aynen benimde ama hiç kalkasım yokk
kız dünyanın en güzel sesi bence o seskeşke benimkide sabah sabah o sesle uyandırsa ahanda böyle alnından öperim onu
kızlar ben bişey soracağım bizim buranın suları çok kireçli bizde alaturka wc kullanıyoruz hani o taş beyaz ya hep üstü leke leke olmuş, çamaşır suyuyla yıkıyorum kar etmiyor kireç çözücü tuz ruhuda kullanmak istemiyorum derzleri deler atar diye bana bi çözüm yolu söyleyin hele :26:
Değil mi kız. Benimki yapıyo ama ben hastayken
Kız valla ben tuz ruhu çok az döküyorum başka türkü çıkmıyı klozetin lekeleri.. Bizimde kireçli sular ki kuyu suyu kullanırdıl berbat bişeydi su bağlanan kadar deli olurdum bulaşıklarımı 3 kez yıkadığım günleri bilirim ona sebep tek tuz ruhu paklıyı klozeti
canım o klozette iyi oluyorda bizim ki alafranga öyle olunca dökemiyorsun derzler delinir aşağıya su gider diye
benimki ne hastalığımda ne de sağlığımda yaparkız ben bu adamı niye almışım ki
koptum yaaa
Alıştırcaktın anam
Valla ondanım da var ama kullanmadığımız için canım hiç araştırma içine girmedim( kireç sökücü neyim bişi yapmadıysa yapmaz daha bişi galiba.
inşallah canlarım hoşgeldiniz, bu topicte hamile olmayan kalmayacak bak görürsünüz benim içime öyle doğuyor
sağol benay çok yardımcı oldun
kız saat 1 i geçmiş yaa anam anamm kalktım benarada gelir bakarım size
aynen benimde ama hiç kalkasım yokk
kız dünyanın en güzel sesi bence o seskeşke benimkide sabah sabah o sesle uyandırsa ahanda böyle alnından öperim onu
kızlar ben bişey soracağım bizim buranın suları çok kireçli bizde alaturka wc kullanıyoruz hani o taş beyaz ya hep üstü leke leke olmuş, çamaşır suyuyla yıkıyorum kar etmiyor kireç çözücü tuz ruhuda kullanmak istemiyorum derzleri deler atar diye bana bi çözüm yolu söyleyin hele :26:
Selammmmmm
kız benay bende hava iyi olunca güzel temizlik yapıyorum soğukta hiç içimden gelmiyoo 2 gündür elimi sürmedimmm
bugün güneş varya sabah kahv. Çıktık çıkarken açtm camları şimdi girdim kapadımm
sosyalll cif mavİ şişe pembe kapaklıyı denedinmİii
cillitbangden hiç memnun kalmadım ben hatta şikayet yazdımm
duşakabin silikonlarını bi adam edemedim yaa derzler için koçtaşta bahusta cerevit var o iyi
bide sihirli su diyolar almadım hiç
Kigiiizzzzz nasilsinnnn
Hee o cif ben seviyorum vazgecilmezim elimden dusmezz
Sana bisey sorcemmm forumda da bunla ilgili topikler varr hatunlar diyo kii adetten bir iki gun once ovulasyon testi kopkoyu cikiyomus eger gebelik varsaa hatta yazanlarin bicogu oyle ogrenmis gebeligi sence olabilir miii aksam eve gidince yapcamm
Hatta kizin biri 5 haftalik hamileymis bunu okuyunca merak etmis gidip yapmis ovulasyon testini ikinci birinciden daha koyu cikmiss olabiler mii sanki ayse de ovulasyon testi yapmistim ondan suphelenmistim dediydii
Az daha bekle 10 15 gun sonra dikersin simdi erkenNane kekik icin fide olarak dikeceksin degil mi tohumdan degil
Yelizim dediginden bendede var hani kopuk sikandan degil mi dusakabinde iyide wc de ise yaramiyor
Fundosum senin dedigini bi deneyeyim
Ovu testleri hamilelik testi gibi kullanilabilir yelizim ikiside koyu cikarsa hamilelik var demektir, cunku yumurtlama doneminde olan Lh hormonu eger hamilelik olursa ttekrar yukselise gecer ama adetin gelecekse lh hormonu azalacagindan t cizgisi silik cikar
Kız ne bilim ilk defa yapacak balkona saksı gibi büyük bişeyin içine dikiyim diyom :)) fide mi tohummu anlamam ki gidip alacam
Sen söyle nasıl yapıyım
Fide al canim havalar biraz isinsin oyle dik ama alirsan soyle tuyolari vereyim
Tabletteyim ya cok yazamiyorum simdi pc ye gecince yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?