Ağlayakta gözden mi olak???

kızlar bugün sevgililer günü diyolar ya haniii kimse demiyo kocişleri naptııı

benimkide hiç bir şey yapmaz ben bu adamı niye aldım diyecem şimdi siz yine kopacaksınız

kuzum valla benim kocişin bişey yapacağını hiç sanmıyom çünkü ona göre bugünler sadece para tuzağıymış ya seninki ne yapacak

klasik söylem

benimkide hiç bir şey yapmaz ben bu adamı niye aldım diyecem şimdi siz yine kopacaksınız

klasik söylem

kız o kadarda isyan etmeeee alışveriş yapıyo senin bişeyden haberin yok ohhhh daha ne istiyosunnnnn

lizimi yakaladımmm hep başka topicte geziyoooo hamişler topiğindeee burası çok verimsiz artık ondan dimiii :85:

kız şaka yapıyorum tabii yapmasın aman bencede para tuzağı

gezsinler canım hamilelik sorunları farklı ve biz anlamayabiliriz , yakında bizde kalacağız inşallah

kız cadıı ilk defa girdim hee benimle aynı haftada olanlar napıo diye
bide tetanoz aşısını herkes farklı haftalarda olmuşta kafam karıştı benim teee martta
bide bide ben annemin yaptıgı yogurdu yiyorum pastorize olmamış bi zararı olurmu ki işte okuyorum bakıyorum burası niye verimsiz olsun alınırım wallaa

başganında dediği gibi en doğal hakkın canım ben olsam bende merak eder girer okurdum
ama lizom kaç aydır tık yok sizin ay uğurluydu ozaman bol hamiş vardı
2 aydır herkes dökülüyo

ne yapacakmııııııı yapmaz hayatta bişey
bencede anlamsız zaten
bencede anlamsız canım bu arada ben geçen pantolon tunik aldıydım benimki hemen sevgililer günün kutlu olsun şimdiden daha da bişey isteme benden dedi

klasik söylem
aman hepsi aynı valla canım benimkide hiçbişey yapmaz

bencede anlamsız canım bu arada ben geçen pantolon tunik aldıydım benimki hemen sevgililer günün kutlu olsun şimdiden daha da bişey isteme benden dedi

aman hepsi aynı valla canım benimkide hiçbişey yapmaz

yanımızda olsunlarda hediye falan olmasın canım, en büyük hediyemiz bence huzurumuz

kociş aradııııı şimdi sevgiliiiim diyo ikimizde kahkahayı patlattık
kız çiçekciler günü yaa bugün adamlar cama yapışıyo diyo

lizommmmm 11. sayfaya dönsene biiiiiiii rastgele bi sayfa açtım allasen bi bakkkkkkkkkkk

başganında dediği gibi en doğal hakkın canım ben olsam bende merak eder girer okurdum
ama lizom kaç aydır tık yok sizin ay uğurluydu ozaman bol hamiş vardı
2 aydır herkes dökülüyo

ben ihanet etmem oraya bişey yazmadım ki, hem sen de diğer topiklere bakıyosun sosyal de bakıyo ateş topiğine ben de sizi yakalıyorum
ama verimsiz çok ağır oldu ne demek o yaa vakti zamanı gelmedi sadece aşkolsun sana fundacan

oyy kıyamam üzülme kızzz

batıma son 6 gün varmış ve hiç belirtim yokmuş ,sosyalin de bi isteği varmış keşke kendi kendimizi dölleyebilsek diye

fundagun kullanıcısından alıntı

zaten daha olmamıştır heralde yumyum sen bi test yapıver bakalım ne çıkıyo
bu akşamıda iyi değerlendir
benim içime doğuyo sen bu ay hamişsin
sedoşta iyi çalıştı ondanda umutluyum

ayşenurla sedoya yazdığıma bakınnn nasılda kuvvetli hislerimmmm

bu arada sedo takvim yapmışşşşşşş benden ümidini kesmiş demek

Kizz fundaa ben de bi profile bakiyorumm asıl sen birsuru topige yaziyosunn naağğbeeerree
Bizim de guyaa ayni zamanda hakkaten sevgililer gunumuz yanii o gun basladi iliskimizz
Benimki ben soylersem bi kuru cicek alir gelir heralde
Dun de dio yarin 14 subat sana ne alayimm yaşlanma karşıtı bakım kremi aldin ya dedim

Kigiiiizzzz hakkatt
Sen gecen gun demissin filmden bahsederken yelizz martta hamilee diyee

batıma son 6 gün varmış ve hiç belirtim yokmuş ,sosyalin de bi isteği varmış keşke kendi kendimizi dölleyebilsek diye

oyoyoyoyyyy kız işim olmayınca giriyom farklı konulara gebelikten sıkılıyorum artık macera arıyorum burdada kimse olmayınca yok kız okuyosun biliyorum anam tam hamiş psikolojisinde bunlar hepsi bi alıngan
öle lizom ölede artık sabır taşı çatladı bende galiba

evet yaaaa çok güzel şeyler yazıyo eskilerdeee

Kigiiiizzzz hakkatt
Sen gecen gun demissin filmden bahsederken yelizz martta hamilee diyee

he kız yazıyom valla duramam
benimkide vade geliyo diyoki paranın üstüne atacam onu say
yaşlanma karşıtı bideeeeeee vay anammmmm

ayyy kız inşallaaahhhhh tutacakkkkk Allahın izni ileeee
kız senin bizim konuya dahil oluşunu bulacam haaa eski sayfalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…