Ağlayakta gözden mi olak???

Fundaaaaaaaaaaa
Noolur olsunn nooolluuurrrrrr

hadi yaa usuttun mu acabaaa
simdi fotosunu cek koy diyecemm tamam igrenclestimm

yaaa evet nolurrrrrrrrrrrrrr :84:

ayşemmmmm iğrençsinnnnn zaten gitti sifonu çektim kağıdın üstüne
yenisi gelmiş olabilir tabi ıslaklık var

adetim pazartesi canım
damla değil bu yoğun böle çamur gibiydi belirti yok kasıklarımda garip bi seğirme oluyodu özellikle sağda ama geçen ayda oldu onu saymıyorum
karnım ağrıyo amaa adet olacam galiba

kiz dualarim sizlerle...insallah arkamdan pitir pitir geleceksiniz :)

ayyy bu emir bebek çok tatlı dimiiii kız yeğen çok tatlı oluyomuş yelizimmmm
evet katılıyorum yelizim

sosyalimmmm keşkeee :26:

Eveettt bizim cocuklar simdiden kiyafet falan almaya baslamislarr kizim cinsiyet belli degil niye aldiniz diomm unisex bunlar diolarr
Kigiiizzzz tatli olmaz miii yerim onu beeennn giderken ben de ciciler alcamm ama bebişe degill kardesimee hamile kiyafetleri falann

canim bende adet sancilarim vardi, iki gebeligimdede ayniydi, aha dedim adetim gelecek sancilarim var, ama gelmiyor doktora sordum hata bu dedi rahim genisliyor rahim ayarliyor kendini bir gebeliye dedi...
yerlesme kanamasi bence ama hadi hayirlisi insallah, ben ne dedim dicem size, arkamdan hepiniz insallah geleceksiniz :)

suyla kafayi buldumm biraz hava alayimda kendime geleyimm

canım bende bu ay hiç takmadım film çekileceğim için çok sık ilişki olmadı bide benim dr. haftada 2 yeterli dedi gün sayma dedi
ee sende diyosun hiç önemsemedik o günleri
hayırlısı bakalım olsada filme gerek kalmasa keşke ama ...
başka hiçbi belirtin yokmu göğüslerde filan kasıklarda farklı ağrı :26:

tabikiiii sonraa hepimiz yan yana dizilecez boylee en basta sosyal baskan tabiiii

İnşAllah canım benim.. Sonra gelsin halaylarr

yalnız benoş bayıldım şu soru tarzına yattınmı döndünmü gün aşırmı hergünmü
hep merak ettiğim sorudur ama en güzel ifade şekli buydu

önemli onlar.. Ben hamile kalsam tüm detayları yazardım valla

fatmaesra hamiş zaten kızzzz
ama sıralama güzel büyük başları saymışsın
öncelikle bide benoş olsaydı fatma yerine

Aynen ilk üç takımız :) her ne kadar küme düşsekte bi gün şampiyon olacağız

Ne kadr güzel bişi hemde titili.. Allah'ım sağlıkla kucağına aldırsın yelizim ..

Ağrılara bakma sen acı sonuçta kötü oluyı biliyorum ama durmak yok

kızlarrrrrrrrrrrrr wc girdim yemekten önce
çok tuhaf kahverengi bi akıntı vardı sildim geldi yine bitti sonra
daha öçnce hiç görmediğim bi şeydi

Fundammm inşAllah yerleşmedir ama aynını ilk defa bende yaşadım sonu hüsran oldu ama biz seninkine ümit edelim inşAllah..
Adet gelmesin.. Taktın zaten filme deli ediyon beni bebk olsun basa başı çekti devamı gelsin

Yeliz yine kopardın beni
Canım ben diyorum ya gün aşırı diye bak bugün sabahı boş geçmedik

temizliği bitirdin değil mi cadııı

Kızz nerdee daha yeni kahvaltı hazırlıyorum geç kalktım biraz kitap okudum kocam kalktı sonra miklendik yattım 2 saat daha ben kahvaltı yapıcam kaldı temizlik

arkamdan hepiniz geleceksiniz, var mi öyle birsy..ben kilo alacam siz incecik kalacaksiniz...yokkk öyle yamaaaaa...hepiniz hamile kalacasiniz insallah

Canım ağzın bal damlıyo inşAllahh.. Bende koca göbülşlü olmak istiyorum artık

benimde olmuştu yaa daha önce ama böle değildi bu çok farklı aman zaten okudum yerleşme adete 1 hafta kala başlarmış benim 2 gün var böle olanlar hep adet olmuş

ohhh havada kötü zaten boşver benoş ağır ağır takıl

bende bendeee göbişimizle salına salına yürüsek

bende ne bileyim gelmeyince dedim ki temizliği bitirdi hatun, haydi inşallah bebişin tutunur sana bu ayyy

bende ne bileyim gelmeyince dedim ki temizliği bitirdi hatun, haydi inşallah bebişin tutunur sana bu ayyy

Amin kızlar inşAllah.. Bu yaz bizim olsun

kızlar arada forumdaki aktif konuları geziyorum içler acısı
ne kadar çok kızlık zarı diktiren doktor araştıran var yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…