Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydınnnn Millettttttt

sosyalimmmm çiçeğine bayıldımmmm yüzüne gözüne dursun kıııız alt öp başına koy öle kocayı

Günaydınnnn Millettttttt

sosyalimmmm çiçeğine bayıldımmmm yüzüne gözüne dursun kıııız alt öp başına koy öle kocayı

Gunaydinn fundosss
Vayyy sosyalimm cicegin cok guzel. Bak birde adam birsey yapmio dersinnn cok guzel bi supriz olmuss
Bizde durumcuye gittik cok romantiktiii
Benayimm tesekkur ederimm. 2 bucuk senede yaslandik iste

Günaydın kızlarrr

Kaçak funda dün sen ne yaptın

inan hiç bişey yapmadım birde ıslanarak eve gittim çok sinirlendim regl de yaklaşıyo ya ondanmıdır nedir
benimki tam bi maldı dün sinirimle çok fena söylendim üzüntüsünden uyudu kaldı bende işe güce verdim kendimi
anlıyacağın sıradan bir akşamdı sabahta çıktım geldim o uyuyo ohhhh

Gunaydinn fundosss
Vayyy sosyalimm cicegin cok guzel. Bak birde adam birsey yapmio dersinnn cok guzel bi supriz olmuss
Bizde durumcuye gittik cok romantiktiii
Benayimm tesekkur ederimm. 2 bucuk senede yaslandik iste

günaydın ayşemmmmm
dürümcümüüüüüü bende çok severim ama yaa lüks restoranlarda mum ışığında filan hiç bize göre değil gitmedik gitmeyizde
en güzeli öle iyi yapmışsınız be ayşemmm

yaşlanma mevzuna katılıyorummmm yani evlenmeden önce kendimi beğenirdim ama son 2 senede yani yoğun çalışma dönemide etkili tabi

Aynen oyle luks yerlerde kasiliyor insann.
Bende evlenmeden once daha bakimliydimmm.evlendikten sonra birsey oldu. Birde ben calisirkende oyle cok ozen gosteremezdim kendime. Bazilari hergun farkli makyaj saclar fonlu falan kiyafetler uuyumluu. Imrenirdim oyle tiplere. Bende ayda bi kere suslu gidersem anca. Onun disinda ayni paspallikk
Sikma canini fundamm.esin bugun seni almaya gelir kesinnn

ne mutlu sanaaa bize havamı atıyonn kız bizimkilerin o taraklarda bezi yok

Biz simdi yoldq giderken isiklarda cicekciler geldi yanimizaa.benimki diyokii hep para tuzagii erkekleri hep kandiriyorlarrr falannn. Dun zaten cicekcilerin,kuyumcularin sevgililer gunuydu
Gerci benimkinin bu huyunu seviyorum. Bende cicege verilen parayi sacma buluyorumm. Meyve sepeti moda son zamanlardaaa. En azindan onu yiyebiliosunn. Digeri curuyooo copeee

bende öleyim kız bazılarını görünce ne üşengecim diyorum hergün yapılı saçlar makyajlı ama epey uğraşılmış suratlar
ben sabah kalkıp üstümü giymeye üşeniyorum dediğin gibi bazen esiyor bende iyi çıkıyorum ama kısa süreli motivasyon
boşver ayşemmmm biz doğal güzeliz ihtiyacımız yok

yok canım ne havası öylesine söyledim konu olsun diye bak sizide dürümcüye götürmüşler

bebiş bekliyosun hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın inşallah
bizde inşallah o günleri görürüz

e yaniii en azından saksıda çiçek alınabilir köşeme koyardım kızzzzzzz ama normal zamanda alıyo bahsetmiştim ya hani koca ağaç alcaktı yaaa ben memnunum benimkinden odun modun ama dediğin gibi böle günlerde kendini enayi yerine koydurmak istemiyo

yaa inanırmısınız dün eve giderken kuyumcular tıklımtıklımdı birde benoş iyi bilir bahsettiğim yer bildiğin kıro semti benim geçtiğim biyer var eve giderken benoşla konuşmuştuk o bölgeyi bi ara şokkk oldummmm tipleri görseniz içerde genç yaşlı kaynıyooo minicik kuyumcular vaybeeee dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…