yaaa o fotoda oturuşumdan ööle kocaman çıkmış epey belli ama koskoca değil o kadar
bende dışarı çıkmak istiyorum yaa hava çok güzeellömrümüz geçiyo bi kurtulsam şurdan
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy herkesler neredeeeeeeeee
istanbul turu attım kimse girmemiş vaybeeeeeeeee
lizom çoook güzel hava ama yağmur geliyo galiba
kız gittiğim yerlerde hep sahil kesimi anasını satimdeli oldummmm bu arada arsa bakıyorummm oralardan 250-300 m2 lik bi arsa bulursam uyguna alacam bi prefabrik atarım tarlayı ekerim hayale bak
kıız ne güzel hayal kokulu kokulu domatesler hormondan ilaçtan uzak ne güzel bi hobi çok güzel bi hayal bende çoook isterim
oyy fundoş tam benim hayalim inanki. Allah bigün bana ev verecekse müstakil bahçesi olan bi ev versin topragı da verimli olsun
hamur işimideme onu 100 kilo giderim doğuma vallah sende öle şeylere bakma ayıp
kızım bu ne yaaaaaaaaaaaaaaAllahım nazarlardan korusun binlerce kez maşallaaah saçlara bakk kim der dün doğduuu
yelizim inşallahhhhh hemencik hamile kalırsın canım benimmmmm oyyyyyyy bakıp bakıp dururmki ben şimdi bunaaaa
Allahım nolur duy sesimiziiiii bizede verrrrrrrrrrrrr
Aminn canmmmmm
Allah biz dahill nekadar evlat isteyen kadin varsaaa dualarini kabul etsin insallahh hepimize tattirsin bu guzelligi
Ne şirin demi minicikk ama hicc meme emmiyoo dunden berii biberonla mama veriyolarr onu da ememiyo hep karni ac parmagini emiyo
Ya nasil degisikk biseyy ben hemen kucagima aldimm mamasini da yedirdim gazini da cikardimm kaynanam dioo goren 3 cocuk buyutmus sanirr
Bende kucuk kardes cok oldugu icinn tecrubeliyim
Cok tatli minicikk hemen ayaklarini acip baktimm yiyesim geldi valla billa esim zor cikardi beni hastaneden2 saatten fazla durdum napimm :26:
ayyy hemde nasıl kızzz maşallah ben zaten esmer bebiş hastasıyımmiçim gitti valla daha hastanedelermi kızzz kalcaklarmı yine
kız ben yeni bebişi alamıyom kucağıma helal olsun sana valla maşallah
offff yelizimmmmm artık gelsinler yaaaa kız insan zamanla sabredemiyo beee
düşünsene ben 4 yıl olacak tamam 1 yıldır karar verdim olmasına ama çok zor çok
yinede Allah hayırlısını versin tabi
ben kapıyom canım mesai bitti nihayet
ekip biçmede başgandan destek alırızya ama çok güzel değilmiiii ev yapmak arsaya çok masraflı olur zaman alırda bi prefabrik kondururum işte h.sonu gidilir çit çevir etrafına oyyyy
Aminn canmmmmm
Allah biz dahill nekadar evlat isteyen kadin varsaaa dualarini kabul etsin insallahh hepimize tattirsin bu guzelligi
Ne şirin demi minicikk ama hicc meme emmiyoo dunden berii biberonla mama veriyolarr onu da ememiyo hep karni ac parmagini emiyo
Ya nasil degisikk biseyy ben hemen kucagima aldimm mamasini da yedirdim gazini da cikardimm kaynanam dioo goren 3 cocuk buyutmus sanirr
Bende kucuk kardes cok oldugu icinn tecrubeliyim
Cok tatli minicikk hemen ayaklarini acip baktimm yiyesim geldi valla billa esim zor cikardi beni hastaneden2 saatten fazla durdum napimm :26:
Ay sonunda kavuştum telefonuma :))
Yelizim o ne kadar tatlı bir bebek öle canım ya maşallah.. Rabbim bizede tez zamanda nasip etsin inşAllah
Neden sinirlendin ki sen simdi surerdin iste dusunmus almis adamBen varimm
Yine bizim tartisma donemimiz geldi ya (yum donemi) birbirimizi yiyoruz evde
Benimki gitmis bugun biyerde indirimli diye belki 10 cesit krem almis yaslanma karsiti kirisik vs kremi.Bitarafimiza surcez cok lazim sanki bi kırışık kremimiz eksik.Cok sinir oldum delirtti beni ya
Neden sinirlendin ki sen simdi surerdin iste dusunmus almis adam
Saticinin elinden kurtulamamistir ama iyi para vermistir haa kaynanana ver kiz o kullansinKizz kakalamişlarr bunaaa manyak midir nedirr ben gidiyorum boynerde 35 yas olmadan vermiyo hatunlar o kremlerii kullanmayin dioo biri bunu kafalamişş kesin hatunun birii buda birsuru para vermiss ben napimm yaşlanma karşiti bakim kreminii zaten sevmem ki oyle seylerr
Hayir gozumde canlanıyoo o kremleri ona nasil aldirdiklari daa sinirim bozuluyo
Saticinin elinden kurtulamamistir ama iyi para vermistir haa kaynanana ver kiz o kullansin
Ilahi yelizim yaaaBen de oyle dedim zatenn gorur anana ver bunlari diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?