Fundaaaaaaaaaaa
Noolur olsunn nooolluuurrrrrr
hadi yaa usuttun mu acabaaa
simdi fotosunu cek koy diyecemmtamam igrenclestimm
canim yerlesme kanamasi ola bilir,adetin ne zaman senin?
ben yasadim...ilk hamileligimde gelmisti...böyle bir kac damla geliyor sonra bitiyor, hic bir belirtide olmuyor
igne vurulmyuorum canim...ilac verdi doktor...kan pihtlasmasi icin bir hap ve altan fitil verdi....günde üc kere aliyorum
Rabbimin takdiri , darısı biz bekleyenlerin başına,bize dua et basacan arkandan bizde gelelim
kız ben çalışma saatlerimi bile yazıyorum daha ne kadar şeffaf olabilirim bilmiyorumayrıca bugün 22. günüm ve ben hala yumurtlayamadım
ayşemm bu suyun kafası sanırım suyu azalt sen azalt artık sana yaramıyor demek ki
anladım canım hayırlısı artık
ayyy bu emir bebek çok tatlı dimiiii kız yeğen çok tatlı oluyomuş yelizimmmm
evet katılıyorum yelizim
sosyalimmmm keşkeee :26:
yaaa evet nolurrrrrrrrrrrrrr :84:
ayşemmmmm iğrençsinnnnnzaten gitti sifonu çektim kağıdın üstüne
yenisi gelmiş olabilir tabi ıslaklık var
adetim pazartesi canım
damla değil bu yoğun böle çamur gibiydi belirti yok kasıklarımda garip bi seğirme oluyodu özellikle sağda ama geçen ayda oldu onu saymıyorum
karnım ağrıyo amaa adet olacam galiba
basacım geldi hamişleyim dedi ya bence bu ay topic tekrar bereketlenecek
Rabbimin takdiri , darısı biz bekleyenlerin başına,bize dua et basacan arkandan bizde gelelim
kız ben çalışma saatlerimi bile yazıyorum daha ne kadar şeffaf olabilirim bilmiyorumayrıca bugün 22. günüm ve ben hala yumurtlayamadım
ayşemm bu suyun kafası sanırım suyu azalt sen azalt artık sana yaramıyor demek ki
anladım canım hayırlısı artık
arkamdan hepiniz geleceksiniz, var mi öyle birsy..ben kilo alacam siz incecik kalacaksiniz...yokkk öyle yamaaaaa...hepiniz hamile kalacasiniz insallah
suyla kafayi buldummbiraz hava alayimda kendime geleyimm
kuzu sen ne zaman kürtaj olmuştun :26:
gecen sene agustosta hamile kaldim ekimde kurtaj oldum, ya sen?
canim bende adet sancilarim vardi, iki gebeligimdede ayniydi, aha dedim adetim gelecek sancilarim var, ama gelmiyor doktora sordum hata bu dedi rahim genisliyor rahim ayarliyor kendini bir gebeliye dedi...
yerlesme kanamasi bence ama hadi hayirlisi insallah, ben ne dedim dicem size, arkamdan hepiniz insallah geleceksiniz :)
tabikiiii sonraa hepimiz yan yana dizilecez boyleeen basta sosyal baskan tabiiii
yalnız benoş bayıldım şu soru tarzına yattınmı döndünmü gün aşırmı hergünmü
hep merak ettiğim sorudur ama en güzel ifade şekli buydu
fatmaesra hamiş zaten kızzzz
ama sıralama güzel büyük başları saymışsın
önceliklebide benoş olsaydı fatma yerine
Selam kizlaarr 90 lara gelmissinizz
Basa hayirli olsunn Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn
Aysemm fundoss benoss nasilsinizzz
Ben de ev gezmesine gidecem simdii bebek gormeye malumm usengecligimi yenip ustumu giyinebilirsemm
Dun kardesim dio kii 10 dk kadar ultrasonda izlemisler bebisi bi gorsen bi saniye bile durmadi resmen tirmaniyo diyoayaklariyla tepinip tepinip ters döndü gerizekali diyoo nasil guldumm ne tatli yaaa pipi de yokkk
Kiz benim kasiklarim hala agriyo haa başlicam boyle işee gerci benim vucut cok hassas herseyin en ileri yan etkisi bende vukuu bulurr onsan herhall
kızlarrrrrrrrrrrrrwc girdim yemekten önce
çok tuhaf kahverengi bi akıntı vardı sildim geldi yine bitti sonra
daha öçnce hiç görmediğim bi şeydi
Kizz ben funda ezo twinn her mik mik gununu yumlari anlatioz bu sosyalle benoss cok sinsi ilerliolarr yarin oburgunn pat diyee yaptik olduu diceklerr haaa
Aysem benim yegen boyle olacak heraldee
Kardesimin kaynanasi cok limon yiyon diye oyle oluyo demiss
temizliği bitirdin değil mi cadııı
arkamdan hepiniz geleceksiniz, var mi öyle birsy..ben kilo alacam siz incecik kalacaksiniz...yokkk öyle yamaaaaa...hepiniz hamile kalacasiniz insallah
Fundammm inşAllah yerleşmedir ama aynını ilk defa bende yaşadım sonu hüsran oldu ama biz seninkine ümit edelim inşAllah..
Adet gelmesin.. Taktın zaten filme deli ediyon beni bebk olsun basa başı çekti devamı gelsin
Yeliz yine kopardın beni
Canım ben diyorum ya gün aşırı diye bak bugün sabahı boş geçmedik
Kızz nerdee daha yeni kahvaltı hazırlıyorum geç kalktım biraz kitap okudum kocam kalktı sonra miklendik yattım 2 saat daha ben kahvaltı yapıcam kaldı temizlik
Canım ağzın bal damlıyo inşAllahh.. Bende koca göbülşlü olmak istiyorum artık
Fundammm inşAllah yerleşmedir ama aynını ilk defa bende yaşadım sonu hüsran oldu ama biz seninkine ümit edelim inşAllah..
Adet gelmesin.. Taktın zaten filme deli ediyon beni bebk olsun basa başı çekti devamı gelsin
Yeliz yine kopardın beni
Canım ben diyorum ya gün aşırı diye bak bugün sabahı boş geçmedik
Kızz nerdee daha yeni kahvaltı hazırlıyorum geç kalktım biraz kitap okudum kocam kalktı sonra miklendik yattım 2 saat daha ben kahvaltı yapıcam kaldı temizlik
Canım ağzın bal damlıyo inşAllahh.. Bende koca göbülşlü olmak istiyorum artık
benimde olmuştu yaa daha önce ama böle değildi bu çok farklı aman zaten okudum yerleşme adete 1 hafta kala başlarmış benim 2 gün var böle olanlar hep adet olmuş
ohhh havada kötü zaten boşver benoş ağır ağır takıl
bende bendeee göbişimizle salına salına yürüsek
bende ne bileyim gelmeyince dedim ki temizliği bitirdi hatun, haydi inşallah bebişin tutunur sana bu ayyy
kızlar arada forumdaki aktif konuları geziyorum içler acısı
ne kadar çok kızlık zarı diktiren doktor araştıran var yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?