Ağlayakta gözden mi olak???

Aynen fundam.bende camlara cikamiorum. Birde sirf salanda 3 cam 1 balkon cami var. Birde camlarim buyuk.
Valla kadin gelio 1 bucuk saatte silio gidio. Diger turlu evdeyjm ztn.kendi isimi yavas yavas yapiorum.

inşallah canım hepimizzzzz
kız eşim aradı bi arkadaşı var hani geçende bizide götürdüler gece yemeğe sonra canlı müziğe
bizden sonra nerelere gittiler
birde kızları var 5 e giden oda hep yanlarında
kadın bir kaprisli bi doyumsuz
eşim dediki kavga etmişler çok kötü boşıycam seni demiş kadın için evinle benle kızınla hiç ilgilenmiyorsun
halbuki varyaaa adam nereye istese götürüyo ilgilide vede adamın barı var ortak akşamları gidiyo işden çıkarken oraya bile gidiyo kadın sık sık
dedimki diyo biz fundayla sizden sonra hiç çıkmadık bi doğum ziyareti ben hergün sporda o evde sesi çıkmıyo kızın
abi normal değilsiniz dedim diyo hasta yaa benim hanım bıktım usandım demiş

Evet aysemm mecburen aksam yemk oncesi bide gece yatmadn yaparim inss ise yarar simdilk pek bi degisiklik yok ama

Aminn canım hepimize inşAllah..

Kız senin camlarda maşallah yani gerekir biri ama sen varken gelsn bende güvenemem :))

Neşeli bir başlık keyifle okudum güzel gülüşler herkese...

Tşk ediyoruz.. Kendimizce gülüp eğleniyoruz kısaca seviyoruz biz bizi

Sende kısaca hikayenle başlayabilirsin

Aynen fundam.bende camlara cikamiorum. Birde sirf salanda 3 cam 1 balkon cami var. Birde camlarim buyuk.
Valla kadin gelio 1 bucuk saatte silio gidio. Diger turlu evdeyjm ztn.kendi isimi yavas yavas yapiorum.

benim giriş kat ama demir korkuluklar var hepsinde çok zor oluyooo benimde sırf salonda 9 pencerem var bisürü cam yetmezmiş gibi bide cam balkon yaptırdım gelen zaten kaçıyoo sırf camlar oyalanı bişey yapamadım diyo kadın

ayyy bende eve geçsem ayşem havada ısınsa şöle ne planlarım var halı yıkatmak perdeler m.dolabı oy oy

Yuhh yaa.insanlar sukretmeyi bilmior iste. Bundan bosansa mutlu mu olacak sanki. Neyse Allah herkese selamet versin.
9 cam miiiii vala temizlikcinin kacmasi cok dogal
Ins. Sende onumuzdeki aya isi birakirsinnn,yazin serin olan evinde pufur pufur oturursun cnm.
Twinim bendede pek bi degisiklik olmamisti.sen icmeyi birakma.gecede ic.

Tamam kuzu bu arada lizo yorumlamis anam sehzade mi olck oda gostereydi iyiydi senin minik
Sedosun da belli degil dimi

ayşemm bu değerlere göre erkek ben seninkini kız hissediyodum ama sen erkek hissediyodun değilmi

kızzzzzzzzzzzz o değerler cinsiyetmi belirliyooooooooooo erkek yılı diyolar yaa doğru demek herkes erkek doğuruyoooo

yaaaa benimki bi tatlı dille konuşuyooo dedim bişey olmuşşş duyuyo elin karısını hemen kıymete biniyom

kız bulsaydım burda perde paylaşmıştım orda vardıııı salon

soğan mucize yaa twinimmm aksatma hadi bakalım inşallah etki edicek sendede ayşemdeki gibi

Insss fundoscann ay ard arda versek su haberleri kizz ne guzel olur icim bi coskulu bugun hayrolsun

yaa fundoş sedoş ne yaptı ki konuşmadın mı ? ne kontrolü vardı onun bugün daha yeni gitmedi mi ikili teste görememişti sanki. onunda bhcg değerini öğrensek de yorum yapsak ona göre

Napim canm adet sancisi ve öksürük anami aglattiiii

adaçayı içiyor musun kız

Nasilsnzz kizlarrr
Sosyalim fundosum yelizim benosum mutlulk kuzumm

iyiyim canım yeni geldim sen ne yapıyorsun

sonuçların iyi çıktığına sevindim kuzum hadi gözün aydın

güzel haberlerle gel kuzu

kız sen gitmiş gelmişsin ben yeni geliyorum

canım benim sağol bitti sayılır işim

Tamam kuzu bu arada lizo yorumlamis anam sehzade mi olck oda gostereydi iyiydi senin minik
Sedosun da belli degil dimi

Insallah soganin mucizesini twinde gorecek
Bakalim sali gunu belki gosterir
Evet bu ara hep erkek duyorum bende.aman saglikli olsunda cinsiyeti hic onemli degil.
Perdeni bulursan paylas fundam merak ettim.Allah muhabbetinizi artirsin cnm. Senin kiymetini daha iyi anlar simdi

Sagol sosyalim.sonuclari kendim yorumladim.forumlardan bakarak. Daha doktora gostermedim cnm.artik bizde yari doktor sayiliriz
Doktorculuk oynuyoruz o kadarrr

Kuzum ne cok isin var senin cok sukur azalmis
Ozledik cnm bnm
Inss Ayşem sogan i hep erteliyodum yapıcam diyip duruyodum bide bunu deniyim inss bekletmeden gelir miniklermz

Canlar bende cikayim kiz kardesime gidicem optm hepinizi
Fatmamida merak ettim arada bakarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…