haaa varolan hesap bende yeni açtın sandımmmdiğerlerini bulamıyosan ben önerim sanaaaa uğraşma
bana herkesi onersene fundammm
ben senin fotolara daldimmm
kızlar yaa çiçeeme biri nazar attıı
koltugum çarptı havada yakaladım ama çiçek taşlar su döküldü hep
bugün bizim tanışma yıldönümümüz
hemen canım herkes derken fatma sedo lizo benay yeliz var
kız çıkamazsın çok albüm varrrrrrr
valla benim gözüm yok kızzz
kızzz bizim sayfa açıktııı benim avatraı gördümmmm
canım benim yaaaa
yelizlerinde tanışmaymış kızzzz aaaa
canım daha nice 5 değil 50 senelereeee
hee bu sayfa hep açıkki işim olsa da aşağı çekiyorum
fatmayla yelizi bana da önersene kız
hemen canım herkes derken fatma sedo lizo benay yeliz var
kız çıkamazsın çok albüm varrrrrrr
valla benim gözüm yok kızzz
kızzz bizim sayfa açıktııı benim avatraı gördümmmm
canım benim yaaaa
yelizlerinde tanışmaymış kızzzz aaaa
canım daha nice 5 değil 50 senelereeee
yaa fundoaaaaa basim donduuuuara verdim fotolarinaa
yalniz seninle hep ayni yerlere gitmisiz kizzkusadasi haric,bi oraya gidemedimmm
bu arada balayina bozcaadaya gitmissiniz. kiz ben c.kalede okudum. 4 senem bozcaadada gectiii. esimde yanima geldiginde bozcaadaya giderdik hemen. sevgiliykennnnahh ahh cok guzel gunlerdiii
bu arada fotolarina bayildimm.cok guzelbiyuzun var masallahhh
fundam 5 gun kullanacam sonra idrar tahlilini tekrarlayacaz dedi. yaa hap icmeyi sevmiorummhemde kafam kadar haplarr
sosyalim bugun kontrol adi altinda gittigim icin ultrasonda bakalim demedi. gecen kontrolde bakmisti. doktor birsey demeyince bende soylemeye cekindim. birde sali gunu ultrasona girdim ya belki ondan bakmamistir. zaten bu doktoruda degistirecem. son 2 defadir hizli hizli muayene edip yolluyor. devlet hastanesi mantiginda. az para vermiyorum sonucta. insan azda olsa ilgi bekliyor. bu idrar tahlilini bile ben istedim. daha soylemesem bebege bile zarari olabilirdi.
bugunde sonuca baktii aaa enfeksiyon olmus diyoo. cok sinir oldum zaten. gercekten su zamanda doktorluk cok ucuzlamis. o hastane hakkinda sikayette yazacammm
ciddimisinnnnnn bozcaada benim ve kociş için çok özel ee sizinde öle o halde
yaa çok farklı bir havası var değilmiiii huzur aşk ahh ahhh
çanakkale çok güzel zaten assoss behramkale oyy oyyy
bide ayazma varya eyvah eyvahta gitmişlerdi hani benim kapak fotoda orası orayada hastayımmm
yaaa özledimmmmm çok güzel günlerdiii
kuşadası çok özel bi yer değil canım bişey kaybetmedin pek sevmiyorum benönermiyorum
banamı dedinnnn :78:
Aysemm gecmis olsun canmm dikkat et kendinee evet idrar yolu enfeksiyonuu icin en onemli sey surekli su icmekk
Maalesef bazi doktorlar oylee hem ilgilenmiyolarr hem de sen bisey soyleyince hoslarina gitmiyo triplere giriyolarr
sagol yelizimmm.aynen oylee. birdaha ayagimi atmam zatenn.
kiz sende ne artissinn masallah. fotolarda hep bi havan varrryaa yanlizz 5 kizkardes fotonuz varya ona bayildimmm masallah. bende isterdim cok kizkardes. gerci bi tane ablam var yine cok sukurr. kizkardesin yeri cok ayriii.
sagol yelizimmm.aynen oylee. birdaha ayagimi atmam zatenn.
kiz sende ne artissinn masallah. fotolarda hep bi havan varrryaa yanlizz 5 kizkardes fotonuz varya ona bayildimmm masallah. bende isterdim cok kizkardes. gerci bi tane ablam var yine cok sukurr. kizkardesin yeri cok ayriii.
evet canim sana dedimmm.bi yerlerini kasi nazar degmesinn
bizim icinde cok ozel yaaaa. biz daha yeni cikmaya baslamistik. benimki supriz yapmistii yanima gelmisti. hemen atladik bozcaadaya. gittik,sonra adami zorla gondermistim istanbulaacok huzur verici bi yer. hele nisan mayis gibi harikaaaa. imkani olan kesin gitsin gorsun.siddetle tavsiye ederimm.
ben c.kale merkezde okudum cnm.
aayazma ya surekli giderdik zaten. c.akalenin her yeri guzel yaaa. cok ozledimm bakk
Hava miiine havasi kigiiizzzz
Sagoll canmm cok sansliyim ne guzeller demii hepsi de genc kiz oldularr ben super ablayim
Beni sen ve lizim eklediniz kabul ettim ama daha profillerinizi karistirmaya firsatim olmadii bilharee inceliycemm
yelizim evet yaaaa kabullenemiyolar bişeyi bilip söleyince
benim doktorda hemen cevap veriyo ama olsun yinede ses etmiyom hızlı ilerliyoz diye
yine gideriz ayşemmm üzülmeee
kız millet balayında otele gider hemen antalyaya
biz bindik tomofile tekirdağda mola meşhur şeyinden yedik
hani edirneden çanakkaleye giderken bi tepe var manzara diye bi mekan var biliyosundur belki orda bişey
sonra dura dura hep gittik geyiklide gezdik bozcaadada zaten çok güzeldi 3 gün
sonra çıktık yola ayazmaya uğradık filan izmire geçtik şirince mirince ailesi orda ya orda kaldık öle geze geze hep bitirdik
en guzelini yapmissinizz. bizde balayinda 2-3 yere gitmistik. oyle bi yerde takilmayi sevmioruzz.
manzara miiii
bizim kahvalti mekanimizdir orasiii. orda ne anilarim vardirr. bak eskileri hatirlattin bana
ailesi sirince de mii.sirince yi cok sevmistim ben. adi gibi cok sirinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?