3 saate kadar temizligim bitiyor zaten
Oda kotu kiz her seye karisan kocalarda kotu oluyor
Yok canim kesin yumurtlamadim ben yumurtlasam atesim yukselirdi off yumurtlama ne kadar gec olursa bat o kadar gec oluyor
Aman yardim etsinde karissin sen calisan birisin iyi olur sanaGefalaen bazen sinir ediyo ama yinede rahatsız olmuyorum çünkü bana çok yardım eder saolsyn.. Ben dalga geçiyorum kaynana diye
Canım aynen öle oluyo insanıda o üzüyo bat ileri attıkça.
Emin misin kesin yükseliyomu da. Kasık ağrısı falan oluyo mu normalde ? Akıntı da uzmansın sen mesela o nasıl
Aman yardim etsinde karissin sen calisan birisin iyi olur sana
Yumurtlamadan itibaren atesin yukselir hamileysen atesin dus,mez ama adetin gelecekse duser canim
Kasik agrim uzayan akintim falan da yok canimm
Aksine bende bu ay hic stress yok gun asiriyi birakma sende kacirmayasin yum gunleriniO zaman olacak.. Ümitsizlik yok biliyorsun. Geç olsun güç olmasın yeter ki bebek gelsin..
Ben bak hiç anlamıyorum
Kasık ilk bebek düşündüğüm zamanlarda ağrıyodu ben ilişkiden diyodun çok ağrıyo diye mik mik yapmak istemiyodum ki yapmıyodukta.. Meğer yapmak gerekiyomuş o yüzden bırak oluruna takılma ki stresten daha da gecikmesin
Adam sana bi suru krem aldi kizBen geldimm
Bizim 14 subat kisa surduu
İsin garibi aramizda hic 14 subatin lafi gecmedii
Cay koydum simdi iceri gideyimm azcik eski gunlerden laf acayim barii
Eyvah eyvah izledikk pek begenmedim 1 kadar guzel degill bitek bebişe babasinin yaklaşimi cok guzeldi duygulandimm severim oyle babalari okadar
Sosyaaallll bide adama laf ediosunn bakk icimizde cicek alan da tek senin kocaa galibaa
Aksine bende bu ay hic stress yok gun asiriyi birakma sende kacirmayasin yum gunlerini
Ben geldimm
Bizim 14 subat kisa surduu
İsin garibi aramizda hic 14 subatin lafi gecmedii
Cay koydum simdi iceri gideyimm azcik eski gunlerden laf acayim barii
Eyvah eyvah izledikk pek begenmedim 1 kadar guzel degill bitek bebişe babasinin yaklaşimi cok guzeldi duygulandimm severim oyle babalari okadar
Sosyaaallll bide adama laf ediosunn bakk icimizde cicek alan da tek senin kocaa galibaa
Yapma stres evet..
Elimizden geldiğince çalışıyoruz canım bakalım kısmet ne zaman olacak..
YeliZcim hoşgeldin canım..
Kız kısa mısa dışarı çıktın ya önemli olan o
Eyvah eyvahı hiç izlemedim izleyen iş yerindekiler onlarda beğenmemiş..
Bizimkilerde baba olunca güzel olacaklar ben inanıyorum hepimizinki düşkün bizlere
İnsallah oyle olurlar benosumm
Ya adam ise gidecek cocuk uyuyo karisina yalvariyo bikerecik bakiim oyle gidiim diye kadin da uyanir falan diyo ne tatlilar yaa
Buarada bugun dolmuşta bi erkek cocuk gordum yarabbim bin kere masallah ayip olmayacak olsa bi resmini cekcektim size gostermek icinn bi gozler varr cocuktaaa kirpikler upuzun gozler elaa ay nasil guzel bi cocuktu anlatamamm allahim dedimm benim de oglum olsunn boyle guzell
Insallah yelizim bizlerinde olacak bende inaniyorum benos gibi olacagina
Aminn yelizim rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
Bazı sıparlarda cidden güzel oluyo be.. Bizler şurda 3 tutam insanız bi olsa artıkta sıra başka konulara gelse
Olacak inşAllah sosyalim.. Yeter ki biz stres yapmayalım ama mümkün değil..
Mesela hangi konuu
Biz gene bebekten konuscazz hamilelikk dogumm dogum sonrasi vs vs... Sonu yokki
Simdi sen funda benoş ben ezo baska kim vardi kizz hamile olmayanm
Simdi bu demirbaslar daa hamile kalsaa yeni bi topik mi acsakk
Kız iste hamilelik dertlerini bebek alışverişlerini falan
Artık yum dan mik mikten bahsetmeyiz..
Twin, peri ve arada mutluluk giriyo o :)
Benim ki hic yapmiyor canim ama bi hamile kalayim mecbur yardim edecek neyse twinim intikamimizi hamilelikte aliriz
Yelizim sen acarsin bi baslik oraya tesrif ederiz artikSimdi sen funda benoş ben ezo baska kim vardi kizz hamile olmayanm
Simdi bu demirbaslar daa hamile kalsaa yeni bi topik mi acsakk
40 yılda bi uzun kaldın onda da sarj mı bitiyo anam tellerede şarj dayanmıyo ki
En iyisini yapmış afferin enişte beye
Ben 10 yılı geçti ekmek yemiyorum belli başlı yemekte sadece onun dışında yemem
Kız bilmiyom ki niye aldım
Goruruz biz onu sen oyle soyledigine bakmaKuzum gldm yine hemdee ne intikam alicmm
Yapmiyacagini iddia ediyo bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?