- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
- 448
He ya ben de sen gibiyim.. Ne yapak da görek birbirimizi acaDD
benim vardı canım nerdeyse 1sene önce kapadım hepsini eşimede tembihledim açmak istersem açtırma bana diye şimdi açıcam diyom hayır diyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He ya ben de sen gibiyim.. Ne yapak da görek birbirimizi acaDD
benim vardı canım nerdeyse 1sene önce kapadım hepsini eşimede tembihledim açmak istersem açtırma bana diye şimdi açıcam diyom hayır diyo![]()
Kendi cezanı kendin kesmişsin canım :))
Ama ben böyle daha rahatım ya bazen diyorum arkadaşlarla irtibat kurayım diye ama sonra en ufak bişiden sıkıntı çıkar diye ısrar etmiyorum zaten lafını bile etsem kıyamet kopuyo.. Kendi de teknoloji yoksunu o da hiçbişi kullanmaz... Bekarken bile işten eve evden işe.. Kitap okur spora giderdi o kadarO da yapmadığı için ben de bişi diyemiyorum
![]()
Benide eklermisiniz listeye canlarım 23 aralık batt beklemek zor:26:
Kendi cezanı kendin kesmişsin canım :))
Ama ben böyle daha rahatım ya bazen diyorum arkadaşlarla irtibat kurayım diye ama sonra en ufak bişiden sıkıntı çıkar diye ısrar etmiyorum zaten lafını bile etsem kıyamet kopuyo.. Kendi de teknoloji yoksunu o da hiçbişi kullanmaz... Bekarken bile işten eve evden işe.. Kitap okur spora giderdi o kadarO da yapmadığı için ben de bişi diyemiyorum
![]()
senin işin zormuş canım ben kendi isteğimle kapattım geçen sene derslerim var çalışamıyorum diye aslında rahatım da böyle ama sizleride merak etmiyor değilim hani![]()
boşver bu tür konular yüzünden huzurun kaçmasın, nasıl olsa 2-3 seneye kadar herşeyi bırakır sende rahat rahat takılırsın![]()
Ondan bırakacak göz hiiiççç yok emin olabilirsinTam bi psikopat gibi davranıyor nişanlıyken çok dedim gidelim psikoloğa kötü bişi değil beraber gidelim dedim bi ara ikna oldu sonra bi daha vazgeçmişti.. Psikolojisi çok iyi değil ama şükür bu aralar çok iyi bir sıkıntımız yok
Benim ev işlerinden en çok sevdiğim şey yemek yapmak :)
Ah ya kızlar.. Kıskançlıktan bahsetmişsiniz bir yaram açıldı birden :)) Benim eşimin kıskançlığı psikolojik soruna kadar gitti yani.. 2006 dan beri tanıyoruz birbirimizi daha 3 aylık evliyiz ama bi bilseniz dersiniz yaptıklarını bi insan yapamaz.. Tişörtümün yazısını bile sorun ediyordfu neden orda yazıyor dikkat çekiyor bilmem ne vs.. Böyle böyle bir çok sebep ben 3 sene boyunca çok gerekmediği takdirde dışarı çıkamadığımı biliyorum :S Ama şimdi biraz daha iyi çok şükür..![]()
canımsın, benim üzüldüğüm nokta yanlış anlaşılmak başka bir şey değil yani, uzun kış gecelerinde sohbet etmek güzel oluyor :126:
günaydın canımm
bugünün konusuda kıskançlık olsun mademherkes yaralı sanırım , önceden olsa aaa kıskançlık mı ben hiç sevmem kıskanan erkeği derdim ama başa gelince mecbur susuyorsun, büyük konuşmuşum demek ki
yani kısaca seni anlıyorum canım, Allah yardımcımız olsun
![]()
birisi bana boyumla ilgili yorum yapınca sizde problem yok ben uzunum diyorum
hayatımda hiç topuklu ayakkabı giyemedim yaa, gelinlikle bile sandalet giydim
![]()
İnstagramda daha çok var ekleyinn![]()
giy eşin yanında yokken nolcakki
ewet ezocuğu gördüm hemde tam tahmin ettiğim gibii
benayı da bi şeyetsen bana face den
ayyy canımm tşk edrm inş seneyede böle olurumdün kaban aldım 34 beden eşim büyük al 2 beden seneyede giyersin diyo sinirrr oldumm :18::18:
bazı uzunlarda kocalarından uzun oldukları halde giyiyolar ya topukluları hemde epeyce uzun topuk çok komik gözküyo yaa çağlayla emre meselaa
benaycımda biraz uzun kocasından![]()
tamam be anladıkkk
eşinle aynı yerde zor olmuyormu yada sıkıcı
olur canım ekleyelim ama bizim burada süreklilik esastır, yani tekrardan girip ya hamiş haberini vereceksin yada yeni bat tarihini, yoksa işler çok karışıyor, arkadaşlar adını yazdırıp gidiyor, liste uzayıp gidiyor sonrasında![]()
geçmiş olsun canım, Allah elden ayağa düşürmesin tabi ki, herkesin tadacağı bir şey ölüm er yada geç
evlimutlu
canım bak ne kadar güzel bi hikaye bu hikayeler bize örnek olsun, sende üzülme kulağını kapat geç dengesizlere![]()
sen hiç merak etme canımın içi ben hepsinden haberdar ederim sizi...![]()
Ben eşim kızar diye korkuyorum![]()
Selam kizlar nasilsinizz.uzak kaldim biraz sizden kendi halime biraktim kendimi buara :) kizlar ben hala adet olmadim bugun 5 gun oldu acaba bu hafta hala gelmezse tekrar kan testi yaptirmaya nezaman gitsem??Yani ben geç dollenme ihtimalina karsi duşunuyorum bunu.Yani 1 haftayi gecerse tabi bebek yoksa adet gecikmesi problemim olacak bunun icin zaten gitmem lazim
Doktora ama gec dollenme varsa nezaman belli olur acaba.Her sabah kesin oldum diye kalkiyorum dun gece cok dua ettim Allahima beni bu sıkıntıdan kurtar eger hamile degilsem sabah adet göreyim diye :) cunku cok gerginim kizlar izledigim biseye bile hemen aglayiveriyorum eşime cok alinganim gerim gerim geriliyorum yani :)
Canım yaa beni biri eklemiş ama o kim bilemedim :))) çokta güzel ama sen misin emin olamadım![]()