Basacım bu arada sabahtan beri burdasın bi selamlaşamadık hoşgeldin topiğimize
Ben Funda :79:
standart karın ve bel ağrılarım başladı
ne olurdu şu dokunulmayacak derecede hassas göğüs ağrısı denen şey başlasada aaa buda ne desem
selam canim, evet sabahtan beri burdayim, patronum yok cooook rahatim bugün
hosbulduk :)
nasilsin?
sus desem
Kigiiizzzz cok agrim varr deli gibi simdi basladii ignenin etkisi gecti demekki :18: doğrulmami engelleyen bi agrii öfff
Kigiiizzzz cok agrim varr deli gibi simdi basladii ignenin etkisi gecti demekki :18: doğrulmami engelleyen bi agrii öfff
çok ağrın varsa bi ağrı kesici daha al canım
bende tam yeliz uyudu galiba dicektim
kız o kadarmı fena ben tüm gün gelmim işe o gün dimiii :18:
ilacın etkiside hemencik geçsin inşallahda çalışmalar başlasın
millet nereye kaybolduuu
Yelizcim cok gecmis olsun temiz ciktigina sevindim umarim tikaniklik varsada acmistir hemen hamis kalirsin
Bende simdi geldim eve doktora tam bebegi hissettigim yeri gosterdim dogruymus :)
Sol tarafimda basasagi duruyo poposunu karnima dayamis ayaklarini debeliyo gercekten dogruymus hissettigim :) agirlik hissettigim yerde poposuymus :)
Yelizcim cok gecmis olsun temiz ciktigina sevindim umarim tikaniklik varsada acmistir hemen hamis kalirsin
Bende simdi geldim eve doktora tam bebegi hissettigim yeri gosterdim dogruymus :)
Sol tarafimda basasagi duruyo poposunu karnima dayamis ayaklarini debeliyo gercekten dogruymus hissettigim :) agirlik hissettigim yerde poposuymus :)
hiç sorma birden bi sessizlik biz demirbaş olarak açık tabi
bende tarifleri geziyodum
Ben de onu dicektim sen tüm gun icin izin al bide funda aneztezi ile olcaksan bilee mutlaka bi agri kesici igne yaptirr sonrasi icin
Yelizimm kuzumm okudum simdi gecmis olsun cnmm bnm inss arksndan hmn bebis gelicek
Cektgn agrilrida unutrsun giderr
Kiz pelvik mr nasil cekiliyoki :44:
Kızlar ben geldimm
Herkes nasillll
Yine almis başın i gitmiss yaa
Okumadn direkt daldim
Yelizimm naptiii kizlaarrr butun gun aklimdaydi toplanti vardi bakamdm
canım ne istiyor biliyomusunuz
eve gidip sevdiğm şeyler önüme dizilmiş şekilde uzanmış neşeli günleri izlemek bi yandanda götürmek :125:
notmal yatıyosun röntgen çekiyolar yaptıranlar öle demiş
twinimmmm
sohbetinizede doyum olmuyo hatunlar hızlanınnnn seriiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?