Ağlayakta gözden mi olak???

selam canim, evet sabahtan beri burdayim, patronum yok cooook rahatim bugün
hosbulduk :)
nasilsin?

iyiyim aynen benimkilerde izmite gitti şehir dışına yani gerçi gelmek üzeredirler ama çok rahatım bugün
ya 5 dk lık bi iş için çıktım trafikte geçti vakit 2 saat sürdü hava ısındımı bu istanbul coşuyooo

susmam susturamazsınızzzzz

Kigiiizzzz cok agrim varr deli gibi simdi basladii ignenin etkisi gecti demekki :18: doğrulmami engelleyen bi agrii öfff

Kigiiizzzz cok agrim varr deli gibi simdi basladii ignenin etkisi gecti demekki :18: doğrulmami engelleyen bi agrii öfff

bende tam yeliz uyudu galiba dicektim
kız o kadarmı fena ben tüm gün gelmim işe o gün dimiii :18:
ilacın etkiside hemencik geçsin inşallahda çalışmalar başlasın

Yelizcim cok gecmis olsun temiz ciktigina sevindim umarim tikaniklik varsada acmistir hemen hamis kalirsin
Bende simdi geldim eve doktora tam bebegi hissettigim yeri gosterdim dogruymus :)
Sol tarafimda basasagi duruyo poposunu karnima dayamis ayaklarini debeliyo gercekten dogruymus hissettigim :) agirlik hissettigim yerde poposuymus :)

bende tam yeliz uyudu galiba dicektim
kız o kadarmı fena ben tüm gün gelmim işe o gün dimiii :18:
ilacın etkiside hemencik geçsin inşallahda çalışmalar başlasın

Ben de onu dicektim sen tüm gun icin izin al bide funda aneztezi ile olcaksan bilee mutlaka bi agri kesici igne yaptirr sonrasi icin

Saol lizimmmm
Haaaa ohh rahati bulmuss tabii yayiliyo sipaa keyfe bakk

poposunu mu dönmüşş ayy çok tatlı yaa ::))))
hiç sorma birden bi sessizlik biz demirbaş olarak açık tabi
bende tarifleri geziyodum

güzel tarif bulursan bizede yaz gülo

Kızlar ben geldimm
Herkes nasillll
Yine almis başın i gitmiss yaa
Okumadn direkt daldim
Yelizimm naptiii kizlaarrr butun gun aklimdaydi toplanti vardi bakamdm

Ben de onu dicektim sen tüm gun icin izin al bide funda aneztezi ile olcaksan bilee mutlaka bi agri kesici igne yaptirr sonrasi icin

ayyyy kıyamammmm çok şirinnn kızzz

evet öle yapim canım çok heyecanlıyım şimdiden kız ne çıkcak acaba oyyy tahminime göre 24 ünde olur

canım ne istiyor biliyomusunuz
eve gidip sevdiğm şeyler önüme dizilmiş şekilde uzanmış neşeli günleri izlemek bi yandanda götürmek :125:

Yelizimm kuzumm okudum simdi gecmis olsun cnmm bnm inss arksndan hmn bebis gelicek
Cektgn agrilrida unutrsun giderr
Kiz pelvik mr nasil cekiliyoki :44:

Yelizimm kuzumm okudum simdi gecmis olsun cnmm bnm inss arksndan hmn bebis gelicek
Cektgn agrilrida unutrsun giderr
Kiz pelvik mr nasil cekiliyoki :44:

notmal yatıyosun röntgen çekiyolar yaptıranlar öle demiş
twinimmmm

sohbetinizede doyum olmuyo hatunlar hızlanınnnn seriiiiiiiiiiii

Kızlar ben geldimm
Herkes nasillll
Yine almis başın i gitmiss yaa
Okumadn direkt daldim
Yelizimm naptiii kizlaarrr butun gun aklimdaydi toplanti vardi bakamdm

canım ne istiyor biliyomusunuz
eve gidip sevdiğm şeyler önüme dizilmiş şekilde uzanmış neşeli günleri izlemek bi yandanda götürmek :125:

Twinimm yeliz burdaaa
Film cekildi temizz sorun yokk cok sukurr sadece agri cekiyorum accikk

Fundosummm dunyada okadar guzel bi film daha yok demii gülmeler samimii hüznü samimii insanın içini ısıtıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…