Ağlayakta gözden mi olak???

kaçççççççççççççç dövcek biziiiiiiiii şimdiiii
ben hiç bowling oynamadım biliyonuzmu

hangi filme gideceksiniz kız , birde sizin orada bowling var mı kızz

okumadı sanırım yırttık fundoşumm, oynasanıza kız bugün çok zevkli oluyor

oyy inşallah bir gün oda olur kız

Sosyaaaaalllllll
Gordum gordumm
Ay benim ogrenciligim bowling ve batak oynayarak gectii okulu nasil bitirdim ben de hala inanamiyorumm

kızzzz hazırlancanmı süslencenmi bu özel akşam için e devamındada bişeyler olur heralde gerçi ağrın devam ediyomu kanama yada bikaç gün bekle derim ben ama hani özel bi gece
fotoda koy kız şöle yemekten filan

kızlar size bahsettiğim konu varya aldatılma anaaam o konu nasıl kalabalık 38 kişi aktif orada

birde muhteşem yüzyıl tartışması var onuda okuyorum arada

bilgisayardan girince rahat açılıyo diye yanlış anlamayın

kız adresi buraya kopyalasana bende okuyayım merak ettim

geldim kizlarr. idrar yollarinda enfeksiyon var dedi. antibiyotik birde toz verdi.suya karistirip icecekmisim. her zaman oldugu gibi bol bol su ic dedi

lizimede vermişti canım, bir şey olmaz bol bol su içerek geçirebilirsin, bu arada bebeğin nasılmış gördün mü

geldim kizlarr. idrar yollarinda enfeksiyon var dedi. antibiyotik birde toz verdi.suya karistirip icecekmisim. her zaman oldugu gibi bol bol su ic dedi

canımmm korkulacak bişey yok ama ilaçla gecicek yanetkisi olsa vermez zaten düzenli kullan ve geçsin lütfen ne kadar süre kullanacakmışsın

canımmm korkulacak bişey yok ama ilaçla gecicek yanetkisi olsa vermez zaten düzenli kullan ve geçsin lütfen ne kadar süre kullanacakmışsın

lizimede vermişti canım, bir şey olmaz bol bol su içerek geçirebilirsin, bu arada bebeğin nasılmış gördün mü

fundam 5 gun kullanacam sonra idrar tahlilini tekrarlayacaz dedi. yaa hap icmeyi sevmiorumm hemde kafam kadar haplarr
sosyalim bugun kontrol adi altinda gittigim icin ultrasonda bakalim demedi. gecen kontrolde bakmisti. doktor birsey demeyince bende soylemeye cekindim. birde sali gunu ultrasona girdim ya belki ondan bakmamistir. zaten bu doktoruda degistirecem. son 2 defadir hizli hizli muayene edip yolluyor. devlet hastanesi mantiginda. az para vermiyorum sonucta. insan azda olsa ilgi bekliyor. bu idrar tahlilini bile ben istedim. daha soylemesem bebege bile zarari olabilirdi.
bugunde sonuca baktii aaa enfeksiyon olmus diyoo. cok sinir oldum zaten. gercekten su zamanda doktorluk cok ucuzlamis. o hastane hakkinda sikayette yazacammm

Kardesiminn bebek bacaklari tam acikmiss dr hicbi cikinti yokk buyuk ihtimalle kız demiss

Kardesiminn bebek bacaklari tam acikmiss dr hicbi cikinti yokk buyuk ihtimalle kız demiss

ahh ayşemmm araştır epey tcrübeli yaşı ilerlemiş bi dr. bul kendine en güzeli
öle şeymi olurmuş canım
iç canım hapını sevmiyo olabilirsin ama mecbursun 5 gün nolacak be canım ben de 5 gün içtim klomen hemde nolduuu senin sonucu güzel temizlicek antibiyotik sonuçta

ee bitanede kız olsun artık gözün aydın canımmmm tejeeee tejeeee diye dolanır etrafında teyzesiii minik yeğenin

anam lizonun karnı nasıl tatlı yaaaa bi fotoda etiketlenmiş ayşemle sedoyu ve fatmayıda çok merak ediyom nasıllar

vaaaaaaaaaaaaaaay lizoya çiçek gelmişşşşşşşşşşş fadıl takipteeee
yalnızzzzz dikkatimi çeken nokta fotoda bi sayfa çıkmış bilgisayardaaaaa bizim sayfa avatarımı tanıdımmmm

Son düzenleme:

simdi baska bi doktordan randevu alacam cnm. birdaha o hastanenin onunden gecmem.
insallahh fundamm.
yaa benim karnim cok az ciktii. hamile gibi durmuyorum. o yuzden cok mutluyum zaten,karnim kucuk olacak heraldee

yaa bende merak ediorummm. simdi f.. acicamm. seni ekleyecem fundoss. sendende diger kizlariii
sonra dondururummm yine
bekleyin beni geliommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…