Ağlayakta gözden mi olak???

vay vay vay...cok güzel
perikandadi, haritaci ne yapar :)
hic duymamistim, yani burda öyle bir meslek yok.

Harita teknikeriyim yani canım.. Valla elektrik kurumundayım.. Kamulaştırma işlemlerine bakıyoruz şu an .. Vatandaşın arazisinden hatlarımız geçiyorsa irtifak hakkı ya da mülkiyet için kamulaştırma yapıyoruz..

Git bakalım neler olacak... :))))) Fundam..

yoklaman mı gelmiş kızz

Kolay gelsinn fundoss,bugunde hava cok guzel. Anneme geldim bende.yegenle oyunlar oynuyoruzz

geldiiiiimmmmmm hava şahane bide benoşa doğru gittim kımıl kımıl heryer cıvıl cıvıl atmış millet kendini meydanlara sahillere ohhhh

he kız sosyal gittim görüştüm geldim çok keyifli geçtiiii üzüldüm ama gencecik çocuklar sıraya girmiş bekliyolar

ayşemmm o yeğenle oynanmazmııı nasılda tatlı

selammm herkeseeee
ne güzel devam ettirmişisiniz kızlar bayıldım...

kız bizim buraya kadar geldinde niye uğramadın :))

benim telefon geldi ama bu kezde hattım çizilmiş galiba çlışmıyor ne kadar bahtsız bedeviyim ben

ee hattı çizmeyi nasıl becerdin sarmadınmııı
ayy sorma kızzzz askerlik şubesi varya meydana yakın ordaydık nasıl kalabalıktı heryer
sahil yolundan geldik şahanee özellikle florya oyy anam öle bi deniz manzaralı evde oturmak nasip olsa yaa

kız ben hattın çizileceğini hiç düşünmedim ki aldım attım cüzdana.. orda da bi metal parçası da vardı iki birlikte kardeş kardeş duruyorlar nerden bilim ben :)))

Ayy sorma ya hava güzel millet geziyor biz çalışıyoruz..
Keşke kız.. bende çok isterim ama Ahhh Ahh bahsettiğn yer florya yani..
gerçi hiç gittin mi diye sorsana

hosgeldin fundamm, yegen cok tatlii yaa. simdi parka indirecem.evde patliyor kiz. hava guzelken gezdireyim biraz:)
sende hosgeldin benayimm,kartinin cizilmesine uzuldum yaa.. kotu olmuss telefoncuya bi sor bakalim.kart degisimi nasil oluyor.

hosgeldin fundamm, yegen cok tatlii yaa. simdi parka indirecem.evde patliyor kiz. hava guzelken gezdireyim biraz:)
sende hosgeldin benayimm,kartinin cizilmesine uzuldum yaa.. kotu olmuss telefoncuya bi sor bakalim.kart degisimi nasil oluyor.

sorma trilyondan aşağı değil tabi

ayşemmmm kız lizimin yandan karnını gördüm epey belli yaa seninkidemi öleee çok görmek istiyorummmm
gezdir cimcimeyi canım güneşlensin güzel gözlü şirin kız

Selamm kizlarr nassinizzzzz
Benim agrilar devam ediyor gece uyuyamadimm kasıklarım agriyooo
Birazdan bebiş gormeye gitcez kocam da hayret nasil olduysa ben de gelirim dedii
Simdii icim eriyerek geri doncemm Allah hepimizeee nasip etsinn bu duyguyu amiiinnnn

o kadarmı kötü yaa hala devam ediyo he vay anam vayyy :18:
oyy yeni doğmuş minik bebiş
inşallah canım inşallaaah

ayy kıyamam ya hala mı devam ediyor.. nasıl bi iş ya gözüm korktu :)) İnşAllah gerek kalmaz bizlere..

Bebiş görmek hem güzel hem üzücü oluyor bizlere.. Rabbim tez zamanda bizlere nasip etsin kızlar...

Dünde ben doğum fotoğrafçısına azcık bakayım dedim bi güzl bi güzel.. nasıl içim gitti anlatamam.. nasil heves ettim.. kısmet işte..

bizde yaşıycaz ve bu günler geride kalıcak hiç hatırlamıycaz iç geçirmeleri inşallah canım çok yakındaaaa
ama gerçekten çok zor oluyo hem seviniyon hem böle mahzun oyyyy

ben yine çıkıyorum bacılar
hemde bu defa ters istikamet
büyük çekmeceee

yaaa o fotoda oturuşumdan ööle kocaman çıkmış epey belli ama koskoca değil o kadar
bende dışarı çıkmak istiyorum yaa hava çok güzeell ömrümüz geçiyo bi kurtulsam şurdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…