Merhaba canimmm
Zaten durumcuyu hicbir cicege degismemmm. Birde bol aciliiiyaa ben cok aci yiyorummm.bebiss dun yanmistirrr
amin canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Ben senin hamile oldugunu gormedim cnm. Altraki sey sonradan cikti bana. Yoksa soylemezdim kizz
Adana canim:)
Istanbulluyum canim.
e yaniii en azından saksıda çiçek alınabilir köşeme koyardım kızzzzzzzama normal zamanda alıyo bahsetmiştim ya hani koca ağaç alcaktı yaaa ben memnunum benimkinden odun modun ama dediğin gibi böle günlerde kendini enayi yerine koydurmak istemiyo
yaa inanırmısınız dün eve giderken kuyumcular tıklımtıklımdı birde benoş iyi bilir bahsettiğim yer bildiğin kıro semti benim geçtiğim biyer var eve giderken benoşla konuşmuştuk o bölgeyi bi araşokkk oldummmm tipleri görseniz içerde genç yaşlı kaynıyooo minicik kuyumcular vaybeeee dedim
kızzzz acıyı az yeeee minnoşa bişey olmazda sen şimdi enfeksiyon durumları filan bol suyunu içte bari geçsin etkisi gerçi acı iyi derler dimiiiii bende çok seviyorum yaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
yok canım ben öyle şeyleri sorun etmem çünkü ben antepte yaşıyorum
günaydın canım ben kendimden çıkarayım ben kullandım 1 bucuk yıl kadar ondan sonra ugraş dur temmmuzda 4 yılı dolduracagız 5 ay önce aşılama ile hamile kaldım ben korunmayın gelen kismetiyle gelir canımGünaydın kızlar.
Ben sözlüyüm henüz ve gebe kalmak hakkında bi sey merak ediyorum.
Etrafimda bazı insanlar yeni evlenen bayanin dogum kontrol hspi kullanmasi veya igne vurdurmasi halinde cocuk isteyip de çalışmalara başladıginda uzunca bi sure bebek sahibi olamadiklarini bunun icin cok cabaladiklarini söylüyor.
Bende yakında evlenecek biri olarak endise duyuyorum. Malum borçlar falan sözlum kendisi halledecek herseyi.
Borclar bitene kadar en azindan bebek sahibi olmayi erteleyelim diyoruz ama bu söylentiler endiselendirdi beni.
Diğer yöntemler de riskli.
Nedir bu işin aslı?
Hadiii yaaabiz cok disarda takilmadik ztn. Yemek yedik geldik hemen. Trafik vardi ztn.kizz her yerde varrr oyle tiplerr
Benimkide ozel gunleri unutmaz. Cicek almaz ama telafisi yapar bi sekilde. Zaten bi dogumgunu bi evlilik yildonunu onemliii bizim icinnn.
Günaydın kızlar.
Etrafimda bazı insanlar yeni evlenen bayanin dogum kontrol hspi kullanmasi veya igne vurdurmasi halinde cocuk isteyip de çalışmalara başladıginda uzunca bi sure bebek sahibi olamadiklarini bunun icin cok cabaladiklarini söylüyor.
Bende yakında evlenecek biri olarak endise duyuyorum. Malum borçlar falan sözlum kendisi halledecek herseyi.
Borclar bitene kadar en azindan bebek sahibi olmayi erteleyelim diyoruz ama bu söylentiler endiselendirdi beni.
Nedir bu işin aslı?
Aa antep miii. Ben antepe cok geldimm. Akrabalar var orada. Antebi cok severimmmm. Orda buyuk bi park varr. Uzun bayaaa. Akrabalar oraya yakin oturuoo. Sankopark vardi hatta evlerinin yakininda. Sen neresindensin cnm?
öle ayşem benimkide öle özellikle doğum günümü unutmaz kimse unutmaz ya onu hoş öle bi şansınız yok
ruveyda ben uzun yıllar d.k. hapı kullandım hatta bekarken başladım dr. önerdiği için
fakat benim arkadaşlarım var 1-2 yıl kullanan ve biri bıraktığı ay biride 3. ayında hamile kaldı
bende 1 yıldır bıraktım daha gelmedi bebeğim
hatta bazıları bir ay yada 15 gün hap içmeyi unuttuğu gibi bile hamile kalabiliyo
doğum kontrol hapının olumsuz bir etkisi yok çok uzun süre kullanmazsan
iğne konusunda pek bi fikrim yok ama kullanıp daha sonra doğal yoldan hamile kalan tanıdığım var
Aa antep miii. Ben antepe cok geldimm. Akrabalar var orada. Antebi cok severimmmm. Orda buyuk bi park varr. Uzun bayaaa. Akrabalar oraya yakin oturuoo. Sankopark vardi hatta evlerinin yakininda. Sen neresindensin cnm?
Günaydın kızlar.
Nedir bu işin aslı?
Mrb cnm. Oncelikle hayirli olsun. Allah tamamina erdirsib. Igne hakkinda hic bilgim yok ama haplari uzun sure kullnmak pek iyi degil diye biliorum. Tabi bu sadece genelleme. 4-5 sene hap kullanipta hapi biraktigi ay hamile kalanda cok. Ben hic hap kullanmadim. Esim korundu. 2 sene korunduk basimiza bi kazada gelmedizaten kaza mantigini anlamiorum. Bana gore imkansiz birsey. Benim sana tavsiyem hap kullanmamandir. Cunku hap yumurtalari tembellestirmiyormus. Bunun aksini soyleyen cok doktorda var. Hatta bazen adet duzensizligi tedavisinde bile dogum kontrol hapi veriliyor. Birde istisnalar her zaman var. O yuzden ben olsam icimin rahat olmasi icin kullanmazdim.
Hakkiniza hayirlisi olsun..
Yaa onlarin evi antebin en merkezi yeriymiss. Boyke parkta sular falanda akiyor. Hatta konser vardi onada gitmistik. Stadyumda var parkin icinde. Sanki parkin adi daha farkli birseydi cnm ama cikartamadimm istiklali duymadim. Kilisede gittim. Cok otantik bi yerr.cok severim oyle yerleriibrn istiklalde yaşıyorum akrabaların ya değirmiçemde yada kavaklıkta oturuyorlardır canım o dediğin park yüzüncüyıl parkı
şimdide antepia yapıyolar büyük bi proje bizde ona çok niyetlendik iş almak için
şimdide antepia yapıyolar büyük bi proje bizde ona çok niyetlendik iş almak için
Sus biberlerii varyaaa onlarin hastasiyimmmm. Ya yemesi iyide sonrasi biraz kotu oluyor bazenn
Dunde sus biberi abartmisim. Midem gece cok yandi ama pisman degilim yine olsa yine yerim
Kiz birde aksam 2 durum yedimmcok istahim acildi yaa. Esim bile 1 tane yedi. Hayretle beni izledii. Ben normalde az yerim cunkuu. Hatta hep yemegim artar esime yediririmmmm. Sabah kalkmisss durum yer misin diyooo
Oooo antebe mi gideceksinizz yoksa kizz
Cok guzel bi yerrr
Yaa onlarin evi antebin en merkezi yeriymiss. Boyke parkta sular falanda akiyor. Hatta konser vardi onada gitmistik. Stadyumda var parkin icinde. Sanki parkin adi daha farkli birseydi cnm ama cikartamadimm istiklali duymadim. Kilisede gittim. Cok otantik bi yerr.cok severim oyle yerlerii
siz nerelisiniz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?