kız ben geldim herkes gitmiş ya laaa
Ben burdayimm arada bakiyorumm benoş da burda gozukuyo da hala okuyo olabilir
o yarın sabaha zor gelirbu arada sen nasıl oldun ağrın devam ediyor mu canım
benayımm akşama kadar zor okursun zaten uçuyoruz ışık hızıyla bugünsenin araba tek kapılıymış almam ben tek kapılı sevmiyorum canım
Geldim kizlarr evdeyim şuan
Oncelikle temiz cikti sonuclarr tupler açikmis cok sukurr
Uygulamaya gelincee hani demistim ya agzima s.cilcak diyee az demisim anami s..... Yanii
Doktor beni uyardii film cekildigi anda sivi veriliyo ya sakin elini karnina falan getirme diyee ama oyle bi aci olamazz.Aci degil de agrii allahim hayatimda gissettigim en berbat agriydi ve ben istem dışı elimi karnima goturdum bagirarak tabi bu yuzden islem tekrarlandi ayni agriyi ikinci kez yasamak zorunda kaldim
Yani bi anlik agriydi hemen gecti ama kabus gibiydii cok agladimm
Ama gecti gitti suanda hicbisey hissetmiyorum sadece biraz kanamam var
Guya agri kesici igne yaptilar işlemden 1 dk once ne faydasi olacaksaa bide benim damarlarim incee iki kez de damari patlattilar kan icinde kaldi kollarim o da ayri gerdi beni
Oyle iste kizlar cok sukur tupler acikmiş.bi enfeksiyon gozukuyo gibi dedi onun icin ayri pelvik mr istedi 10 gun sonra cektir dedi oyle işteee gecti gitti cok sukur ama birdaha cektirmem gerekirsee asla bu sekilde yapmamm anestezi ile yaptiririm okadar diyeyim
Yelizcim cok gecmis olsun temiz ciktigina sevindim umarim tikaniklik varsada acmistir hemen hamis kalirsin
Bende simdi geldim eve doktora tam bebegi hissettigim yeri gosterdim dogruymus :)
Sol tarafimda basasagi duruyo poposunu karnima dayamis ayaklarini debeliyo gercekten dogruymus hissettigim :) agirlik hissettigim yerde poposuymus :)
Bu arada benosss nerdeeee
Sed naptii fundoss dr gitmismiydi
Ben burdayimm arada bakiyorumm benoş da burda gozukuyo da hala okuyo olabilir
valla Maşallahınız var kızlar.. neyse topik canlansın da ben okumaya razıyım.. Telim gelince bu kadar olmaz arada girip okuyup çıkıyor gündemde kalıyordum :))
Ayrıca da o tek kapalı araba çok güzel bi kere.. ben seviyorum tek kapı ne var karı koca bin binmesin başka kişi
Yelizcimmm çok geçmiş olsun canım.. temiz çıkmasına çok sevindim.. hadi gözün aydın.. gelsin artık bebişler İnşallah... ağrı olur diye konuşuluyordu ama bu kadar bende düşünmemiştim sen anlatınca ben daha bişi yokken gözüm korktu..
O bi film daha varmış ya onu da yaptır gitsin en azından içinde kalmamış olur.
bugün yarın güzelce dinlen inşallah ağrısız kalkarsın hemen ayağa..
Boşver görümceyi de senin de halin belli evine gidersin..
kızzz çok tatlı bişi buu.... Allah'ım bize de tez zamanda yaşatsın İnşallah... onun totosu yenir be. hele bi gelsinler
Twinim ya sorma bi alışmışım ki buraya zor oluyor..
kız yok sabah ki gibi değildi bak çabuk geldim
Funda kız sende belirtiye başladın gene valla kızlar gibi yaparım bende
hoşbulduk canım..
Onla geçmiş olsun.. dediğin gibi geldi geçti şükür..
bizde inşallah yaşamayızda gelir bebişlerimiz..
Hakkımızda hayırlısı ama olacağı varsa yaşanır...
görüşürüz kızlar
ayşemmmmmm senmi geldinnnn kuzummm öpüyorummm
Amin canmm ah bi gelselerr sipalarrrr ne kadar şansli olacaklarini bi bilselerr
Allah kimsenin emegini ugraşini boşa cikarmasinnn insallahh bu sıkıntılarin sonu hayirli olsunn
Fundamm yemek yaparken sizi okuyordum.
Lizom masallah seninkide baya hareketlii. Allahim hayirlisiyla dogdugu gunleri nasip etsinn.
Benaycan sende bi okuma krizi yasamissin yine
Yelonun ustundeki yuk kalktii cok sukurr. Bu cektigi acida onumuzdeki ay ona bebis olarak geri doner insalah
Bu arada sosyalim araba konusunu ben kacirmisim. Hyundai ix35 i bende cok begeniyorum. Ben opel corsa kullandim manuel vites. Kullanimi cok rahatti. Zaten alman arabalari her zaman iyidir. Fiat pek tercih etmem fiyat olarak uygun ama elinde kalabilir. Fiatin tek guzel yani araba parcalari cok uygun. Arkadasimda nissan micra kullaniyor. Oda cok memnun.
Wolkswagende iyi ama polonun ici cok dar.golf her zaman tercihimdir.
Lizom masallah seninkide baya hareketlii. Allahim hayirlisiyla dogdugu gunleri nasip etsinn.
Yelonun ustundeki yuk kalktii cok sukurr. Bu cektigi acida onumuzdeki ay ona bebis olarak geri doner insalah
Bu arada sosyalim araba konusunu ben kacirmisim. Hyundai ix35 i bende cok begeniyorum. Ben opel corsa kullandim manuel vites. Kullanimi cok rahatti. Zaten alman arabalari her zaman iyidir. Fiat pek tercih etmem fiyat olarak uygun ama elinde kalabilir. Fiatin tek guzel yani araba parcalari cok uygun. Arkadasimda nissan micra kullaniyor. Oda cok memnun.
Amiinnn canım.. çok doğru diyorsun.. o kadar şanslılar ki onlarda işi biliyor geç geliyor daha çok üstümüze düşsünler diye :)
Valla okumaktan helak oldum canım
Maşallah kızlar herkeste arabadan anlıyor yalnız :)) micra da güzel evet.. suziki swift de beğeniyorum ben küçük araç
Evet agri hala varr daha cok sanki gaz sancisi gibi bisey de var karnimda :44:
Gorumcem dogum yapmiss :26: hic gidecek halim yokk hastaneyee
valla Maşallahınız var kızlar.. neyse topik canlansın da ben okumaya razıyım.. Telim gelince bu kadar olmaz arada girip okuyup çıkıyor gündemde kalıyordum :))
Ayrıca da o tek kapalı araba çok güzel bi kere.. ben seviyorum tek kapı ne var karı koca bin binmesin başka kişi
Yelizcimmm çok geçmiş olsun canım.. temiz çıkmasına çok sevindim.. hadi gözün aydın.. gelsin artık bebişler İnşallah... ağrı olur diye konuşuluyordu ama bu kadar bende düşünmemiştim sen anlatınca ben daha bişi yokken gözüm korktu..
O bi film daha varmış ya onu da yaptır gitsin en azından içinde kalmamış olur.
bugün yarın güzelce dinlen inşallah ağrısız kalkarsın hemen ayağa..
Boşver görümceyi de senin de halin belli evine gidersin..
kızzz çok tatlı bişi buu.... Allah'ım bize de tez zamanda yaşatsın İnşallah... onun totosu yenir be. hele bi gelsinler
Twinim ya sorma bi alışmışım ki buraya zor oluyor..
kız yok sabah ki gibi değildi bak çabuk geldim
Funda kız sende belirtiye başladın gene valla kızlar gibi yaparım bende
Amiinnn canım.. çok doğru diyorsun.. o kadar şanslılar ki onlarda işi biliyor geç geliyor daha çok üstümüze düşsünler diye :)
Valla okumaktan helak oldum canım
Maşallah kızlar herkeste arabadan anlıyor yalnız :)) micra da güzel evet.. suziki swift de beğeniyorum ben küçük araç
muhteşem yüzyıl başlarsa bana yazın benim ki futbol izliyor şimdi
neyi olmuş kız kız mı oğlan mı, gözleri aydın canım ne diyelim Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
kız bizim aile geniş teyzemlerde burada onları düğüne tazeye falan götürüyoruz bazen tek kapalı bizim işimizi görmez
ayşem bi an karşımda galerici konuşuyormuş gibi oldu, oyy canım benimmm daha araştırıyoruz dediklerin kulağımda
sorma kızlarımızın hepsi galericide çalışıyor gibii
Ayyy benoossss evett swiftt super demi bende cok begeniyorum ama haa ama sadece diş gorunuşu
Arastirdik daa onu kullananlar pek memnun degill o arabanin motoru problemlii cok ses yapiyoo kamyon gibi dizeli
Ayy muhtesem yy var bugun sehzade mustafa oldurulcekk kesin aglarim haa yazik Osmanli tarihinin en buyuk hatasi
Yavrum 20.45 de ac sen simdiden soyliim ozet ozamana biterr
Yani suanda basladi daa ozet varr
Aminn yelizimmm. Kiz herkess kizim olsun istiyo.fundos haric tabiihatta ilk cocugun kiz olmasi daha iyiymis. Anneye yardimci olmasi acisindan. Neyse o tulumunuda birincide olmazsa ikincide kullanirsinn.
Benayim suzukiye bende bayiliorum. Tam bayan arabasi zaten. Ama o arabaninda bagaji yok denecek kadar kucuk.
Sosyalimm ins. Gonlune gore araban olurr. Otomatik vites her zaman daha iyi. Ben manuelden ders almistim. Onun cok faydasi oldu ama ne zamandir araba kullanmiorumarabayi sattik. Sirket arabasi var su anda. Onunda basina bir is gelir diye kullanmaya korkuorum.
Bu arada benimkide haberlere bakioo. Baslayinca banada haber verirmisiniz
tamam canım sağol
Haaay milletttt
Ayol bende bugün my izliceem ne zemendır bakmıyodum ama bu bölüm kaçmazzz
yemeğimmi kapim hemen bi duş alıp kurulcam tv karş. Kociş sporda ama beklersem onu 11 deen önce giremem banyıya
off günlerdir kelebekte çamaşırlar katlanmayı bekliyoo bigün daha dursun
yelizim gözünüz aydın darısı başına kuşum nasıl biraz iyimisin
benoş kızz belirti aramıyom bu defa o nerden çıktıı adeti bekliyom film için heyecanla
Aysemmm ben de ilk bebisim erkek olsun istiyorum kiiii ama diomm bi bebek bohcam varr sirf pembe
Allah hayirli olanini versinn once sagliklii sonraa edeplii temiz vicdanlii olsunn kiz erkek ne fark ederr
Sosyalimm buarada gorumcemin bebis kız olduu kesin cok guzeldirr bunlarin cocuklar hep guzel oluyo
Haaay milletttt
Ayol bende bugün my izliceem ne zemendır bakmıyodum ama bu bölüm kaçmazzz
yemeğimmi kapim hemen bi duş alıp kurulcam tv karş. Kociş sporda ama beklersem onu 11 deen önce giremem banyıya
off günlerdir kelebekte çamaşırlar katlanmayı bekliyoo bigün daha dursun
yelizim gözünüz aydın darısı başına kuşum nasıl biraz iyimisin
benoş kızz belirti aramıyom bu defa o nerden çıktıı adeti bekliyom film için heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?