Ağlayakta gözden mi olak???

vayyy sosyalimm bir geldin pir geldinn yinee.
tamamm canim 2 saatte icerimm. zaten cok midem bulandiii. biraz ara vermem lazimm
ya hep ya hic diyorummm
arabada karar kildiniz mi sekerrr

yok kuzu daha bulamadık ya, armut sapı üzüm çöpü derken alamayız biz bu arabayı, gerçi adam ne yapsın herşeyi beğenmiyorum ki ben en son opel mokka al dedim bana dayanamadı kedini dışarı attı

sen ne yapıyporsun az az ama sık sık iç suyu canım birden yüklenirsen miden bulanır

kız anlatsana ilişki sonrasında yattın mı nasıl yattın kaç saat yattın sonrasında hemen duşa girdin mi bize bunlarla gel

allah razi olsun canim...darisi sizlerin basina insallah....
en kisa zamanda sizlerede allahim nasip etsin.
sagol canim, insallah sendede ben cekerim halay
evet ayni seyleri yasamistik canim..allahim birdaha yasatmasin, iki hafta sonra belli olacak insallah...beklemek ne kadar zor ya.-...

aa ne dislamasi canimm. oyle birsey aklimin ucundan gecmez.
aminnn aminnn
birde yelo twon varrr

evet onlarida unutmayalim yelizimi twonu...
ne bileyim...öyle düsündüm....ama öyle olmadigini anlatin
tsk ederim tatlim

kızlarrrrrrrrrrrrr wc girdim yemekten önce
çok tuhaf kahverengi bi akıntı vardı sildim geldi yine bitti sonra
daha öçnce hiç görmediğim bi şeydi

sabrın sonu selamet cano iğne vurulmaya başladın mı canım :26:

yaa oyle oluyor zaten. bizdede olmustu o kararsizlik en sonunda gozunu karartip aliosun. opel mokka biraz buyuktu dimi.
napayim cnm esim iste,ben evde.bugun yarim gun calisiyor oda. havada cok soguk bugunde evde gecer heralde. zaten dun bi hava aldik o yeter bize birde su icmeye calisiorum istee

kızzz yerleşme düşüşü olmasın bu diyeceğim ama , belirtide yok dedik yaaa:18: ayy hadi inşallah :18::18::18:

kız anlatsana ilişki sonrasında yattın mı nasıl yattın kaç saat yattın sonrasında hemen duşa girdin mi bize bunlarla gel

kiz birsey yapmadim desem ne dersin...walla bak..
ne yatim nede baska birsey..
demistim ya adetimi bekliyorum 2.asilamami olacam diye...ben birsey düsünmedim...alla alla dedim niye adetim gelmiyor, sanirim döngüm degisiti birinci asilamadan...birde test yaptim pozitif...gittim doktora dogruymus... :) kan aldi ve degerim 5000 lerde cok sükür.
hemen dusada girdim bu arada

biliyormusun hata yumurtlama günlerde fazla iliskide olmadi....cünkü annem gil falan vardi...bende hayret ettim

Kizz ben funda ezo twinn her mik mik gununu yumlari anlatioz bu sosyalle benoss cok sinsi ilerliolarr yarin oburgunn pat diyee yaptik olduu diceklerr haaa

Aysem benim yegen boyle olacak heraldee
Kardesimin kaynanasi cok limon yiyon diye oyle oluyo demiss

Tabi ben yokum tabiii

temem:79:ne yiyecen kii:111:

aslaaaa sensiz olmazzz 3 büyükleri didiydimmm sadece
çok özel bişey yemedim canımmm

kızlar 2 gün erken gelebilirmi benim adetim ptesi olması lazım şaşmaz pek biliyosunuz
karnım ağrıyoo ve bu kahverengi tuhaf şeyde neki koyu değil ama orta sütlü kahve bi renkti

evet canım büyük araba suv tarzı , hava burdada soğuk birazdan temizliğe başlayacağım ben sana söylüyorum ama bende hiç su içmiyorum, hatta ilk hamileliğimde idrar testi verdim ya doktor dedi sen hiç su tüketmiyor musun bende yoo deyince aferin demişti

canim yerlesme kanamasi ola bilir,adetin ne zaman senin?

ben yasadim...ilk hamileligimde gelmisti...böyle bir kac damla geliyor sonra bitiyor, hic bir belirtide olmuyor

sabrın sonu selamet cano iğne vurulmaya başladın mı canım :26:

igne vurulmyuorum canim...ilac verdi doktor...kan pihtlasmasi icin bir hap ve altan fitil verdi....günde üc kere aliyorum

kızzz yerleşme düşüşü olmasın bu diyeceğim ama , belirtide yok dedik yaaa:18: ayy hadi inşallah :18::18::18:

ayyy bu emir bebek çok tatlı dimiiii kız yeğen çok tatlı oluyomuş yelizimmmm
evet katılıyorum yelizim

sosyalimmmm keşkeee :26:

yaaa yelizz oldurdun beni gulmekten

Rabbimin takdiri , darısı biz bekleyenlerin başına,bize dua et basacan arkandan bizde gelelim

kız ben çalışma saatlerimi bile yazıyorum daha ne kadar şeffaf olabilirim bilmiyorum ayrıca bugün 22. günüm ve ben hala yumurtlayamadım

hadi yaa usuttun mu acabaaa
simdi fotosunu cek koy diyecemm tamam igrenclestimm

ayşemm bu suyun kafası sanırım suyu azalt sen azalt artık sana yaramıyor demek ki

anladım canım hayırlısı artık

ben sana,sen bana boyle devam edecez sosyalimm. napalimm adim hidir elimden geleen budurr

yelooo bana geldilerr. mesaji imha etme tusu yok dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…