Ağlayakta gözden mi olak???

Buarada bugun internette okudugum bi habere goree muhtesem yy finali sinema filmi olcakmiss asmali konak gibi yanii ve finalinde meryem uzerli de oynayacakmiss
Biz oyle duydukk

Gercekten mi

Valla ne yalan soyleyeyim begenmedim canim

Ayy fundoss senide alinti yaptim yazmaya unuttum
Sosyalin deyimiylee"kiz biz bu kocalari niye aldik kii"

ben surekli bu soruyu soruyorum ama kimse bana cevap vermiyor

Bende kızda eski isimlerden zeyneple elife bayılıyom
elife bende bayiliyorum

Bende gitmem

Hiç eskimiyo dimii harika bu isimler yaa

evet fundammmm

cok haklisin yeloo. birde dini acidan bakiyorum. anlamli bi isim olsun diorum ama bazi isimler cok agir. o yuzden iyi arastirmak lazimm.

hivda yi ilk defa duyuyorum benn:44: ama kulaga hos gelior

Anammm ben bugün okumaktan helak oldum.. lisede bu kadar okusaydım yemin ederim iyi bi üniv kazanır adam olurdum Hakim olabilirdim mesela :)

Kızlar iki saat bi boş bırakmaya gelmiyorsunuz..
yarın için iş yerine söz verdim bi yemekçik için onla uğraştım

ben iç aksan bilmem canım dış görüntüye bakıyorum araçta iç aksana girdimmi çıkamıyorum o yüzden direkt görüşüne bakıp abime falan soruyorum nasıl diye daha iyi oluyor

Bu arada bende hiç bu diziyi izlemem ama sırf mustafa için açtım izliyorum..

he valla ben yukarıda da belirttim ya dış görünüşçüyüm içi bilmem :))
İstanbul araba kullanmaya korkuyorum yolda bi araç gördük geçenlerde eşime dedim ki hani şimdi biz araba almıyoruz ya acaba bu twingodan mı alsak.. işe gider geliriz dedim:) küçücük ya ucuzda otur oturduğu yerde metrobüs neyine yetmiyor diyor

Hosgeldin fundosss.hazirliklarini yap hemen,kurul tv basinaaaa

Oyy bohcasida hazirrr. Yaa kizlar icin ne guzel seyler varr. Imreniyorum onlara.
Dedigin cok dogruuu,Allah hayirli evlat versinn.
Kizlar enes ismi nasill:44:

Fena değil ama ayşem daha güzelleri var..
bende mesela erkek için Batın ismini çok istiyordum ama tıp dili bakımından çok dalgaya müsait olduğu için vazgeçtim ama yine de aklımın bi köşesinde.. Allah'ın isimlerinden biri oysakı Ben bilmem eşim bilirde bir çift katılmıştı erkeğin adı el-batın dı mesela çok hoşuma gitmişti eşime bak koyan varmış diyorum gülüyor

hayy fundoşş, koş koş yoksa dizi kaçacak
seninkide çok güzel olur kesin o zaman

ben pek beğenmedim

kız ben niye benimkini aldım ki elin kocalarıda hayırlı anam

Ayyy sosyal ya bu lafın beni bitiriyor :)) he ya niye aldın ki acaba

Ayyyy reklam şahaneeeee gördünüzmüüü hastayım bu mehmetin gülüşünee

Yetkin dikincileri cok seviyorum ben yaa

Hivdayi begenmedim ben

Kız bendee öle kibarrr bi aadam tiyatroda izledik çıkışta foto çekilddikkk ayyyy krize girdik ablam kafasını yaslamış çook sever
kafası resmen bacağındaa o kdr uzun

Evett ben de cok seviyorumm tam birr tiyatro sanatcisii ve tam birr beyefendii bencee cok da mutevazi bi adamm izledigim kadariyla katildigi programlarda

Sosyall sevme beeee

Kız bendee öle kibarrr bi aadam tiyatroda izledik çıkışta foto çekilddikkk ayyyy krize girdik ablam kafasını yaslamış çook sever
kafası resmen bacağındaa o kdr uzun

Ayyyy reklam şahaneeeee gördünüzmüüü hastayım bu mehmetin gülüşünee

aman ben sevmiyorum o adamı :)

Kız sorma Yakışıklı Allah için.. çok şeker bi tip..
ben böle konuştukça kocam bi gün yakalayacak olan olacak

Bende beğenmedim canım :)

Kız niye bana dedin ne kaçırdım gene
biz cumartesi dışarı çıktık diye pazar sabahı değerlendirdik ama ne var ne yok 1 saat sonra gitti gibi oldu be :)

Bu pazar günleri pardon sabahları hiiç boş geçmiyo anlaşılannn

aman ben sevmiyorum o adamı :)

Kız sorma Yakışıklı Allah için.. çok şeker bi tip..
ben böle konuştukça kocam bi gün yakalayacak olan olacak

Sırma bendee:18:
geçen herkülde sparta çıkınca dürttüm ayyy bir itti beniii delirdii

Sırma bendee:18:
geçen herkülde sparta çıkınca dürttüm ayyy bir itti beniii delirdii

tahmin edebiliyorum canım

bizimki zaten çok kısknç ya öldürüyor beni... Murat boz u yakışıklı buluyorum o ses türkiye de bi sempatik ya nasıl kıskanıyor.. çok espirili ister istemez kopuyorum hemen peşine : gül sen gül ona gül zaten der kenan doğuluyu da beğenirim.. çıktı senin ki der hemen taklit falan yapmaya kalkar

Anam evde değiliz ki Ayşe gibi 4 gün full çekelim
mecburen bi hafta sonumuz var onda da boş geçmeyelim

Bede jelle 1 dk sürer yormazda
yaa acaba jele devammı etsem filmden sınra onla denicem yine yoksa adam sooğuyo seksten

Bede jelle 1 dk sürer yormazda
yaa acaba jele devammı etsem filmden sınra onla denicem yine yoksa adam sooğuyo seksten

valla canım bizim onsuz olmuyor ((
çok acıyor gitmiyor.. kuru resmen sinir ediyor beni mecbur devam ediyoruz.. Bu konuda Ayşeyi kendime örnek alıyorum :)
yaptı oldu bende sonra diycem ki yaptım benimde oldu

Pis kıskançlaaarrrrr benimkide filmden çıktık benim kaslarımda aynı ne fark var diyo şişirip

anaaam benimki geldi neymiş herkes gıcır gıcır tişörtlüymüş bununkiler kırışık
dedim gömlek zor ütülüyorum bide spırda terden sırılsğklam günlük değiştiğin tişörtü ütüliceem kusura bakmaaa
sende belediye salonuna git bahçeeşehir zengin zzüppelerinin gittiği yere değil dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…