ayşem naptı acaba doktordadır
altıma yapıcam ve öle üşeniyorumki kalkıp wc gitmiyorummm
kaçççççççççççççç dövcek biziiiiiiiii şimdiiii
ben hiç bowling oynamadım biliyonuzmu
hangi filme gideceksiniz kız , birde sizin orada bowling var mı kızz
okumadı sanırım yırttık fundoşumm, oynasanıza kız bugün çok zevkli oluyor
oyy inşallah bir gün oda olur kız
kızlar size bahsettiğim konu varya aldatılma anaaam o konu nasıl kalabalık 38 kişi aktif orada
birde muhteşem yüzyıl tartışması var onuda okuyorum arada
bilgisayardan girince rahat açılıyo diye yanlış anlamayın
inşallah besleniyodur canım ya korkuyorum bişey olacak diye
ayşem naptı acaba doktordadır
altıma yapıcam ve öle üşeniyorumki kalkıp wc gitmiyorummm
geldim kizlarr. idrar yollarinda enfeksiyon var dedi. antibiyotik birde toz verdi.suya karistirip icecekmisim. her zaman oldugu gibi bol bol su ic dedi
geldim kizlarr. idrar yollarinda enfeksiyon var dedi. antibiyotik birde toz verdi.suya karistirip icecekmisim. her zaman oldugu gibi bol bol su ic dedi
canımmm korkulacak bişey yok ama ilaçla gecicek yanetkisi olsa vermez zaten düzenli kullan ve geçsin lütfen ne kadar süre kullanacakmışsın
lizimede vermişti canım, bir şey olmaz bol bol su içerek geçirebilirsin, bu arada bebeğin nasılmış gördün mü
Kardesiminn bebek bacaklari tam acikmiss dr hicbi cikinti yokk buyuk ihtimalle kız demiss
fundam 5 gun kullanacam sonra idrar tahlilini tekrarlayacaz dedi. yaa hap icmeyi sevmiorummhemde kafam kadar haplarr
sosyalim bugun kontrol adi altinda gittigim icin ultrasonda bakalim demedi. gecen kontrolde bakmisti. doktor birsey demeyince bende soylemeye cekindim. birde sali gunu ultrasona girdim ya belki ondan bakmamistir. zaten bu doktoruda degistirecem. son 2 defadir hizli hizli muayene edip yolluyor. devlet hastanesi mantiginda. az para vermiyorum sonucta. insan azda olsa ilgi bekliyor. bu idrar tahlilini bile ben istedim. daha soylemesem bebege bile zarari olabilirdi.
bugunde sonuca baktii aaa enfeksiyon olmus diyoo. cok sinir oldum zaten. gercekten su zamanda doktorluk cok ucuzlamis. o hastane hakkinda sikayette yazacammm
Kardesiminn bebek bacaklari tam acikmiss dr hicbi cikinti yokk buyuk ihtimalle kız demiss
ahh ayşemmm araştır epey tcrübeli yaşı ilerlemiş bi dr. bul kendine en güzeli
öle şeymi olurmuş canım
iç canım hapını sevmiyo olabilirsin ama mecbursun 5 gün nolacak be canım ben de 5 gün içtim klomen hemde nolduuusenin sonucu güzel temizlicek antibiyotik sonuçta
ee bitanede kız olsun artık gözün aydın canımmmm tejeeee tejeeee diye dolanır etrafında teyzesiii minik yeğenin
anam lizonun karnı nasıl tatlı yaaaa bi fotoda etiketlenmiş ayşemle sedoyu ve fatmayıda çok merak ediyom nasıllar
yaa bende merak ediorummm. simdi f.. acicamm. seni ekleyecem fundoss. sendende diger kizlariii
sonra dondururummm yine
bekleyin beni geliommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?