• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bende sadece face vardı onuda geçen sene dondurdum diğerlerinede nedense ısınamadım :19:

:9::9::9::9: varya benim kız ondada ins... dada :9::9::9:
ama fa... çokkkkkkk lizoyla benim
sedomun çok yok merak etme onu :9::9::9:

kız ayşecann güldürdün beni şu haline bayılıyorum senin , korkmuyor izlenimi veriyor ama içi içini yiyor :82:

inşallah çabuk geçer o zaman hayırlısıyla alırız minikleri kucaklarımıza

yok be fundoşum , senin saç boyunda çoooookk hoşuna gidiyor , öyle olabilir :112:... bugüne kadar kıyamadım hiç ama zor oluyor ve artık bir değişiklik şart :14:

sedomm yaaa:60: cok guldummm:60:

instagrami ve twitteri olanlar ozelden mesaj atsin bana:23: ben mesajlarinizi telden zorla okuyorum kizlar. cevap veremedigim varsa kusura bakmasin. mesajlarinizi bekliorummm

yaaa bende görecemmm sizi:52::52::52::52: ama buraya koyalımmmm sonra silerizzzzzzzzz:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

sedo instagramin var miii:53: varsa hemen ozelden msjbekliomm:51:

Facem vardı kapatıldı instagramada burum kırın etti ama kapatmadıı:9:

sosyalll koy hemen bi fotooo hadiiiiiiiiiiii :9::9:
sedonun yok kızzzz

vayyy ezo vayyyy ayyy ben oraya tabletten giriyom anca akşama bakarım telimde o özellik yok
sen msj at adını hadi hemen ayşemi ekle yada ondan eklim bennnn

ee sende zamanını mı buldunnn bunca zaman aynı durmuş :9:
şimdi çok zor olmaz bebiş doğunca yap bence değişikliği şöle omuzlarda
ben en çok öle seviyorum o boyda aslında
sanada yakışırrrr :34:

bende boyatacam yılbaşına geçen seneki renkle girmek istiyom gene :9:

fundoş bu sözünü unutma , yılbaşında boyatıcam diyorsun ya , belki şu kelimenin aynısını bende sana söylicem " ee sende zamanını mı buldunnn bunca zaman aynı durmuş , şimdi çok zor olmaz bebiş doğunca boyatırsın " :60:

inşallaaaahhhh :emir_bebek: hadi gel kuzum teyzen için gel , bu anan saçlarını boyatamasın

sedo instagramin var miii:53: varsa hemen ozelden msjbekliomm:51:

ayşemm yok canım ya, twiye senin için resim eklicem balım :16:

fundoş bu sözünü unutma , yılbaşında boyatıcam diyorsun ya , belki şu kelimenin aynısını bende sana söylicem " ee sende zamanını mı buldunnn bunca zaman aynı durmuş , şimdi çok zor olmaz bebiş doğunca boyatırsın " :60:

inşallaaaahhhh :emir_bebek: hadi gel kuzum teyzen için gel , bu anan saçlarını boyatamasın

ayşemm yok canım ya, twiye senin için resim eklicem balım :16:

sedoş ne güzel demiş fundacık inşallah saçlarını boyatamazsın :9::9::9:

ufaklığım gelsindeee saçlarım bembeyazzzz hatta rengarenk olsunnnnnnn dipler uçlar aralar beyazlar :9::9::9::9: dualarınızı eksik etmeyin :9::9::9:

ben bu akşam gidim boyatimmm şimdiden :9:

yok öleeee açacaksın ya bi sayfaaa yada böle olmazzzz hatunnn :9: :9:

bak seeen ezooo instagramınmı var seninn kociş kızmıyomu kızzz :53: :53: :53:

sosyalll koy hemen bi fotooo hadiiiiiiiiiiii :9::9:
sedonun yok kızzzz

vayyy ezo vayyyy ayyy ben oraya tabletten giriyom anca akşama bakarım telimde o özellik yok
sen msj at adını hadi hemen ayşemi ekle yada ondan eklim bennnn

fundoşş sen var ya çok cadıısınn :60:

Back
X