Yelizim bnde cikiyorum iyi geceler
Günaydınnnn Millettttttt
sosyalimmmm çiçeğine bayıldımmmm yüzüne gözüne dursun kıııız alt öp başına koy öle kocayı
Günaydın kızlarrr
Kaçak funda dün sen ne yaptın
Gunaydinn fundosss
Vayyy sosyalimm cicegin cok guzel. Bak birde adam birsey yapmio dersinnncok guzel bi supriz olmuss
Bizde durumcuye gittik cok romantiktiii
Benayimm tesekkur ederimm. 2 bucuk senede yaslandik iste
günaydın canlarım benimkide güzel bir demet gül göndermiş
günaydın ayşemmmmm
dürümcümüüüüüübende çok severim ama yaa lüks restoranlarda mum ışığında filan hiç bize göre değil gitmedik gitmeyizde
en güzeli öle iyi yapmışsınız be ayşemmm
yaşlanma mevzuna katılıyorummmm yani evlenmeden önce kendimi beğenirdim ama son 2 senedeyani yoğun çalışma dönemide etkili tabi
ne mutlu sanaaa bize havamı atıyonn kız bizimkilerin o taraklarda bezi yok
ne mutlu sanaaa bize havamı atıyonn kız bizimkilerin o taraklarda bezi yok
Aynen oyle luks yerlerde kasiliyor insann.
Bende evlenmeden once daha bakimliydimmm.evlendikten sonra birsey oldu. Birde ben calisirkende oyle cok ozen gosteremezdim kendime. Bazilari hergun farkli makyaj saclar fonlu falan kiyafetler uuyumluu. Imrenirdim oyle tiplere. Bende ayda bi kere suslu gidersem anca. Onun disinda ayni paspallikk
Sikma canini fundamm.esin bugun seni almaya gelir kesinnn
yok canım ne havası öylesine söyledim konu olsun diye bak sizide dürümcüye götürmüşler
yok canım ne havası öylesine söyledim konu olsun diye bak sizide dürümcüye götürmüşler
Merhaba canimmm
Zaten durumcuyu hicbir cicege degismemmm. Birde bol aciliiiyaa ben cok aci yiyorummm.bebiss dun yanmistirrr
Biz simdi yoldq giderken isiklarda cicekciler geldi yanimizaa.benimki diyokii hep para tuzagii erkekleri hep kandiriyorlarrr falannn. Dun zaten cicekcilerin,kuyumcularin sevgililer gunuydu
Gerci benimkinin bu huyunu seviyorum. Bende cicege verilen parayi sacma buluyorumm. Meyve sepeti moda son zamanlardaaa. En azindan onu yiyebiliosunn. Digeri curuyooo copeee
bebiş bekliyosunhayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın inşallah
bizde inşallah o günleri görürüz
Ben senin hamile oldugunu gormedim cnm. Altraki sey sonradan cikti bana. Yoksa soylemezdim kizzne dürümü yedin canım sen nerelisin sakıncası yoksa ögrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?