Buarada bugun internette okudugum bi habere goree muhtesem yy finali sinema filmi olcakmiss asmali konak gibi yanii ve finalinde meryem uzerli de oynayacakmiss
Biz oyle duydukk
Valla ne yalan soyleyeyim begenmedim canimYelizim niye kizayimmm. Herkes bilgisini paylasio zaten. Bende tam emin degildim ama agir gelebilecegini dusunmustum sadece. Biz isim arayisina devam edecez zaten
Sosyalim enesi sende mi begenmedinfundosta begenmemis birde omerle yusuf cok hosuma gidiyorr.
Yaa fundoss bende oyle isimleri sevmiorumm. Eski ve anlamli bi isim olsun istiomm
Bu arada yelizimm zehra ismine bende hastayimmm kizim olsaydi koyabilirdimm.
Ayy fundoss senide alinti yaptim yazmaya unuttum
Sosyalin deyimiylee"kiz biz bu kocalari niye aldik kii"
elife bende bayiliyorumBende kızda eski isimlerden zeyneple elife bayılıyom
Bu mesajini okur okumazz esime dondumm aa muh. Yuz in son bolumu sinemada verilecekmis gider miyiz dedim. Cevap kisa ve net "hayir"
Oda bu diziyi hic sevmioo.kendisi derin tarih bilgisine sahip oldugundan bu diziye her baktiginda osmanlida bunlar mi vardi diyipp kizmaya basliyoo
Hivda bizim akrabalarda çok hayatta koymam
Cemreyide çok severim
Hiç eskimiyo dimii harika bu isimler yaa
Buarada evett ben de poyraz cinar baran tarzi isimleri sevmiyorumm eski isimleri severimm
Aysem sen yine de bi arastir bak internetten.İsim cok onemlii gercektenn ben buna inaniyorumm bide dini açidan dusunuyorum yanii o yuzdenn onemli diyorum benim fikrimm
Hivda nın anlamı da 'ay doğdu'
Ayyy benoossss evett swiftt super demi bende cok begeniyorum ama haa ama sadece diş gorunuşu
Arastirdik daa onu kullananlar pek memnun degill o arabanin motoru problemlii cok ses yapiyoo kamyon gibi dizeli
Ayy muhtesem yy var bugun sehzade mustafa oldurulcekk kesin aglarim haa yazik Osmanli tarihinin en buyuk hatasi
neyi olmuş kız kız mı oğlan mı, gözleri aydın canım ne diyelim Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
kız bizim aile geniş teyzemlerde burada onları düğüne tazeye falan götürüyoruz bazen tek kapalı bizim işimizi görmez
ayşem bi an karşımda galerici konuşuyormuş gibi oldu, oyy canım benimmm daha araştırıyoruz dediklerin kulağımda
sorma kızlarımızın hepsi galericide çalışıyor gibii
Hosgeldin fundosss.hazirliklarini yap hemen,kurul tv basinaaaa
Oyy bohcasida hazirrr. Yaa kizlar icin ne guzel seyler varr. Imreniyorum onlara.
Dedigin cok dogruuu,Allah hayirli evlat versinn.
Kizlar enes ismi nasill:44:
hayy fundoşş, koş koş yoksa dizi kaçacak
seninkide çok güzel olur kesin o zaman
ben pek beğenmedim
kız ben niye benimkini aldım kielin kocalarıda hayırlı anam
Yetkin dikincileri cok seviyorum ben yaa
Hivdayi begenmedim ben
Iliski onerisi cuma aksam pazar sabah
Yetkin dikincileri cok seviyorum ben yaa
Hivdayi begenmedim ben
Kız bendee öle kibarrr bi aadam tiyatroda izledik çıkışta foto çekilddikkk ayyyy krize girdik ablam kafasını yaslamış çook sever
kafası resmen bacağındaa o kdr uzun
Kız bendee öle kibarrr bi aadam tiyatroda izledik çıkışta foto çekilddikkk ayyyy krize girdik ablam kafasını yaslamış çook sever
kafası resmen bacağındaa o kdr uzun
Ayyyy reklam şahaneeeee gördünüzmüüü hastayım bu mehmetin gülüşünee
Bende beğenmedim canım :)
Kız niye bana dedin ne kaçırdım gene
biz cumartesi dışarı çıktık diye pazar sabahı değerlendirdik ama ne var ne yok 1 saat sonra gitti gibi oldu be :)
aman ben sevmiyorum o adamı :)
Kız sorma Yakışıklı Allah için.. çok şeker bi tip..
ben böle konuştukça kocam bi gün yakalayacak olan olacak
Bu pazar günleri pardon sabahları hiiç boş geçmiyo anlaşılannn
Sırma bendee:18:
geçen herkülde sparta çıkınca dürttüm ayyy bir itti beniii delirdii
Anam evde değiliz ki Ayşe gibi 4 gün full çekelim
mecburen bi hafta sonumuz var onda da boş geçmeyelim
Bede jelle 1 dk sürer yormazda
yaa acaba jele devammı etsem filmden sınra onla denicem yine yoksa adam sooğuyo seksten
Sırma bendee:18:
geçen herkülde sparta çıkınca dürttüm ayyy bir itti beniii delirdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?