Mrb kizlarrr
Yelizcann ben bata 2 gun kala ovu testi yapmistim. Silik cizgi cikmisti ama cok silik degildi yinede:) sende bi dene bakalim.
Sosyalim tuvalet icin fundosun dedigini dene bence,o cok etkili..
Benaycann kolyene bayildimm,ellerine saglik.cok şık olmus
Tamam canım.. Bu sene biz kekik alıp kuruttuk inanılma memnun kaldım bu sene dikesin geldi ya inşAllah becerebilirim
Valla bende zor yazıyom ama takipteyim ha
nane çok çoğalıyo yaaa kopardıkçabizde ekmiştik fide koparıp
yeliz yapsın bakalım re çıkacakkk merak ettik
ağrı arttı tızlar diş etlerimde ağrıyo şifayı kaptımmm:2:
Kızlarrr aptal bi kuzenim var kocaya kaçmışşşş
daha küçücükk asi nankör ailesini üzen bi kızdı
23 ünoe düğün var konsey koplanıp karar alınmışşş
Kigiizz takipteyimm ama yazamiomm benimki tepemdeydii
Ya bi iki yere ugradik esimin dayisinin cocugu oldu hayirli olsuna falan.simdi de kv gildeyimm esime taciz mesajlari atiyorum gelio beni alsin diyee 2 saat yeter
Burdan da sinemaya gitcezz sonra eve gider gitmez yapicamm cok merak ettimmm
Mrb kizlarrr
Yelizcann ben bata 2 gun kala ovu testi yapmistim. Silik cizgi cikmisti ama cok silik degildi yinede:) sende bi dene bakalim.
Sosyalim tuvalet icin fundosun dedigini dene bence,o cok etkili..
Benaycann kolyene bayildimm,ellerine saglik.cok şık olmus
Yelizim baska ovubtesti var mi yarin aksam 5 gibi tekrar yapsanaEki Görüntüle 960468
Yaptimmmmm
Yanii bisey dicemm bu ay tahmini yum gunumde gunduz 3 saatlik idrarla yaptigim galiba bundan daha koyu cikmamisti eski resimlere bi bakmam lazimm cekmistim fotografini
Eki Görüntüle 960468
Yaptimmmmm
Yanii bisey dicemm bu ay tahmini yum gunumde gunduz 3 saatlik idrarla yaptigim galiba bundan daha koyu cikmamisti eski resimlere bi bakmam lazimm cekmistim fotografini
Yelizim baska ovubtesti var mi yarin aksam 5 gibi tekrar yapsana
Yelooooooo benimki daha silik cikmistiii
Bugun yumdan sonra kacinci gunun?
Gebelik testin varsa yapsana biii
Var canm yaparim yarin gunduz
Aysem bugun igneden 2 gun sonra catladigini dusunursek 11. Gun dün test yapmistim ama aksam,cikmamisti biseyy
Yarin sabah yapcemm testii
Ama okuduguma gore bu teste kanıp sonra yanılanlar da var
ayy süpermiş bu kız ,bu arada o kadar mesajı hangi ara attın bacı 13 bin
Iste o yuzden en kisa zamanda gebelik testi yapman lazim. Ben ovu testinden 2 saat sonra gebelik testi yapmistim.
Seninki benim yum gununde yaptigimla ayni gibi bak koyayimm
Eki Görüntüle 960473
Bak buu yum gunumde yapmistimm peki sen bunu yapmadan once nekadar tuttun çisiniii
Yaa bugun soz verdimm hem bitane var simdi yaparsam ve bisey cikmazsa yarin ilk idrarla yapmadim diye pisman olcamm oyuzden ilk idrarla yapiim garanti olsunn yarin da cikmazsa yok dicem artik zatenn
olmustur canim kk bagimlisi oldum çıktım
2 yada 3 olmali canim. Birde ben cok sivi icecekler almadigim icin wc ye cok cikmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?