinin cocugu oldu hayirli olsuna falan.simdi de kv gildeyimm esime taciz mesajlari atiyorum gelio beni alsin diyee 2 saat yeter
Burdan da sinemaya gitcezz sonra eve gider gitmez yapicamm cok merak ettimmm

Son düzenleme:
Mrb kizlarrr

Yelizcann ben bata 2 gun kala ovu testi yapmistim. Silik cizgi cikmisti ama cok silik degildi yinede:) sende bi dene bakalim.
Sosyalim tuvalet icin fundosun dedigini dene bence,o cok etkili..
Benaycann kolyene bayildimm,ellerine saglik.cok şık olmus

Hoşgeldin canım
Çok tşk ediyorum beğenmene sevindim

Tamam canım.. Bu sene biz kekik alıp kuruttuk inanılma memnun kaldım bu sene dikesin geldi ya inşAllah becerebilirim

yaparsın kız bi şeyi yok duyanda bonzai yapacak sanar

hayırlısı olsun canım inşallah sonu güzel olur

hangi filme gideceksiniz:26: eyvah eyvah mı

tamam canım deneyeceğim lekeleri falan çıkarır inşallah çamaşır suyu döküyorum ama çıkarmıyor lekeleri

Kimse yok miiiiiii
Yok kizz ben daha dugun dernek izlememistim dee ona gittikk
Simdik 3 saatlik tuttugum cisimlen ovulasyon testi yapiciimmm :18:

Yaptimmmmm
Yanii bisey dicemm bu ay tahmini yum gunumde gunduz 3 saatlik idrarla yaptigim galiba bundan daha koyu cikmamisti eski resimlere bi bakmam lazimm cekmistim fotografini

Var canm yaparim yarin gunduz

Aysem bugun igneden 2 gun sonra catladigini dusunursek 11. Gun dün test yapmistim ama aksam,cikmamisti biseyy
Yarin sabah yapcemm testii

Bak mailine attim cnm. Yumdan 10 gun sonra ovu testinin resmini. Aradaki farki gorursun:)
Ignenin etkisi kalmadi su anda ztn. Ovu testinin bole cikmasi supheli biraz:44:

Seninki benim yum gununde yaptigimla ayni gibi bak koyayimm

Bak buu yum gunumde yapmistimm peki sen bunu yapmadan once nekadar tuttun çisiniii

Iste o yuzden en kisa zamanda gebelik testi yapman lazim. Ben ovu testinden 2 saat sonra gebelik testi yapmistim.

Yaa bugun soz verdimm hem bitane var simdi yaparsam ve bisey cikmazsa yarin ilk idrarla yapmadim diye pisman olcamm oyuzden ilk idrarla yapiim garanti olsunn yarin da cikmazsa yok dicem artik zatenn

2 yada 3 olmali canim. Birde ben cok sivi icecekler almadigim icin wc ye cok cikmam

Anladim yavrumm ben simdi cay icmeye basladim 2 saat boyunca icerimm
Sabahh ilk idrarla yapayim bakalim hayirlisii

Simdi sana belirtilerden bahsedeyimm
Sag kasigim agirlikli olmak uzere baya bi zonklama var bacagima vuruyo bide bacagimi çekince karnima dogru;orda bi agri bi doluluk hissi oluyo amaaaa sebebi kist de olabilir
Gogus uclarim cok hassaslasmisti boyle kizardi tahris olmus gibi ama goguslerim sismemisti bugun sisti
Bide her cis yaptigimda afedersin silinince pecetede sari akinti goruyorum ve bu 3-4 gundur hep varr
Tabii ki bunlar ayni zamanda adet belirtisi biliyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…