Hoş geldin canım
Ben evdeyim yalnız değilsin benim koca da aynı senin ki gbi neymiş efendim saçma sapan işlermiş yabancı birinin çıkarmasıymış bu günden nefret ediyomuş
Gelde bişi bekle
valla gec gelicem dedi simdi annemlerdym rahatim simdilik cnm
Aa süper kız..
Bu arada ben bi seni göremedim adını msj atsana canım twitten bakayım bi sen kaldın görmediğim :)
benimkide oyle dusunuo kuzum kendimi kandrip bnde bugünü sacma buluyorum
Tamam kuzumm atyim bi turlu goremediksende yaz da ben de sana bakiyim
Bnmde gecen sene evllk yildonmmzde tel aldi:))) aynen mecburi saçmalık
Hayır eline tek bi gül alıp gelse fena mı olur..
Neymiş efendim o aklına esince alıyormuş en son doğum günümde aldı :) özel günden özel güne sanki arada süpriz yapıyomuş gibi
Gerçi onada şükür
Tamam canım ama ben telden giriyorum msj olmuyo sen at ben cevap yazayım buladım bi o özelliğini telin
Bnmde gecen sene evllk yildonmmzde tel aldi
Arada bi yapsalr bisey olur belki
Kuzum bnde baktim simdi bulamadm full site yapinca bilgisayrdaki gorunume dondum oyle yolladim
Bunada şükür canım özel günlerde yapıyolar en azından ve sende çok güzelsin.. Bizim bu topikte çirkin kız yok iyice emin oldum ben
Buldunmu kuzum twittrde
Sagol kuzummm bnm senin guzelligini de bi gorseydim
Canım buldum seni ben
Özele msj yazdım
Baktim kuzumm cok guzelsin kuzumm
Orasi neresi kiz
Ya bnde face te gormek istiyorum
Bilsem isimlerinizi benimkinn faceten bakardim
Tşk editorum canım benim.. Orası dediğin yer ne hangi resim.. En son eklediğim ortaköy.. Saçım turuncu gibi olan
Kuzum arka taraf isikli fln senin saclar turuncu uzun dimi esinin kucuknresminin arksndaki resimdeki yeri diom cnmAyy kıyamam yaa ben yazayım du isimleri ama kapalı olabilir profiller
30 dk kostum geldim ayrica ask falan yasamiyoruz biz o laptopta ben yine tablette
Cnm bmmki foto koymuyo kendi profil resmi vardi bitek
Bnmkileri kaldirdi hep
30 dk kostum geldim ayrica ask falan yasamiyoruz biz o laptopta ben yine tablette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?