canım şişeyle dolaş yaaaa sürekli iç
kötü bişey yok içini ferah tut miniğin çok sağlıklııııı tamammı
hemen su al ve iç sürekli lütfen
canım beş gün olan iğne yanlış değilsem klomen gibi etkisi olan bişey çatlatma iğnesi değil o5 gün iğnemiiiii
ben tek b gün vuruldum
adete kadar günaşırı çalışma oldumu fatmam yoksa bıraktınmı sonlarda :44:
görüşürüz canım benim öpüyoruz seniAyy kızlar yaaa eski günlere dönmüşsünüz :)))
oku oku canım çktı ya bugün herkes burda ne güzel..
Benim telefonu daha kargoya vermemişler sinir oldum.. pazartesi vercez dediler aradım nerde diye daha verilmemiş dediler açtım ağzımı yumdum gözümü bugün bi zahmet verin benim ayağıma gelmesine gerik yok ben gider alırım siz yeterki vermiş olun dedim kadar tamam hanimefendi ilgilencem dediAma vermeyebilir.. iş yerinin orda kargo ya 5 dk. gider alırım ama işte gelen yok :)
Yeliz'im Allah yardımcın olsun canım.. inşAllah sorunsuz ağrısız bitcek..artık ben yazdıklarını akşama okurum canım.. sende iyi ki varsın..
Ayşem sende hemen strese girme hamilelik bu herşey olabiliryor.. sen doktorona göster kötü bişi değildir mutlaka birşey verir yapman gereken..
sosyalim araba konusunda kızlar zaten yazmışlar yazacaklarını ama şu anda param olsa alacağım tek araba wolsvagen scirocco olurdu
Fundam, basa, fatmam, ezom, evli mutlu, twin girebilir bu saatlerde hepinize de kocaman bir merhaba ve güle güle diyorum benim öğle arası bitti
Artık akşama okurum..
inşallah faydası olur bebişin gelir hemenumarım bendede fayda olur cnm ben evlenmeden önce her ay mutlaka adet olurdum ama evlendikten sonra nolduysa oldu anlamadım ben bide mantar var dedi dr
hayırlısı canım bi sor istersen doktoraanladım canım ben her iki çatlatma iğnesinde de vurulduğum andan itibaren 3 gün üst üste ilişki dedi doktor. hayırlısı .
olmazsa aşılamdan önce ben de şu iğneleri bı deneyeyım söylesem yapar herhalde doktor
canım beş gün olan iğne yanlış değilsem klomen gibi etkisi olan bişey çatlatma iğnesi değil o
valla doğrusunu söylemek gerekirse iğneden sonra 5-6 kez çalışma oldu sonrasında ben istemedim bebişe bişey olur diye ki henüz ortada bebiş falan yoktuiçime doğdu galiba
görüşürüz canım benim öpüyoruz seni
inşallah faydası olur bebişin gelir hemenmantar engel oluyomuş spermleri etkiliyo bildiğim kadarıyla ama çok problem değil canım tedavisi kolay yanlış değilsem
hayırlısı canım bi sor istersen doktora
yok kız şaka yaptım sağolasın doğru diyosun çıktı almam gerek baktımda uğraştırıcı gibi geldi biraz kek sürekli yapıyom ama cevizli tarçınlı sosm mos işi var bunlarda incirli nefis görünüyooooooooooo :125:
ben bi inşaata gidip geliyommmm sayım yapacam az bişeycik
ayşemmmmmmmmmmmm
Fundam bende oyle dusundum. Sosyalim bakmis oyleymis zaten. Yaa iste bunlar hep su icmedigimden
Ben simdi disardayim netten cok arastiramiyorum.
Sagolun kizlar.
Fatmam sagolda tam belli degil daha oglan oldugu:)
Tamam fundam bu ara biraz daha fazla iciodum. Bundan sonra daha cok icecem.
Merhaba benayim hosgeldin. Sizinle konusunca biraz rahatladim cnm. Iyiki varsinizz.
Fundam anca cumaya bosluk bulabildim
sağlıklı olsun da kız olmuş oğlan olmuş çok önemli değil dimi canmFundam bende oyle dusundum. Sosyalim bakmis oyleymis zaten. Yaa iste bunlar hep su icmedigimden
Ben simdi disardayim netten cok arastiramiyorum.
Sagolun kizlar.
Fatmam sagolda tam belli degil daha oglan oldugu:)
ayy bu yelizzzz nerede kaldı :18:
girdi herhalde filmi çektirmeye Rabbim dayanma gücü versin
sağlıklı olsun da kız olmuş oğlan olmuş çok önemli değil dimi canm
çok basit yapması gözün korkmasın çikolata sosunu hazır alıyorum ben krem şantide öyle incirlinin üstündeki sosunda yapması çok kolay , tamam canım görüşürüz kolay gelsin
kesinlikle su içmelisin hem kendin hem bebeğin için
sende iyi ki varsın canım benim
Geldim kizlarr evdeyim şuan
Oncelikle temiz cikti sonuclarr tupler açikmis cok sukurr
Uygulamaya gelincee hani demistim ya agzima s.cilcak diyee az demisim anami s..... Yanii
Doktor beni uyardii film cekildigi anda sivi veriliyo ya sakin elini karnina falan getirme diyee ama oyle bi aci olamazz.Aci degil de agrii allahim hayatimda gissettigim en berbat agriydi ve ben istem dışı elimi karnima goturdum bagirarak tabi bu yuzden islem tekrarlandi ayni agriyi ikinci kez yasamak zorunda kaldim
Yani bi anlik agriydi hemen gecti ama kabus gibiydii cok agladimm
Ama gecti gitti suanda hicbisey hissetmiyorum sadece biraz kanamam var
Guya agri kesici igne yaptilar işlemden 1 dk once ne faydasi olacaksaa bide benim damarlarim incee iki kez de damari patlattilar kan icinde kaldi kollarim o da ayri gerdi beni
Oyle iste kizlar cok sukur tupler acikmiş.bi enfeksiyon gozukuyo gibi dedi onun icin ayri pelvik mr istedi 10 gun sonra cektir dedi oyle işteee gecti gitti cok sukur ama birdaha cektirmem gerekirsee asla bu sekilde yapmamm anestezi ile yaptiririm okadar diyeyim
Geldim kizlarr evdeyim şuan
Oncelikle temiz cikti sonuclarr tupler açikmis cok sukurr
Uygulamaya gelincee hani demistim ya agzima s.cilcak diyee az demisim anami s..... Yanii
Doktor beni uyardii film cekildigi anda sivi veriliyo ya sakin elini karnina falan getirme diyee ama oyle bi aci olamazz.Aci degil de agrii allahim hayatimda gissettigim en berbat agriydi ve ben istem dışı elimi karnima goturdum bagirarak tabi bu yuzden islem tekrarlandi ayni agriyi ikinci kez yasamak zorunda kaldim
Yani bi anlik agriydi hemen gecti ama kabus gibiydii cok agladimm
Ama gecti gitti suanda hicbisey hissetmiyorum sadece biraz kanamam var
Guya agri kesici igne yaptilar işlemden 1 dk once ne faydasi olacaksaa bide benim damarlarim incee iki kez de damari patlattilar kan icinde kaldi kollarim o da ayri gerdi beni
Oyle iste kizlar cok sukur tupler acikmiş.bi enfeksiyon gozukuyo gibi dedi onun icin ayri pelvik mr istedi 10 gun sonra cektir dedi oyle işteee gecti gitti cok sukur ama birdaha cektirmem gerekirsee asla bu sekilde yapmamm anestezi ile yaptiririm okadar diyeyim
Hadi gozunaydin yelizim. Tuplerinde acikmis masallah.
Pelvik mr nasil birsey canim?
Ya şu vajinadan yukari dogru olan kısmın mr ı galiba enfeksiyon falan varsa gormek icin
öncelikle geçmiş olsun canım bu kadar ağrı olması normal değil bence acaba azda olsa yapışıklık olabilir mi diye aklıma geldi , ama geçmiş gitmiş işte , pevlik mr ne kız :26:
ayşem aynı şeyi sormuşuz
Ya şu vajinadan yukari dogru olan kısmın mr ı galiba enfeksiyon falan varsa gormek icin
Evet sosyalim:)
Bende oyle dusundum belki azda olsa tikaniklik vardi yelizim neyse su anda herseyin temiz oldugunu bilioruz. Icimiz rahattt. Darisi fundamin basinaa.
Enfeksiyonda hamileligi engelliyo die biliorum. Onada fitil verir belki cnm
İste onun icin de ayri mr cektiricemm yani illa cektir demedi de istersen cektir bi bakalim daha onceden bi enfeksiyon gecirmis olabilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?