kızlar bugün sevgililer günü diyolar ya haniiikimse demiyo kocişleri naptııı
kuzum valla benim kocişin bişey yapacağını hiç sanmıyomçünkü ona göre bugünler sadece para tuzağıymış ya seninki ne yapacak
kızlar bugün sevgililer günü diyolar ya haniiikimse demiyo kocişleri naptııı
kuzum valla benim kocişin bişey yapacağını hiç sanmıyomçünkü ona göre bugünler sadece para tuzağıymış ya seninki ne yapacak
benimkide hiç bir şey yapmazben bu adamı niye aldım diyecem şimdi siz yine kopacaksınız
klasik söylem
kız o kadarda isyan etmeeee alışveriş yapıyo senin bişeyden haberin yok ohhhh daha ne istiyosunnnnn
lizimi yakaladımmm hep başka topicte geziyoooo hamişler topiğindeee burası çok verimsiz artık ondan dimiii :85:
kız o kadarda isyan etmeeee alışveriş yapıyo senin bişeyden haberin yok ohhhh daha ne istiyosunnnnn
lizimi yakaladımmm hep başka topicte geziyoooo hamişler topiğindeee burası çok verimsiz artık ondan dimiii :85:
kız cadıı ilk defa girdim hee benimle aynı haftada olanlar napıo diye
bide tetanoz aşısını herkes farklı haftalarda olmuşta kafam karıştı benim teee martta
bide bide ben annemin yaptıgı yogurdu yiyorum pastorize olmamış bi zararı olurmu ki işte okuyorum bakıyorum burası niye verimsiz olsun alınırım wallaa
bencede anlamsız canımne yapacakmıııııııyapmaz hayatta bişey
bencede anlamsız zaten
aman hepsi aynı valla canım benimkide hiçbişey yapmazbenimkide hiç bir şey yapmazben bu adamı niye aldım diyecem şimdi siz yine kopacaksınız
klasik söylem
bencede anlamsız canımbu arada ben geçen pantolon tunik aldıydım benimki hemen sevgililer günün kutlu olsun şimdiden daha da bişey isteme benden dedi
aman hepsi aynı valla canım benimkide hiçbişey yapmaz
yanımızda olsunlarda hediye falan olmasın canım, en büyük hediyemiz bence huzurumuz
başganında dediği gibi en doğal hakkın canım ben olsam bende merak eder girer okurdum
ama lizom kaç aydır tık yok sizin ay uğurluydu ozaman bol hamiş vardı
2 aydır herkes dökülüyo
ben ihanet etmem oraya bişey yazmadım ki, hem sen de diğer topiklere bakıyosun sosyal de bakıyo ateş topiğine ben de sizi yakalıyorum
ama verimsiz çok ağır oldu ne demek o yaa vakti zamanı gelmedi sadece aşkolsun sana fundacan
kociş aradııııı şimdi sevgiliiiim diyoikimizde kahkahayı patlattık
kız çiçekciler günü yaa bugün adamlar cama yapışıyo diyo
lizommmmm 11. sayfaya dönsene biiiiiiii rastgele bi sayfa açtım allasen bi bakkkkkkkkkkk
fundagun kullanıcısından alıntı
zaten daha olmamıştır heralde yumyum sen bi test yapıver bakalım ne çıkıyo
bu akşamıda iyi değerlendir
benim içime doğuyo sen bu ay hamişsin
sedoşta iyi çalıştı ondanda umutluyum
ayşenurla sedoya yazdığıma bakınnn nasılda kuvvetli hislerimmmm
bu arada sedo takvim yapmışşşşşşşbenden ümidini kesmiş demek
ben ihanet etmem oraya bişey yazmadım ki, hem sen de diğer topiklere bakıyosun sosyal de bakıyo ateş topiğine ben de sizi yakalıyorum
ama verimsiz çok ağır oldu ne demek o yaa vakti zamanı gelmedi sadece aşkolsun sana fundacan
batıma son 6 gün varmış ve hiç belirtim yokmuş ,sosyalin de bi isteği varmış keşke kendi kendimizi dölleyebilsek diye
Kizz fundaa ben de bi profile bakiyorumm asıl sen birsuru topige yaziyosunn naağğbeeerree
Bizim de guyaa ayni zamanda hakkaten sevgililer gunumuz yanii o gun basladi iliskimizz
Benimki ben soylersem bi kuru cicek alir gelir heralde
Dun de dio yarin 14 subat sana ne alayimmyaşlanma karşıtı bakım kremi aldin ya dedim
Kigiiiizzzz hakkatt
Sen gecen gun demissin filmden bahsederken yelizz martta hamilee diyee
batıma son 6 gün varmış ve hiç belirtim yokmuş ,sosyalin de bi isteği varmış keşke kendi kendimizi dölleyebilsek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?