Ağlayakta gözden mi olak???

Cok iyiymiss yaaaayaa zaten durum icin yer ve zaman kavrami onemli degil her turlu durumda yenirrrsizinkide guzel bi ani olmuss
Kiz zaten istemem deme gibi bi sansin yok dayanamiosun tabi seviosann. Benimki hic yiyemiyor nasi yiyosun bunu insan bile bile agzini yakar mi diyoo. Yaa dedim bi git sen bunu zevkle yiyeceksinn acidan zevk alacaksin diyorumm hem o sigarayi iciyosunn bi tat mi aliosun dedimmm b.. gibi kokusu var zaten agzinda biraktigin tadi bile dusunmek istemiorum dedimmmo gunden beri acima laf atamiyorrr

bendede kist vardı diye hap iyi gelmişti ama çikolata kistiydi ve d.k. hapı ile geçti adetlerimde çok düzenli oldu hap sayesinde
ama geç olacağını bilseydim hapı çoook erken bırakırdım

benimkide pek sevmez acı
kız bende eminim hamiş kalınca çok yerim haa çokta pisboğaz olurum sedonun kabızlığı geçtimi acaba hiç uğramıyor :26:

parkın diğer adı ataturk kültür parkı canım konserinde olduğu yer demokrası meydanı

Hee kultur parki tamamm
Yaa birde latif doganin konseri vardii halam zorla goturmustu biziiii birde direk stadyum evin karsisinda oluncaayip olmasin diye birsey diyememistikk
Ayy bakk o gunku rezilligi hatirladim simdii

istanbul canım bende hayırdır kızzz girdin bi anda sorguya çekiyon sen onu bunu bırak nasıl hamiş kaldın bize tüyo ver napalım nedelim

canım ben aşılama ile hamıle kaldım eşimdede bendede sorun olmadığı halde olmadı aşılama yaptırdık canım tüyo istiyorsan bol bol dua canım

benimkide pek sevmez acı
kız bende eminim hamiş kalınca çok yerim haa çokta pisboğaz olurum sedonun kabızlığı geçtimi acaba hiç uğramıyor :26:

Sehirli diyorum benimkineee
Ben Allah ne verdiyseee
Kiz seninde istahin cok acilirr ama kimse ablami gecemez bencee. Hamilelik boyunca 30 kilo almistiioturdugu yerden kalkamiyorduuu
Evet yaa sedo napti acabaaa. Bi kere yazsa bile haberimiz olurduu ama hic gelmiyorkiii

Hee kultur parki tamamm
Yaa birde latif doganin konseri vardii halam zorla goturmustu biziiii birde direk stadyum evin karsisinda oluncaayip olmasin diye birsey diyememistikk
Ayy bakk o gunku rezilligi hatirladim simdii

canım ben aşılama ile hamıle kaldım eşimdede bendede sorun olmadığı halde olmadı aşılama yaptırdık canım tüyo istiyorsan bol bol dua canım

rezillikmiiii izdihammı vardı kız konserde
ilk aşılama tuttumuuu klomen filan kullandınmı öncesi çatlatma iğnesi yoksa direk aşılamayamı geçildi
duasız olurmu canım hergün ediyoruz duamızı

Kız olsun en güzeli hiç bişi yapmamak

Ayy sorma bende siz gibiyim işe giderken mal gibi gidiyorum bakmıyorum kendime ama sabahın köründe nasıl bakayım

İki dürüm mü maşallah haa.. Ben dürüm yerim ama çok aramam bende sen gibi kalanı hep eşime veririrm o yer:))
Çok acıda yeme kız bebişin acı olmasın sonra

Fundacım ne hikmetse parada en çok bizim bu tarafta oyuranlarda oluyo görüntü kötü ama

Bende saksı çiçeğini daha çok seviyorum ama evimde hiç yok bi tane var oda çürüdü :))

rezillikmiiii izdihammı vardı kız konserde
ilk aşılama tuttumuuu klomen filan kullandınmı öncesi çatlatma iğnesi yoksa direk aşılamayamı geçildi
duasız olurmu canım hergün ediyoruz duamızı

evet canım klomen kullandım bir kaç defa çatlamayıp kist oluyordu kist olunca doğum kontrol hapı kullanıyordum sonra eşim klomen kullanmamı istemedi sonra biraz kürlere devam ettim sonrada aşılama yaptırdık ilkinde tutku canım

yeni eleman hep dibinde yaaa giremiyomuş
e evdede taşınır bilgisayar değil o oda soğuk demişti yaa ben olsam bende açmam pek valla bilgisayarı
telefon alacaktı yeni ona kavuşunca girerrrr

benoş adanalı varya çok güzel oranınki
ya yazın yine insan daha bakımlı oluyor ama kışın pek kendimde göremiyorum
Allah bizede versin benoş fazlası değil geekli olduğu kadar

bende geçen ay klomen kullandım çok şükür kist olmadı şimdi r.filmi çekilcem

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ciddimisinnnnnnnnnnnnnnnnn
anlatttttttt gözün aydın canımmmmmmm

bendeee diyordum bunlar ne zaman benim yazdiklarimi okicam yoksa dondular kaldilarmi...

evvveeeeeeeeeeeeeetttttttttt...dün doktora gittim. kese görünüyordu, ama cok kücük oldugundan iki hafta sonra birdaha gidecem, biliyorsun ki benim bir bos gebeligim var....

2. asilama icin beklerkene kendiliginden oldu

en altta kalmış yazın canım
çok sevindim canım gözün aydın hayırlı olsun darısı başımızaaaa belirtin varmıydı günün ne kadar geçmişti anlatsanaaaaa
ahhh keşke benimde ptesi beklenen adetim gelmese miniğim yerleşseeee ahh ahhh
nasıl çalışmıştın birde günaşırımı ne kadar süre

nasil anlatsam..kafama takmadim cünkü asilama olacak diye hiiccc mi ama hic takmadim
sonra karin agrisi basladi yani adet agrilarim...dedim aha gelecek...ignelerin recetesini bile hazirladim adetim geldigi gün gidecektim hemen eczaneye.
baktim gün geciyor ama adetim gelmiyor...benimde 1.asilamadan sonra degisti sandim adet tarihim cünkü döngüm 32 gündü asilamada 27 güne indirdiler hormonlarla falan...

dedim bir test yapayim birdeee ne göreyiim pozitif...doktora gittim...tabi cok korkuyorum halada korkularim var..kese var bebek kücük oldugundan bekliceyiz dediler iki hafta...
amin canim darisi sizlere insallah

ayyy ne güzellll ya maşallah canım, korkma keseyi gördün neticede bebekte var daha çok minik 2 hafta sonra miniğini görürsün inşallah
sağol canım inşallaaah

ayyy ne güzellll ya maşallah canım, korkma keseyi gördün neticede bebekte var daha çok minik 2 hafta sonra miniğini görürsün inşallah
sağol canım inşallaaah

birincidede öyleydi canim kese vardi plazenta vardi ama bebek yoktu

cok korkuyorum o yüzden yine ayni seyleri yasicam diye

darisi insallah sizlerin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…