iyiyim aynen benimkilerde izmite gitti şehir dışına yani gerçi gelmek üzeredirler ama çok rahatım bugün
ya 5 dk lık bi iş için çıktım trafikte geçti vakit 2 saat sürdü hava ısındımı bu istanbul coşuyooo
susmam susturamazsınızzzzz
Twinimm yeliz burdaaa
Film cekildi temizz sorun yokk cok sukurr sadece agri cekiyorum accikk
Fundosummm dunyada okadar guzel bi film daha yok demii gülmeler samimii hüznü samimii insanın içini ısıtıyoo
Twinimm yeliz burdaaa
Film cekildi temizz sorun yokk cok sukurr sadece agri cekiyorum accikk
Fundosummm dunyada okadar guzel bi film daha yok demii gülmeler samimii hüznü samimii insanın içini ısıtıyoo
Anladmm kuzu
Sen ne alemdesin cnmm
insan ne kadar rahat oluyor degilmi...stres yok tasa yok :)
Kizlarr bu arada aklıma gelmişken söyliyim
Belki biliyosunzdr ama
Yum gunu hesaplamk icin batinizdan geriye 14 gun sayiliyomus
yaa muhteşemmmm bayılıyorummm her seferinde heyecanla izliyorummmm ziyaaaaaaaa :82:
bide kibar feyzoda içim kıpır kıpır
ben ne alemdeyiiim kırmızıları bekliyorum filme odaklandım canım
aman stresin alası var şuan kılkuyruklar geldi çoktaaaaanminiğim gelsinde kaçiiiim
evet kuzum ben bliyorum ve hep tutuyor hiç şaşmıyor ama gelen bi sıpa yok
Kac gun kaldi kizz off gelmis olsun bebiss
Ben daha bu ay ogrendim bunu
Bnmde takvime gore dogru oldu ama bakalim onun disinda anlasilmiyorr akinti vs
evet kuzum ben bliyorum ve hep tutuyor hiç şaşmıyor ama gelen bi sıpa yok
pazartesi en geç salı kapıyı çalar
öbür pteside filme gidecem dr. 8. gün mutlaka dedi
yok kızzz nerdeeeee :100:
Ahhh o sipalarin ben varyaaaaa isircamm isircammm gorsunnn
Gecenlerde esimle yemek yiyoduk arkadasiyla karsilastik bi ogullari var 2 yasindaa babasi oglum amcanin elini opsene dedii Allahimmm delirdimm bi gorsenizz nasil bi el opmee yiyecektim cocugu once alnina degdirip sonra öptü nasil guldukk icim gitti yaaa
Anam sen bnden daha betersn yaa ben kendimi bilirdim felaket tellali diyee
Kapi calarsa açama emi
Cnmm aynen bnde yaaa cocuklara karsi nasil bir zaafim var anlatamamAhhh o sipalarin ben varyaaaaa isircamm isircammm gorsunnn
Gecenlerde esimle yemek yiyoduk arkadasiyla karsilastik bi ogullari var 2 yasindaa babasi oglum amcanin elini opsene dedii Allahimmm delirdimm bi gorsenizz nasil bi el opmee yiyecektim cocugu once alnina degdirip sonra öptü nasil guldukk icim gitti yaaa
Fundosssssssssolduuuuuuuu açmammmm
anacım belirti neyin yokki adet olcakmışım gibi işte
hiç umut yok
fundoşum çok tatlısın sen ya yerim senifatmam balsuratlımmm sen filmden ne kadar zaman sonra
canım ya bende de öyle olmuştu uaznınca sorun yok ama ayağa kaltınmı bıçak saplıyolardı sanki ağrı kesici iyi gelir canım ben acile gidip iğne yaptırmıştımKigiiizzzz cok agrim varr deli gibi simdi basladii ignenin etkisi gecti demekki :18: doğrulmami engelleyen bi agrii öfff
lizim maşallah bebişine keyfi yerinde küçükbeyimizin ayrıca iyi olmasına çok sevindimYelizcim cok gecmis olsun temiz ciktigina sevindim umarim tikaniklik varsada acmistir hemen hamis kalirsin
Bende simdi geldim eve doktora tam bebegi hissettigim yeri gosterdim dogruymus :)
Sol tarafimda basasagi duruyo poposunu karnima dayamis ayaklarini debeliyo gercekten dogruymus hissettigim :) agirlik hissettigim yerde poposuymus :)
slm canım biz iyiyiz sen nasılsınKızlar ben geldimm
Herkes nasillll
Yine almis başın i gitmiss yaa
Okumadn direkt daldim
Yelizimm naptiii kizlaarrr butun gun aklimdaydi toplanti vardi bakamdm
fundoşum çok tatlısın sen ya yerim senibenim filmden neredeyse 6 ay sonra oldu çünkü benim kociş aynı zamanda test yaptıracaktı yaptırmadı onu bekledik
canım ya bende de öyle olmuştu uaznınca sorun yok ama ayağa kaltınmı bıçak saplıyolardı sanki ağrı kesici iyi gelir canım ben acile gidip iğne yaptırmıştım
lizim maşallah bebişine keyfi yerinde küçükbeyimizin ayrıca iyi olmasına çok sevindim
slm canım biz iyiyiz sen nasılsın
benimkide çok pimpiriklidir eminim yaklaşmaz bana
yaaaaaaaaa gelsinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok cansız bu topik aylardır kurakkk :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?