burdada var abla yapmış onlardan her yemekte masaya koyuyor ama i defa beni çok fena yaptıııııo yüzden yemem diyorum her seferinde alsana dediğindeeee
2 dürümmüüü biri sana biri miniğe haaamide bulantın geçti şimdide iştah patlaması var anammmm
kız aklıma ne geldiii biz bizim düğünden çıktık salya sümükkk yolda ağlıyorum eve giderken bizim orda tantunici vareşim girdi aldı ben arabada ağlıyorum
sonra eve gittik ben kucakta tabi
veee dürümlerimizi yedik ağlaya ağlaya yiyodum eşim yazık hem sırtımmm diyo çok dövmüşlerdihemde yiyoz bide diyodu sözde üzülmüş götürdü 2 dürümü
Sagolasim. Sozlum de zarar vermemi istemiyo hapla kendime...
Birde bende su zararsiz kistlerden varmis uc tane polikistikti galiba. Doktor zarari yok catlar regl doneminde dedi ama ne bileyim hap kullanirsam dedigin gibi kistten dolayi sorun olabilir.
Cok iyiymiss yaaaayaa zaten durum icin yer ve zaman kavrami onemli degil her turlu durumda yenirrr sizinkide guzel bi ani olmuss
Kiz zaten istemem deme gibi bi sansin yok dayanamiosun tabi seviosann. Benimki hic yiyemiyor nasi yiyosun bunu insan bile bile agzini yakar mi diyoo. Yaa dedim bi git sen bunu zevkle yiyeceksinn acidan zevk alacaksin diyorummhem o sigarayi iciyosunn bi tat mi aliosun dedimmm b.. gibi kokusu var zaten agzinda biraktigin tadi bile dusunmek istemiorum dedimmm o gunden beri acima laf atamiyorrr
parkın diğer adı ataturk kültür parkı canım konserinde olduğu yer demokrası meydanı
istanbul canım bende hayırdır kızzz girdin bi anda sorguya çekiyon sen onu bunu bırak nasıl hamiş kaldın bize tüyo vernapalım nedelim
benimkide pek sevmez acı
kız bende eminim hamiş kalınca çok yerim haa çokta pisboğaz olurum sedonun kabızlığı geçtimi acaba hiç uğramıyor :26:
Hee kultur parki tamamm
Yaa birde latif doganin konseri vardii halam zorla goturmustu biziiiibirde direk stadyum evin karsisinda olunca ayip olmasin diye birsey diyememistikk
Ayy bakk o gunku rezilligi hatirladim simdii
canım ben aşılama ile hamıle kaldım eşimdede bendede sorun olmadığı halde olmadı aşılama yaptırdık canım tüyo istiyorsan bol bol dua canım
inan hiç bişey yapmadım birde ıslanarak eve gittim çok sinirlendim regl de yaklaşıyo ya ondanmıdır nedir
benimki tam bi maldı dünsinirimle çok fena söylendim üzüntüsünden uyudu kaldı bende işe güce verdim kendimi
anlıyacağın sıradan bir akşamdı sabahta çıktım geldim o uyuyo ohhhh
günaydın ayşemmmmm
dürümcümüüüüüübende çok severim ama yaa lüks restoranlarda mum ışığında filan hiç bize göre değil gitmedik gitmeyizde
en güzeli öle iyi yapmışsınız be ayşemmm
yaşlanma mevzuna katılıyorummmm yani evlenmeden önce kendimi beğenirdim ama son 2 senedeyani yoğun çalışma dönemide etkili tabi
Aynen oyle luks yerlerde kasiliyor insann.
Bende evlenmeden once daha bakimliydimmm.evlendikten sonra birsey oldu. Birde ben calisirkende oyle cok ozen gosteremezdim kendime. Bazilari hergun farkli makyaj saclar fonlu falan kiyafetler uuyumluu. Imrenirdim oyle tiplere. Bende ayda bi kere suslu gidersem anca. Onun disinda ayni paspallikk
Sikma canini fundamm.esin bugun seni almaya gelir kesinnn
evleri gozel yerdemiş canımHee kultur parki tamamm
Yaa birde latif doganin konseri vardii halam zorla goturmustu biziiiibirde direk stadyum evin karsisinda olunca ayip olmasin diye birsey diyememistikk
Ayy bakk o gunku rezilligi hatirladim simdii
rezillikmiiiiizdihammı vardı kız konserde
ilk aşılama tuttumuuu klomen filan kullandınmı öncesi çatlatma iğnesi yoksa direk aşılamayamı geçildi
duasız olurmu canım hergün ediyoruz duamızı
Sehirli diyorum benimkineee
Ben Allah ne verdiyseee
Kiz seninde istahin cok acilirr ama kimse ablami gecemez bencee. Hamilelik boyunca 30 kilo almistiioturdugu yerden kalkamiyorduuu
Evet yaa sedo napti acabaaa. Bi kere yazsa bile haberimiz olurduu ama hic gelmiyorkiii
Kız olsun en güzeli hiç bişi yapmamak
Ayy sorma bende siz gibiyim işe giderken mal gibi gidiyorum bakmıyorum kendime ama sabahın köründe nasıl bakayım
İki dürüm mü maşallah haa.. Ben dürüm yerim ama çok aramam bende sen gibi kalanı hep eşime veririrm o yer:))
Çok acıda yeme kız bebişin acı olmasın sonra
Fundacım ne hikmetse parada en çok bizim bu tarafta oyuranlarda oluyo görüntü kötü ama
Bende saksı çiçeğini daha çok seviyorum ama evimde hiç yok bi tane var oda çürüdü :))
evet canım klomen kullandım bir kaç defa çatlamayıp kist oluyordu kist olunca doğum kontrol hapı kullanıyordum sonra eşim klomen kullanmamı istemedi sonra biraz kürlere devam ettim sonrada aşılama yaptırdık ilkinde tutku canım
bende geçen ay klomen kullandım çok şükür kist olmadı şimdi r.filmi çekilcem
Kizlaaarrrr napiorsunuz?
nasilsiniz bugün
ben cok iyim
cünküüüüüü
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ciddimisinnnnnnnnnnnnnnnnn
anlatttttttt gözün aydın canımmmmmmm
bendeee diyordum bunlar ne zaman benim yazdiklarimi okicam yoksa dondular kaldilarmi...
evvveeeeeeeeeeeeeetttttttttt...dün doktora gittim. kese görünüyordu, ama cok kücük oldugundan iki hafta sonra birdaha gidecem, biliyorsun ki benim bir bos gebeligim var....
2. asilama icin beklerkene kendiliginden oldu
en altta kalmış yazın canım
çok sevindim canım gözün aydın hayırlı olsun darısı başımızaaaa belirtin varmıydı günün ne kadar geçmişti anlatsanaaaaa
ahhh keşke benimde ptesi beklenen adetim gelmese miniğim yerleşseeee ahh ahhh
nasıl çalışmıştın birde günaşırımı ne kadar süre
nasil anlatsam..kafama takmadim cünkü asilama olacak diye hiiccc mi ama hic takmadim
sonra karin agrisi basladi yani adet agrilarim...dedim aha gelecek...ignelerin recetesini bile hazirladim adetim geldigi gün gidecektim hemen eczaneye.
baktim gün geciyor ama adetim gelmiyor...benimde 1.asilamadan sonra degisti sandim adet tarihim cünkü döngüm 32 gündü asilamada 27 güne indirdiler hormonlarla falan...
dedim bir test yapayim birdeee ne göreyiim pozitif...doktora gittim...tabi cok korkuyorum halada korkularim var..kese var bebek kücük oldugundan bekliceyiz dediler iki hafta...
amin canim darisi sizlere insallah
ayyy ne güzellll ya maşallah canım, korkma keseyi gördün neticede bebekte var daha çok minik 2 hafta sonra miniğini görürsün inşallah
sağol canım inşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?