önce unutmadan benoşummmmm adanalı iyiii tantuni yazan yer yanındaki tuzluuu gitme
he yol üstündeki
basacan evet kafaya çok takıyoruz
inşallah kız inşallah
ayşemmmm banada öle geliyo kızzzzz :118:
ama insan buruk olur değilmi hemen diğer arkadaşlarıda gelsin ardından isterbenoş sosyal yelizim twin ezo peri
tabikiiii sonraa hepimiz yan yana dizilecez boyleeen basta sosyal baskan tabiiii
günaydın kızlar nasılsınız bakayım?
sosyalim sen bu kocayı iyiki almışsın bak sana ne güzel süpriz yapmışasıl ben bu kocayı niye aldım ki hem hediye felan yok hemde bütün gün ben hizmet ettim beyimize
ayşecan dürümü bende çok severim ama şu sıralar iştahım hiç olmadığı için yemek yemek gözümde büyüyor
fundoşum, benoşum siz nasılsınız anlaşılan sizin gecenizde benimki gibi geçmiş
basa hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı burdaki kızların başına inşallah
kızlar ben kocişe ütü yapıp geliyom grşrz
sosyal baskannn hisgeldinnn
kizlarr 4. bardagimi iciyorummmm. su an kendi rekorumu kirmak uzereyimm.
sosyalim sen bu kocayı iyiki almışsın bak sana ne güzel süpriz yapmışasıl ben bu kocayı niye aldım ki hem hediye felan yok hemde bütün gün ben hizmet ettim beyimize
ayşecan dürümü bende çok severim ama şu sıralar iştahım hiç olmadığı için yemek yemek gözümde büyüyor
basa hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı burdaki kızların başına inşallah
yanlis anlama canimm. fundosun surecinde yanindaydik.sevincleri,uzuntuleri,hayal kirikligini birlikte yasadik. o yuzden oyle soyledim. ve diger saydigim kizlar icinde gecerli bunlarr.
tamam anlamadim, basta üzüldümsanki beni dislamis gibi geldi bana o yüzden öyle dedim...
allahim bütün kizlara nasip etsin....
fundosa
sosyalime
fatmaesraya
.....
fatmaesra hamiş zaten kızzzz
ama sıralama güzel büyük başları saymışsın
önceliklebide benoş olsaydı fatma yerine
hosgeldinn fatmacanimmm
bizde birsey yapmadik kizzz. eve gelincede film actik. bende filmin yarsinda uyumusum ztn.
kolay gelsinn hadi utulee gell
fundosss odem miii
fatmaesra hamiş zaten kızzzz
ama sıralama güzel büyük başları saymışsın
önceliklebide benoş olsaydı fatma yerine
Selam kizlaarr 90 lara gelmissinizz
Basa hayirli olsunn Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn
Aysemm fundoss benoss nasilsinizzz
Ben de ev gezmesine gidecem simdii bebek gormeye malumm usengecligimi yenip ustumu giyinebilirsemm
Dun kardesim dio kii 10 dk kadar ultrasonda izlemisler bebisi bi gorsen bi saniye bile durmadi resmen tirmaniyo diyoayaklariyla tepinip tepinip ters döndü gerizekali diyoo nasil guldumm ne tatli yaaa pipi de yokkk
Kiz benim kasiklarim hala agriyo haa başlicam boyle işee gerci benim vucut cok hassas herseyin en ileri yan etkisi bende vukuu bulurr onsan herhall
Günaydınnnn Millettttttt
sosyalimmmm çiçeğine bayıldımmmm yüzüne gözüne dursun kıııız alt öp başına koy öle kocayı
Gunaydinn fundosss
Vayyy sosyalimm cicegin cok guzel. Bak birde adam birsey yapmio dersinnncok guzel bi supriz olmuss
Bizde durumcuye gittik cok romantiktiii
Benayimm tesekkur ederimm. 2 bucuk senede yaslandik iste
Günaydın kızlar.
Ben sözlüyüm henüz ve gebe kalmak hakkında bi sey merak ediyorum.
Etrafimda bazı insanlar yeni evlenen bayanin dogum kontrol hspi kullanmasi veya igne vurdurmasi halinde cocuk isteyip de çalışmalara başladıginda uzunca bi sure bebek sahibi olamadiklarini bunun icin cok cabaladiklarini söylüyor.
Bende yakında evlenecek biri olarak endise duyuyorum. Malum borçlar falan sözlum kendisi halledecek herseyi.
Borclar bitene kadar en azindan bebek sahibi olmayi erteleyelim diyoruz ama bu söylentiler endiselendirdi beni.
Diğer yöntemler de riskli.
Nedir bu işin aslı?
Kizlaaarrrr napiorsunuz?
nasilsiniz bugün
ben cok iyim
cünküüüüüü
sonradaaa benoss,sosyos,yelos,twoss
insallah topige sigamadigimiz gunleri goruruzzzzz:118::118:
tabikiiii sonraa hepimiz yan yana dizilecez boyleeen basta sosyal baskan tabiiii
sosyal baskannn hisgeldinnn
kizlarr 4. bardagimi iciyorummmm. su an kendi rekorumu kirmak uzereyimm.
tamam anlamadim, basta üzüldümsanki beni dislamis gibi geldi bana o yüzden öyle dedim...
allahim bütün kizlara nasip etsin....
fundosa
sosyalime
.....
Selam kizlaarr 90 lara gelmissinizz
Basa hayirli olsunn Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn
Aysemm fundoss benoss nasilsinizzz
Ben de ev gezmesine gidecem simdii bebek gormeye malumm usengecligimi yenip ustumu giyinebilirsemm
Dun kardesim dio kii 10 dk kadar ultrasonda izlemisler bebisi bi gorsen bi saniye bile durmadi resmen tirmaniyo diyoayaklariyla tepinip tepinip ters döndü gerizekali diyoo nasil guldumm ne tatli yaaa pipi de yokkk
Kiz benim kasiklarim hala agriyo haa başlicam boyle işee gerci benim vucut cok hassas herseyin en ileri yan etkisi bende vukuu bulurr onsan herhall
günaydın canımm, öyle şımartmaya gerek yok öpme falan yok yani anlayacağın, totoyu döndüm uyudum
dürümcü mü farklı bi konsept, yapmış sağolsun benimki
çok korunmak istiyorsan eşin korunsun canım haa artık bebekleri türk filmlerindeki gibi ilk geceden pırtlamıyorlar onuda düşünyinede Rabbim nasıl takdir ediyorsa öyle oluyor
kızzzzzzz çok sevindim basam benimmm aynı şeyleri yaşamıştık seninle, hadi bu sefer kalbide atsın bebeğinin ki bana umut olasın çok sevindim kuzum, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin minnoşunu
ayy bi de halay çekeyim senin için
ağzın bal yesin ayşemm inşallah
hep beraber olsun ki içimiz buruk kalmasın ayşem
iyi ki almışım değil mi, sana da doğumda güzel hediyeler gelirr kuzum üzülme
sonunda gelebildim ayşem, her saat başı 2 bardak su iç canım
yok kız bişey olmazda zorla ardarda içme diye dedim canımmm
yemek yiyip gelcemmmm hemen 5 dk da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?