Ağlayakta gözden mi olak???

Merhaba canimmm

Zaten durumcuyu hicbir cicege degismemmm. Birde bol aciliii yaa ben cok aci yiyorummm.bebiss dun yanmistirrr

amin canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

kızzzz acıyı az yeeee minnoşa bişey olmazda sen şimdi enfeksiyon durumları filan bol suyunu içte bari geçsin etkisi gerçi acı iyi derler dimiiiii bende çok seviyorum yaaa

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Hadiii yaaa biz cok disarda takilmadik ztn. Yemek yedik geldik hemen. Trafik vardi ztn.kizz her yerde varrr oyle tiplerr
Benimkide ozel gunleri unutmaz. Cicek almaz ama telafisi yapar bi sekilde. Zaten bi dogumgunu bi evlilik yildonunu onemliii bizim icinnn.

Günaydın kızlar.
Ben sözlüyüm henüz ve gebe kalmak hakkında bi sey merak ediyorum.
Etrafimda bazı insanlar yeni evlenen bayanin dogum kontrol hspi kullanmasi veya igne vurdurmasi halinde cocuk isteyip de çalışmalara başladıginda uzunca bi sure bebek sahibi olamadiklarini bunun icin cok cabaladiklarini söylüyor.

Bende yakında evlenecek biri olarak endise duyuyorum. Malum borçlar falan sözlum kendisi halledecek herseyi.
Borclar bitene kadar en azindan bebek sahibi olmayi erteleyelim diyoruz ama bu söylentiler endiselendirdi beni.
Diğer yöntemler de riskli.

Nedir bu işin aslı?

kızzzz acıyı az yeeee minnoşa bişey olmazda sen şimdi enfeksiyon durumları filan bol suyunu içte bari geçsin etkisi gerçi acı iyi derler dimiiiii bende çok seviyorum yaaa

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Sus biberlerii varyaaa onlarin hastasiyimmmm. Ya yemesi iyide sonrasi biraz kotu oluyor bazenn
Dunde sus biberi abartmisim. Midem gece cok yandi ama pisman degilim yine olsa yine yerim
Kiz birde aksam 2 durum yedimmcok istahim acildi yaa. Esim bile 1 tane yedi. Hayretle beni izledii. Ben normalde az yerim cunkuu. Hatta hep yemegim artar esime yediririmmmm. Sabah kalkmisss durum yer misin diyooo

yok canım ben öyle şeyleri sorun etmem çünkü ben antepte yaşıyorum

Aa antep miii. Ben antepe cok geldimm. Akrabalar var orada. Antebi cok severimmmm. Orda buyuk bi park varr. Uzun bayaaa. Akrabalar oraya yakin oturuoo. Sankopark vardi hatta evlerinin yakininda. Sen neresindensin cnm?

günaydın canım ben kendimden çıkarayım ben kullandım 1 bucuk yıl kadar ondan sonra ugraş dur temmmuzda 4 yılı dolduracagız 5 ay önce aşılama ile hamile kaldım ben korunmayın gelen kismetiyle gelir canım

öle ayşem benimkide öle özellikle doğum günümü unutmaz kimse unutmaz ya onu hoş öle bi şansınız yok

ruveyda ben uzun yıllar d.k. hapı kullandım hatta bekarken başladım dr. önerdiği için
fakat benim arkadaşlarım var 1-2 yıl kullanan ve biri bıraktığı ay biride 3. ayında hamile kaldı
bende 1 yıldır bıraktım daha gelmedi bebeğim
hatta bazıları bir ay yada 15 gün hap içmeyi unuttuğu gibi bile hamile kalabiliyo
doğum kontrol hapının olumsuz bir etkisi yok çok uzun süre kullanmazsan
iğne konusunda pek bi fikrim yok ama kullanıp daha sonra doğal yoldan hamile kalan tanıdığım var

Aa antep miii. Ben antepe cok geldimm. Akrabalar var orada. Antebi cok severimmmm. Orda buyuk bi park varr. Uzun bayaaa. Akrabalar oraya yakin oturuoo. Sankopark vardi hatta evlerinin yakininda. Sen neresindensin cnm?

brn istiklalde yaşıyorum akrabaların ya değirmiçemde yada kavaklıkta oturuyorlardır canım o dediğin park yüzüncüyıl parkı

Anladim. Ne bileyim biraz mudahale ediliyor gibi geliyor Allahin isine ama biraz daha ayrıntılı dusununce nasipte varsa her yontrmi denesende olur diyorsun.
Allah hayirlisini versin

şimdide antepia yapıyolar büyük bi proje bizde ona çok niyetlendik iş almak için

Mrb cnm. Oncelikle hayirli olsun. Allah tamamina erdirsib. Igne hakkinda hic bilgim yok ama haplari uzun sure kullnmak pek iyi degil diye biliorum. Tabi bu sadece genelleme. 4-5 sene hap kullanipta hapi biraktigi ay hamile kalanda cok. Ben hic hap kullanmadim. Esim korundu. 2 sene korunduk basimiza bi kazada gelmedi zaten kaza mantigini anlamiorum. Bana gore imkansiz birsey. Benim sana tavsiyem hap kullanmamandir. Cunku hap yumurtalari tembellestirmiyormus. Bunun aksini soyleyen cok doktorda var. Hatta bazen adet duzensizligi tedavisinde bile dogum kontrol hapi veriliyor. Birde istisnalar her zaman var. O yuzden ben olsam icimin rahat olmasi icin kullanmazdim.
Hakkiniza hayirlisi olsun..

Sagolasim. Sozlum de zarar vermemi istemiyo hapla kendime...
Birde bende su zararsiz kistlerden varmis uc tane polikistikti galiba. Doktor zarari yok catlar regl doneminde dedi ama ne bileyim hap kullanirsam dedigin gibi kistten dolayi sorun olabilir.

brn istiklalde yaşıyorum akrabaların ya değirmiçemde yada kavaklıkta oturuyorlardır canım o dediğin park yüzüncüyıl parkı
Yaa onlarin evi antebin en merkezi yeriymiss. Boyke parkta sular falanda akiyor. Hatta konser vardi onada gitmistik. Stadyumda var parkin icinde. Sanki parkin adi daha farkli birseydi cnm ama cikartamadimm istiklali duymadim. Kilisede gittim. Cok otantik bi yerr.cok severim oyle yerlerii

burdada var abla yapmış onlardan her yemekte masaya koyuyor ama i defa beni çok fena yaptııııı o yüzden yemem diyorum her seferinde alsana dediğindeeee
2 dürümmüüü biri sana biri miniğe haaa mide bulantın geçti şimdide iştah patlaması var anammmm

kız aklıma ne geldiii biz bizim düğünden çıktık salya sümükkk yolda ağlıyorum eve giderken bizim orda tantunici var eşim girdi aldı ben arabada ağlıyorum
sonra eve gittik ben kucakta tabi
veee dürümlerimizi yedik ağlaya ağlaya yiyodum eşim yazık hem sırtımmm diyo çok dövmüşlerdi hemde yiyoz bide diyodu sözde üzülmüş götürdü 2 dürümü

Oooo antebe mi gideceksinizz yoksa kizz
Cok guzel bi yerrr

yok benim şef çok gitti geldi de alamadık
hatta bi otelde kalmıştı orda fotolarını atıyodu feyse çok güzeldi
zeynep hanım konağı diye otantik bi oteldi oda ççok beğenmiş orayı
kurbandada ablamlar gap turuna gitmişti çok beğenmişler
ülkemin heryeri ayrı güzel

parkın diğer adı ataturk kültür parkı canım konserinde olduğu yer demokrası meydanı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…