Ağlayakta gözden mi olak???

benayımm akşama kadar zor okursun zaten uçuyoruz ışık hızıyla bugün senin araba tek kapılıymış almam ben tek kapılı sevmiyorum canım

valla Maşallahınız var kızlar.. neyse topik canlansın da ben okumaya razıyım.. Telim gelince bu kadar olmaz arada girip okuyup çıkıyor gündemde kalıyordum :))

Ayrıca da o tek kapalı araba çok güzel bi kere.. ben seviyorum tek kapı ne var karı koca bin binmesin başka kişi

Yelizcimmm çok geçmiş olsun canım.. temiz çıkmasına çok sevindim.. hadi gözün aydın.. gelsin artık bebişler İnşallah... ağrı olur diye konuşuluyordu ama bu kadar bende düşünmemiştim sen anlatınca ben daha bişi yokken gözüm korktu..

O bi film daha varmış ya onu da yaptır gitsin en azından içinde kalmamış olur.
bugün yarın güzelce dinlen inşallah ağrısız kalkarsın hemen ayağa..
Boşver görümceyi de senin de halin belli evine gidersin..

kızzz çok tatlı bişi buu.... Allah'ım bize de tez zamanda yaşatsın İnşallah... onun totosu yenir be. hele bi gelsinler

Bu arada benosss nerdeeee
Sed naptii fundoss dr gitmismiydi

Twinim ya sorma bi alışmışım ki buraya zor oluyor..

Ben burdayimm arada bakiyorumm benoş da burda gozukuyo da hala okuyo olabilir

kız yok sabah ki gibi değildi bak çabuk geldim

Funda kız sende belirtiye başladın gene valla kızlar gibi yaparım bende

Hos geldinnn canmm sonunda gelebildinn
Sagol canm atlattim cok sukur size bisey olmazzz uyutularak cektirirsinizz

hoşbulduk canım..

Onla geçmiş olsun.. dediğin gibi geldi geçti şükür..
bizde inşallah yaşamayızda gelir bebişlerimiz..

Hakkımızda hayırlısı ama olacağı varsa yaşanır...

hoşbulduk canım..

Onla geçmiş olsun.. dediğin gibi geldi geçti şükür..
bizde inşallah yaşamayızda gelir bebişlerimiz..

Hakkımızda hayırlısı ama olacağı varsa yaşanır...

Amin canmm ah bi gelselerr sipalarrrr ne kadar şansli olacaklarini bi bilselerr
Allah kimsenin emegini ugraşini boşa cikarmasinnn insallahh bu sıkıntılarin sonu hayirli olsunn

görüşürüz kızlar
ayşemmmmmm senmi geldinnnn kuzummm öpüyorummm

Fundamm yemek yaparken sizi okuyordum.
Lizom masallah seninkide baya hareketlii. Allahim hayirlisiyla dogdugu gunleri nasip etsinn.
Benaycan sende bi okuma krizi yasamissin yine
Yelonun ustundeki yuk kalktii cok sukurr. Bu cektigi acida onumuzdeki ay ona bebis olarak geri doner insalah
Bu arada sosyalim araba konusunu ben kacirmisim. Hyundai ix35 i bende cok begeniyorum. Ben opel corsa kullandim manuel vites. Kullanimi cok rahatti. Zaten alman arabalari her zaman iyidir. Fiat pek tercih etmem fiyat olarak uygun ama elinde kalabilir. Fiatin tek guzel yani araba parcalari cok uygun. Arkadasimda nissan micra kullaniyor. Oda cok memnun.
Wolkswagende iyi ama polonun ici cok dar.golf her zaman tercihimdir.

Amin canmm ah bi gelselerr sipalarrrr ne kadar şansli olacaklarini bi bilselerr
Allah kimsenin emegini ugraşini boşa cikarmasinnn insallahh bu sıkıntılarin sonu hayirli olsunn

Amiinnn canım.. çok doğru diyorsun.. o kadar şanslılar ki onlarda işi biliyor geç geliyor daha çok üstümüze düşsünler diye :)

Valla okumaktan helak oldum canım
Maşallah kızlar herkeste arabadan anlıyor yalnız :)) micra da güzel evet.. suziki swift de beğeniyorum ben küçük araç

Hosgeldinn aysemm
Evett bu filmden sonra insallahh şans benden yana dönucek yani insallah vakti zamani da gelmistirr dee ben de bebiş tekmesi istiomm bebiş poposu gormek istiomm hatta pipisii titisiii
Sandigimdaa bi takim varr bebiş takimi ama hep kiz bebek icinn ama ben ilk bebegim erkek olsun istiomm nedensee

Ayyy benoossss evett swiftt super demi bende cok begeniyorum ama haa ama sadece diş gorunuşu
Arastirdik daa onu kullananlar pek memnun degill o arabanin motoru problemlii cok ses yapiyoo kamyon gibi dizeli
Ayy muhtesem yy var bugun sehzade mustafa oldurulcekk kesin aglarim haa yazik Osmanli tarihinin en buyuk hatasi

Evet agri hala varr daha cok sanki gaz sancisi gibi bisey de var karnimda :44:
Gorumcem dogum yapmiss :26: hic gidecek halim yokk hastaneyee

neyi olmuş kız kız mı oğlan mı, gözleri aydın canım ne diyelim Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah

kız bizim aile geniş teyzemlerde burada onları düğüne tazeye falan götürüyoruz bazen tek kapalı bizim işimizi görmez

ayşem bi an karşımda galerici konuşuyormuş gibi oldu, oyy canım benimmm daha araştırıyoruz dediklerin kulağımda

sorma kızlarımızın hepsi galericide çalışıyor gibii

Aminn yelizimmm. Kiz herkess kizim olsun istiyo.fundos haric tabii hatta ilk cocugun kiz olmasi daha iyiymis. Anneye yardimci olmasi acisindan. Neyse o tulumunuda birincide olmazsa ikincide kullanirsinn.

Benayim suzukiye bende bayiliorum. Tam bayan arabasi zaten. Ama o arabaninda bagaji yok denecek kadar kucuk.

Sosyalimm ins. Gonlune gore araban olurr. Otomatik vites her zaman daha iyi. Ben manuelden ders almistim. Onun cok faydasi oldu ama ne zamandir araba kullanmiorum arabayi sattik. Sirket arabasi var su anda. Onunda basina bir is gelir diye kullanmaya korkuorum.
Bu arada benimkide haberlere bakioo. Baslayinca banada haber verirmisiniz

Haaay milletttt

Ayol bende bugün my izliceem ne zemendır bakmıyodum ama bu bölüm kaçmazzz
yemeğimmi kapim hemen bi duş alıp kurulcam tv karş. Kociş sporda ama beklersem onu 11 deen önce giremem banyıya
off günlerdir kelebekte çamaşırlar katlanmayı bekliyoo bigün daha dursun

yelizim gözünüz aydın darısı başına kuşum nasıl biraz iyimisin

benoş kızz belirti aramıyom bu defa o nerden çıktıı adeti bekliyom film için heyecanla

tamam canım sağol

Aysemmm ben de ilk bebisim erkek olsun istiyorum kiiii ama diomm bi bebek bohcam varr sirf pembe
Allah hayirli olanini versinn once sagliklii sonraa edeplii temiz vicdanlii olsunn kiz erkek ne fark ederr

Sosyalimm buarada gorumcemin bebis kız olduu kesin cok guzeldirr bunlarin cocuklar hep guzel oluyo

Hosgeldin fundosss.hazirliklarini yap hemen,kurul tv basinaaaa

Oyy bohcasida hazirrr. Yaa kizlar icin ne guzel seyler varr. Imreniyorum onlara.
Dedigin cok dogruuu,Allah hayirli evlat versinn.
Kizlar enes ismi nasill:44:

Heyyy hep beraber izleyekkk
Fundam agrim baya artti ignenin etkisi gecti galibaa ama olsunn yarina bisey kalmaz insallah
Aradilar da haber vermek icin valla kusura bakmasinlarr kimseyle ilgilencek halim yokk zaten muhtesem yuzyil varr gitmezdim anasi var başinda baksinn
Ayy o camasir isiii bizde kocaya aitt ben makinaya atiyomm sermesi toplamasi katlamasi utulemesi ondann dun makina bitti sinyali veriyoo ben de banyoda makinanin yaninda bagiriyomm makina seni cagiriyooo diye
Ben pargali oldugunde de cok uzulmustumm lise zamanlarimda kanuni donemiyle ilgili cok kitap okudum hep derdim bigun şunun dizisini yapsalar diyee
Kocam soruyo izlerken simdi ne olcakk ben de anlatiom şoyle olcak daa bu adam olcekk falann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…