benoşum kimse yok kızzzz
Saticinin elinden kurtulamamistir ama iyi para vermistir haa kaynanana ver kiz o kullansin
Ben de oyle dedim zatenn gorur anana ver bunlari diyee
Ilahi yelizim yaaa
Aslinda oyle canim dogu kadinlarinda kirisiklik az olurKigiiizzzz yemin ederimm kaynanamin yuzunde bitane kirisik yokk haa cildi benden gencsoguk memleket insanlarii yaa taş gibilerr
Kız bugün topik sessiz kalmış zaten..
Yelizim sinirlenme diycem ama biliyorun zor.. Hayır o kadar para vermiş hiç mi düşünmemiş
Neyse kaynanana yarar belki
Aslinda oyle canim dogu kadinlarinda kirisiklik az olur
Evet benayim kimse yok sessiz sedasiz bugun buralar
Yaa aptalim kendince iyi bisey yaptim sanmiss istee
Zaten bugun hastanede yaşım ve bebek mevzuu biarada baya bi gecincee bide arabaya bindimm bak canm sana ne aldimm
Nevrim döndü
Dun calisma olduysa bugun olmasin, dun olmadiysa bugun olsun eski sistem devamBen artık burdayım.. O değil bu regl programı var ya ona ne güzel birlikte olduğumuz günleri işaret ediyordum oda gitti şimdide hamgi gün hatırlamıyorum :))
Kız olsun arada yapıyolar saflık.. Bi daha zaten almaz bu tepkiye korkar
Ben artık burdayım.. O değil bu regl programı var ya ona ne güzel birlikte olduğumuz günleri işaret ediyordum oda gitti şimdide hamgi gün hatırlamıyorum :))
Kız olsun arada yapıyolar saflık.. Bi daha zaten almaz bu tepkiye korkar
Dun calisma olduysa bugun olmasin, dun olmadiysa bugun olsun eski sistem devam
Ben daha yumurtlamadim bile yani safak karanlik kuzuBenosumm bisey olmazz bundan sonra kaydediverr ayricaa yedekleme yokmuydu kii
Az cok hatirlamion mu kizz gunlerii sen dee
Buarada sizin şafaklar kaç bakiim :26:
Bilmem kiKiz buu benos dünü de mi hatirlamiyo yoksaa oldu mu olmadi mi
Ben daha yumurtlamadim bile yani safak karanlik kuzu
Benimkini geciktirmedi canim ama gecikenleri okudum sen bekledigin gun gelmezse hemen endiselenmeAaa ben senin yum gecti die hatirladim bi ann
Ya bu film benim yumurtlamayi geciktirirmi acabaa ben 21inde gidiom yaa normal dönguye gore 19 u oluyoo gecikirse bu ay boşa giderr
Dun calisma olduysa bugun olmasin, dun olmadiysa bugun olsun eski sistem devam
Benosumm bisey olmazz bundan sonra kaydediverr ayricaa yedekleme yokmuydu kii
Az cok hatirlamion mu kizz gunlerii sen dee
Buarada sizin şafaklar kaç bakiim :26:
Aaa ben senin yum gecti die hatirladim bi ann
Ya bu film benim yumurtlamayi geciktirirmi acabaa ben 21inde gidiom yaa normal dönguye gore 19 u oluyoo gecikirse bu ay boşa giderr
Aaa ben senin yum gecti die hatirladim bi ann
Benimkini geciktirmedi canim ama gecikenleri okudum sen bekledigin gun gelmezse hemen endiselenme
Endişe etme canım iyi düşün iyi olsun..
Senin ağrın nasıl oldu bu arada ?
Ayrıca benim şafakta belirsiz Allah be vardiyseben yum olayını dha beceremedim
Send3 gun asiri yap yelizim kacirmazsin boylelikle
Kizz ben yum gununun derdindeyime yum gecikirse adet de gecikir :26:
Benosumm iyiymm kasiklarimda hala agri var belim de agriyio ama dunku kadar degill rahatsiz edici derecede
Bide cok akinti var su gibi heralde verilen ilactan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?